Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@slavka_a_maros drzim palce 😉
my mame dnes prvu prechadzku v kociku za sebou 🙂
@slavka_a_maros ahoj.ano je v tom kresielku.malej sa tam paci ale nenechavam ju tam dlho este.
@brigus198754 no tak drzim palce nech to zvladnete.
baby ak ste na tom s bruchom po porode? Ja mam po 3 tyzdnoch este +5 kg, a brucho mam stale ako puding. Aj sa sem tam snazim robit nejake brusaky, ale nie kazdy den sa mi to podari. Cvicite? ak ano kolko a ake cviky.
@jankastubka Ahoj, ja sice este nepatrim medzi mamicky, ale pred teho som aktivne sportovala, takze som sa prirodzene zaujimala o navrat k sportu po porode. Prvych 6 tyzdnov nerob nic, nech sa pekne zahojis a maternica sa zavinie, atd. vsetky tie procesy. Po 8 tyzdnoch mozes zacat s trenigom, brusaky + kardio+ strava. Pokial neupravis stravu, tak budes robit brusaky zbytocne, lebo svaly sa ti nevyrysuju. Co sa tyka stravy odporucam paleo. Ziadne chleby, pecivo, zemiaky, ryza a areafinovane cukry. Skor ryby, maso, zelenina, ovocie. Uvidis po 3 mesiacoch uzasnu zmenu 😉 😎 Teraz si uzivaj materstvo a kojenie🙂
Po dnesnej kontrole vazime 4230g a mame 54cm 🙂 vaha ma prekvapuje, lebo vela grckame, tak sme vyfasovali odporucanie na nutriton, som zvedava ci to zaberie...
@hexina no sa ti podarilo niečo zistiť?a ako si dnes dopadla? 🙂
@kavaapalma tak to je dost zly pristup.me zas rikali nektere veci ktere mi absolutne nic nerikali...
ale hlavne klid nezapomen ze stres snizuje tvorbu mlika! 🙂
za chvili pujdete domu a bude vse ok;)
@misza1 konecne sa mi dnes spustilo mlieko. Uz som sa dozvedela viac,som spokojnejsia.
@willy_wonka takze idete dokrmovat?
@willy_wonka ja som inac zvedava na nasu vahu v piatok, my sme totiz od porodu dost schudli, ale doktorka povedala ze nemam porovnavat vahu z porodnice a u nej, ze to moze byt aj ina vaha, ale aj tak sa bojim ze zase schudneme. u nej sme vazili 3kg
mamicky chcem sa vas opytat po kolkych dnoch vam odpadlol ten pupocnik?nam vcera pri prebalovani to odpadlo vyzera to dobre ale nejak skoro vsak ma len 3 dni 😒 myslite ze by som mala zavolat dr, ci je to ok lebo prva to mala skoro 8 dni tak neviem ci je to problem alebo nie.
@slavka_a_maros moja dcerka mala problem s tou uzdickou pod jazykom a dr.jej pekne podrezal iba kusok vobec ani neplakala a potom sme uz s papanim nemali ziaden problem 🙂
@brigus198754 my mame 12 dni a este neodpadol
baby aku mate slnecnu clonu? rozmyslam nad takymto niecim len neviem ci to posluzi dobre
http://www.maderna.sk/katalog/product/14409/
len mi vadi ze ho neuvidim, ked to budem mat pripnute
@willy_wonka preco nutrilon ked kojis a naly krasne pribera? Tobi grcal do roka a je ok, akurat sme sa nepohli bez podbradnika 🙂
@willy_wonka
@hobit
@janka_k
asi nejde prikrmovat, ten nutriTon je proti grckaniu, nutriLon je UM 😅
strasne se bavim na tom jak aokuju nektere lidi ze to dite v kocarku je moje😀 dokonce i soused,ktery je vecne vycapeny na balkone si nevsiml kdy jsem byla tehu🙂 a ze jsem byla fakt obrovska😀
baby co obliekate v tychto horucavach drobcom?
@katuska54 stačí plienočka, bodynko..zakryt plienočkou iba...v žiadnom priade nebabušiť..dietatko sa môže prehriať
bábatko môže mat o jednu vrstvu oblečenia viac ako my..za čo sa počíta aj kočík..
takže tak ako si oblečená ty, môže byť aj bábatko

@azmuk no dufam, ze coskoro to bude za nami. Laktacna hovorila, ze mozno ma kratku uzdicku pod jazykom a to sa da velmi rychlo vyriesit potom, pripadne upravi polohu... Je to take moje svetielko nadeje 🙂