Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@dulkagabulka a ako to je, ked je napr. na prsniku kazdu hodinku? ma čo piť? alebo skor sa chce len upokojit, ze ani mu nevadi, ze nic netečie.....
@willy_wonka len mliecko materske, ja len ze v lete to mozu chcet tak po troche castejsie, aj ja to asi badam na mojom dnes, predsalen my tiez pijeme castejsie ako raz za 3 hodiny
na pobavenie, dnes sa mi ocitol v ruke meter tak som sa merala, v den terminu porodu mam krasne miery 95-100-98 😀
@kavaapalma tak ti nakonec vyslo jak jsi si prala rychly a bezbolestny porod🙂
@delica
@willy_wonka jak ctu vase prispevky tak zjistuju ze i u vas jsou kluci vecne na prsu. priznavam se uklidnila jsem se.porad se mi zdalo jake mam aktivni dite ze se jen nenapije a nespi a casto se pyta jako kaprik s papulou dokoran🙂 tak uz teda jen cekat kdy dostanou rozum😉
jinak ja jsem vcera dala Oskymu vodu. vim ze by mu melo stacit mliko ale jak jsme byli venku tak byl na me porad a kdyz jsem ho odpojola zase knucel... dala jsem mu vodu a byl klid.
@delica
to zaleži od toho,či je dostatočná tvorba a tok mliečka...
ak je dostatočna, potrebuje sa iba upokojit, pripadne si upravit dychanie, pulzovu frekvenciu, teplotu atd.
ak je na prsniku preto,lebo nieje dostatočná tvorba- treba to riešiť
na dialku neviem posudit, to trea vidiet na vlastne oči 😀
@kavaapalma perfektne! apson si porodila krasna, potom chceme vidiet foto 🙂
Budite deti na krmenie? Ta nasa sa vobec sama nebudi, spala by aj 5 hodin asi, keby sme ju nechali, ale potom urcite nevypijedostatocne mnozstvo mlieka za den
Dnesnu noc sme objavili nieco uzasne......kojenie v lezme....ja si pospim a Samko pije kolko mu hrdlo raci a zaspinka 🙂 juj 🙂
@willy_wonka vyborne, uz ste len krocik od spolocneho spania 😀
@hobit tak nejaku cast noci sme uz prespali spolu, je to uzasne mat ho tak blizko pri sebe, ale ja sa v noci prehadzujem,a kedze sa mu nechcem otocit chrbtom,musim ho potom dat do postielky 🙂
A v noci, ked sa napapal, zaspal,nedavala som ho ani odrgugnut,nehybala som s nim a on sa mi nepogrckal 🙂
@hobit draha a ty nekonikuj a zbehni si to odrodit 🙂
@willy_wonka gratuluju🙂ja to praktizuju dlouho a je to perfektni.nastesti dokazu spat a nepohnout se tak v pistylce toho moc nenaspi;)
jen jsem nekde cetla ze neni dobre uspavat mimi na prsu ze kdyz se vzbudi hulakaji protoze nemaji cicek u sebe...
vcera mi svagrova dala detskou vahu(nasla pri uklidu zahrabanou ve skrini🙂) tak si Oskyho prevazuju kolik si sosne... haluz ze kdyz vypil 110 porad cucel a ani za nic usnout a ted dal jen 20 a spi mi hodinu na rukach...🙂
@misza1 no veru nie si sama, prinajmensom my s Richardom drzime s vami partu. Ja si hovorim, ze ked uz ho vybrali o dva tyzdne skorej, tak aspon takto chce a moze byt so mnou prepojeny, tak nech ....len mne fakt byva po kojeni blbo, v nemocnici si mysleli, ze to je po spinalke, no neviem, pomaly 3 tyzdne po porode a ja mam po kojeni uplne zavrate.....pritom vsetko do bodky dodrziavam.
@slavka_a_maros nebudim, on budi me🙂 ale asi bych v noci nebudila teda max nejakych 6hodin... tak se aspon nauci rezim pres den budit v noci ne.to je muj.nazor;)
@misza1
@willy_wonka
hehe, ja som to objavila tri dni dozadu....a hadajte, kde spalo potom babatko
@willy_wonka ja som to praktizovala uz v porodnici a doma to robime tiez. ale nie moc casto aby si nato nezvykla.
radsej ju kojim na vankusi.
baby davate vasim detickam vigantol? ja som vcera dala 1x a taku grcku hodila. chuda ☹ az mi jej bolo luto. inak mi vobec negrcka.
@slavka_a_maros ja nebudim, niekedy spi do 4h, v noci to bolo mozno aj 5, ale nie je to vzdy pravidlo, ale vacsinou tak do 3 - 3.5h sa zobudi. alebo niekedy idem prebalovat pol hodinu predtym nez sa ma zobudit a niekedy ho to uplne prebere
@delica
@misza1
@janka_k
@katuska54
@willy_wonka
@kavaapalma
@slavka_a_maros Otazka na cerstve maminy, baby zmenil sa vam zivot po narodeni babatka velmi? Je to lepsie ako bez deticiek? Mam teraz taku fazu, ze s bruschom mi je uz dlho, ale zaroven sa trocha obavam tej dalsej etapy - zivot s babatkom, ci to zvladnem? 😕 😅
@azmuk zamyslam sa,....prirodzene, ze zmeny nastali, no ja si to riadim tak,.ze som matka(so vsetkym co k tomu patri,manzelkou sa snazim byt tiez dobrou)ale z casti mam aj svoj zivot pred tehu,za co dakujem manzelovi 🙂 ked nevies co ta caka je normalne,ze sa obavas...no, za chodu si to uz nejak zariadis a zvyknes na mensie zmeny 🙂
@misza1 miska, on mi zaspaval na ciciku,aj ked som kojila v sede.... ked je bdely a dam ho z cicika dole,tak je nespokojny. Po zobudeni sa mi zacne pucit,prdkat,a az potom spusti plac 🙂

@willy_wonka pokial je čisto dojčený, netreba mu dávat vôbec nič..materske mliečko stačí..aj od smadu aj od hladu..davaj mu podla jeho potrieb