icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

dulkagabulka
16. jún 2013

@willy_wonka pokial je čisto dojčený, netreba mu dávat vôbec nič..materske mliečko stačí..aj od smadu aj od hladu..davaj mu podla jeho potrieb

delica
16. jún 2013

@dulkagabulka a ako to je, ked je napr. na prsniku kazdu hodinku? ma čo piť? alebo skor sa chce len upokojit, ze ani mu nevadi, ze nic netečie.....

janka_k
16. jún 2013

@willy_wonka len mliecko materske, ja len ze v lete to mozu chcet tak po troche castejsie, aj ja to asi badam na mojom dnes, predsalen my tiez pijeme castejsie ako raz za 3 hodiny

hobit
16. jún 2013

na pobavenie, dnes sa mi ocitol v ruke meter tak som sa merala, v den terminu porodu mam krasne miery 95-100-98 😀

misza1
17. jún 2013

@kavaapalma tak ti nakonec vyslo jak jsi si prala rychly a bezbolestny porod🙂

misza1
17. jún 2013

@delica
@willy_wonka jak ctu vase prispevky tak zjistuju ze i u vas jsou kluci vecne na prsu. priznavam se uklidnila jsem se.porad se mi zdalo jake mam aktivni dite ze se jen nenapije a nespi a casto se pyta jako kaprik s papulou dokoran🙂 tak uz teda jen cekat kdy dostanou rozum😉

jinak ja jsem vcera dala Oskymu vodu. vim ze by mu melo stacit mliko ale jak jsme byli venku tak byl na me porad a kdyz jsem ho odpojola zase knucel... dala jsem mu vodu a byl klid.

dulkagabulka
17. jún 2013

@delica
to zaleži od toho,či je dostatočná tvorba a tok mliečka...
ak je dostatočna, potrebuje sa iba upokojit, pripadne si upravit dychanie, pulzovu frekvenciu, teplotu atd.
ak je na prsniku preto,lebo nieje dostatočná tvorba- treba to riešiť
na dialku neviem posudit, to trea vidiet na vlastne oči 😀

azmuk
17. jún 2013

@kavaapalma perfektne! apson si porodila krasna, potom chceme vidiet foto 🙂

slavka_a_maros
17. jún 2013

Budite deti na krmenie? Ta nasa sa vobec sama nebudi, spala by aj 5 hodin asi, keby sme ju nechali, ale potom urcite nevypijedostatocne mnozstvo mlieka za den

willy_wonka
17. jún 2013

Dnesnu noc sme objavili nieco uzasne......kojenie v lezme....ja si pospim a Samko pije kolko mu hrdlo raci a zaspinka 🙂 juj 🙂

hobit
17. jún 2013

@willy_wonka vyborne, uz ste len krocik od spolocneho spania 😀

willy_wonka
17. jún 2013

@hobit tak nejaku cast noci sme uz prespali spolu, je to uzasne mat ho tak blizko pri sebe, ale ja sa v noci prehadzujem,a kedze sa mu nechcem otocit chrbtom,musim ho potom dat do postielky 🙂
A v noci, ked sa napapal, zaspal,nedavala som ho ani odrgugnut,nehybala som s nim a on sa mi nepogrckal 🙂

willy_wonka
17. jún 2013

@hobit draha a ty nekonikuj a zbehni si to odrodit 🙂

misza1
17. jún 2013

@willy_wonka gratuluju🙂ja to praktizuju dlouho a je to perfektni.nastesti dokazu spat a nepohnout se tak v pistylce toho moc nenaspi;)
jen jsem nekde cetla ze neni dobre uspavat mimi na prsu ze kdyz se vzbudi hulakaji protoze nemaji cicek u sebe...

vcera mi svagrova dala detskou vahu(nasla pri uklidu zahrabanou ve skrini🙂) tak si Oskyho prevazuju kolik si sosne... haluz ze kdyz vypil 110 porad cucel a ani za nic usnout a ted dal jen 20 a spi mi hodinu na rukach...🙂

delica
17. jún 2013

@misza1 no veru nie si sama, prinajmensom my s Richardom drzime s vami partu. Ja si hovorim, ze ked uz ho vybrali o dva tyzdne skorej, tak aspon takto chce a moze byt so mnou prepojeny, tak nech ....len mne fakt byva po kojeni blbo, v nemocnici si mysleli, ze to je po spinalke, no neviem, pomaly 3 tyzdne po porode a ja mam po kojeni uplne zavrate.....pritom vsetko do bodky dodrziavam.

misza1
17. jún 2013

@slavka_a_maros nebudim, on budi me🙂 ale asi bych v noci nebudila teda max nejakych 6hodin... tak se aspon nauci rezim pres den budit v noci ne.to je muj.nazor;)

delica
17. jún 2013

@misza1
@willy_wonka
hehe, ja som to objavila tri dni dozadu....a hadajte, kde spalo potom babatko

katuska54
17. jún 2013

@willy_wonka ja som to praktizovala uz v porodnici a doma to robime tiez. ale nie moc casto aby si nato nezvykla.
radsej ju kojim na vankusi.

katuska54
17. jún 2013

baby davate vasim detickam vigantol? ja som vcera dala 1x a taku grcku hodila. chuda ☹ az mi jej bolo luto. inak mi vobec negrcka.

misza1
17. jún 2013

@delica to je to co jsem kdysi napsala ze klukum se od maminy nechce tak si to vybiraji takto.jen kdyby tak nehulakal trha mi to srdce i usi😅
mam pocit ze se to trosku zlepsuje- nebo uz zacinam byt imunni😀

delica
17. jún 2013

@misza1 sak to je to, ze ani nevies, co mas robit, ked krici :-/ ta bezmocnost.

janka_k
17. jún 2013

@slavka_a_maros ja nebudim, niekedy spi do 4h, v noci to bolo mozno aj 5, ale nie je to vzdy pravidlo, ale vacsinou tak do 3 - 3.5h sa zobudi. alebo niekedy idem prebalovat pol hodinu predtym nez sa ma zobudit a niekedy ho to uplne prebere

janka_k
17. jún 2013

@delica ten je chutnucky

aj my sme dnes spali spolu, ale to preto ze sa nam dvakrat pogrcal ale uplne, a potom kukal kukal kukal, tak bol pri mne, nech mu je lepsie, ale teda my bez toho kojenia, v noci som nic nemala ale uplne.

azmuk
17. jún 2013

@delica
@misza1
@janka_k
@katuska54
@willy_wonka
@kavaapalma
@slavka_a_maros Otazka na cerstve maminy, baby zmenil sa vam zivot po narodeni babatka velmi? Je to lepsie ako bez deticiek? Mam teraz taku fazu, ze s bruschom mi je uz dlho, ale zaroven sa trocha obavam tej dalsej etapy - zivot s babatkom, ci to zvladnem? 😕 😅

misza1
17. jún 2013

@delica oni z toho vyrostou, nebo se aspon nauci rict co se deje🙂

dnes se chystam do prace tak jsem zvedava ci to Osky prokrici😀

misza1
17. jún 2013

@azmuk zmenil, i na sobe vidim ze jsem jina(asi uz dospela) a ikdyz to je zahul,ani hormony ti nepomuzou myslet racionalne, je to krasne, moc krasne;) a zvladnes to neboj, jednoduse musis🙂

delica
17. jún 2013

@azmuk jasne, zmenil sa a uplne. Akurat som manzelovi hovorila, ze ani ked som sa vydala alebo hocijaka ina velka zivotna zmena sa tomuto nevyrovna. A moj drahy mi dal tiez za pravdu :D.

azmuk
17. jún 2013

@delica ale pozitivna dufam 😅 mam stres!!! ☹

willy_wonka
17. jún 2013

@azmuk zamyslam sa,....prirodzene, ze zmeny nastali, no ja si to riadim tak,.ze som matka(so vsetkym co k tomu patri,manzelkou sa snazim byt tiez dobrou)ale z casti mam aj svoj zivot pred tehu,za co dakujem manzelovi 🙂 ked nevies co ta caka je normalne,ze sa obavas...no, za chodu si to uz nejak zariadis a zvyknes na mensie zmeny 🙂

willy_wonka
17. jún 2013

@misza1 miska, on mi zaspaval na ciciku,aj ked som kojila v sede.... ked je bdely a dam ho z cicika dole,tak je nespokojny. Po zobudeni sa mi zacne pucit,prdkat,a az potom spusti plac 🙂