icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

slavka_a_maros
18. jún 2013

@azmuk no dufam, ze coskoro to bude za nami. Laktacna hovorila, ze mozno ma kratku uzdicku pod jazykom a to sa da velmi rychlo vyriesit potom, pripadne upravi polohu... Je to take moje svetielko nadeje 🙂

hobit
18. jún 2013

@azmuk ale houby, doma sa parime 😝

hobit
18. jún 2013

@slavka_a_maros drzim palce 😉

janka_k
18. jún 2013

my mame dnes prvu prechadzku v kociku za sebou 🙂

sana23
18. jún 2013

@slavka_a_maros ahoj.ano je v tom kresielku.malej sa tam paci ale nenechavam ju tam dlho este.

jankastubka
18. jún 2013

@brigus198754 no tak drzim palce nech to zvladnete.

anicka.be
18. jún 2013

@katuska54 vcera som dala prvy krat 😎

anicka.be
18. jún 2013

@katuska54 my sme zo zaciatku kupali kazdy druhy den, kedze vsade sa pise, ze netreba kazdy den, ale nakoniec sme presli do kazdodenneho kupacieho rezimu. Veronike sa kupanie paci, pripravi ju to na spanok, zvykne si, ze po kupani ideme spinkat 🙂

jankastubka
18. jún 2013

baby ak ste na tom s bruchom po porode? Ja mam po 3 tyzdnoch este +5 kg, a brucho mam stale ako puding. Aj sa sem tam snazim robit nejake brusaky, ale nie kazdy den sa mi to podari. Cvicite? ak ano kolko a ake cviky.

azmuk
18. jún 2013

@janka_k a prezili ste toto tropicarium? 😎

azmuk
18. jún 2013

@jankastubka Ahoj, ja sice este nepatrim medzi mamicky, ale pred teho som aktivne sportovala, takze som sa prirodzene zaujimala o navrat k sportu po porode. Prvych 6 tyzdnov nerob nic, nech sa pekne zahojis a maternica sa zavinie, atd. vsetky tie procesy. Po 8 tyzdnoch mozes zacat s trenigom, brusaky + kardio+ strava. Pokial neupravis stravu, tak budes robit brusaky zbytocne, lebo svaly sa ti nevyrysuju. Co sa tyka stravy odporucam paleo. Ziadne chleby, pecivo, zemiaky, ryza a areafinovane cukry. Skor ryby, maso, zelenina, ovocie. Uvidis po 3 mesiacoch uzasnu zmenu 😉 😎 Teraz si uzivaj materstvo a kojenie🙂

willy_wonka
18. jún 2013

Po dnesnej kontrole vazime 4230g a mame 54cm 🙂 vaha ma prekvapuje, lebo vela grckame, tak sme vyfasovali odporucanie na nutriton, som zvedava ci to zaberie...

bombulka200
18. jún 2013

@hexina no sa ti podarilo niečo zistiť?a ako si dnes dopadla? 🙂

misza1
18. jún 2013

@kavaapalma tak to je dost zly pristup.me zas rikali nektere veci ktere mi absolutne nic nerikali...
ale hlavne klid nezapomen ze stres snizuje tvorbu mlika! 🙂
za chvili pujdete domu a bude vse ok;)

kavaapalma
18. jún 2013

@misza1 konecne sa mi dnes spustilo mlieko. Uz som sa dozvedela viac,som spokojnejsia.

janka_k
18. jún 2013

@azmuk boli sme rano, a isli sme po chladku, len polhodinka

janka_k
18. jún 2013

@willy_wonka takze idete dokrmovat?

janka_k
18. jún 2013

@azmuk a k otazke predtym, tak prve tyzdne je to zmena urcite, lebo predsalen aj ked babatko stale spi tak chces byt s nim, je to ale uzasne a tak predsalen s babatkom navyse zivot je iny, krajsi, nemaj obavy, je to nadherne 🙂

janka_k
18. jún 2013

@willy_wonka ja som inac zvedava na nasu vahu v piatok, my sme totiz od porodu dost schudli, ale doktorka povedala ze nemam porovnavat vahu z porodnice a u nej, ze to moze byt aj ina vaha, ale aj tak sa bojim ze zase schudneme. u nej sme vazili 3kg

brigus198754
18. jún 2013

mamicky chcem sa vas opytat po kolkych dnoch vam odpadlol ten pupocnik?nam vcera pri prebalovani to odpadlo vyzera to dobre ale nejak skoro vsak ma len 3 dni 😒 myslite ze by som mala zavolat dr, ci je to ok lebo prva to mala skoro 8 dni tak neviem ci je to problem alebo nie.

brigus198754
18. jún 2013

@slavka_a_maros moja dcerka mala problem s tou uzdickou pod jazykom a dr.jej pekne podrezal iba kusok vobec ani neplakala a potom sme uz s papanim nemali ziaden problem 🙂

janka_k
18. jún 2013

@brigus198754 my mame 12 dni a este neodpadol

janka_k
18. jún 2013

baby aku mate slnecnu clonu? rozmyslam nad takymto niecim len neviem ci to posluzi dobre
http://www.maderna.sk/katalog/product/14409/
len mi vadi ze ho neuvidim, ked to budem mat pripnute

hobit
18. jún 2013

@willy_wonka preco nutrilon ked kojis a naly krasne pribera? Tobi grcal do roka a je ok, akurat sme sa nepohli bez podbradnika 🙂

hobit
18. jún 2013

@janka_k aj ja chcem taku kupit

delica
18. jún 2013

@willy_wonka
@hobit
@janka_k
asi nejde prikrmovat, ten nutriTon je proti grckaniu, nutriLon je UM 😅

misza1
18. jún 2013

strasne se bavim na tom jak aokuju nektere lidi ze to dite v kocarku je moje😀 dokonce i soused,ktery je vecne vycapeny na balkone si nevsiml kdy jsem byla tehu🙂 a ze jsem byla fakt obrovska😀

janka_k
18. jún 2013

@delica jaj to som zle precitala, tiez som to nechapala ze sak vaha znela ze dobra, tak fajn 🙂

katuska54
18. jún 2013

baby co obliekate v tychto horucavach drobcom?

dulkagabulka
18. jún 2013

@katuska54 stačí plienočka, bodynko..zakryt plienočkou iba...v žiadnom priade nebabušiť..dietatko sa môže prehriať
bábatko môže mat o jednu vrstvu oblečenia viac ako my..za čo sa počíta aj kočík..
takže tak ako si oblečená ty, môže byť aj bábatko