Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@slavka_a_maros jo je to tam tak, ale kdyz si vsimnes u tech starsich je vicekrat za den.je to tam na prd napsane.
dnes valcime s prdiky...nastesti ho mm vzal a prochazel se s nim tak jsem aspon hodinu spala.
@slavka_a_maros probiotika-biogaia uz bereme🙂
@slavka_a_maros a kedy treba tie potnicky riesit? Lebo nasa ma taku vyrazku ake len jednu na licku ajednu po nosom tak jej s tym nic nerobim.
@misza1 k tomu espumisanu mi uz druha lekarnicka povedala ,ze25 kvapiek pred kojenim,cca kazde 4hodky 🙂
@slavka_a_maros
@misza1 http://www.adcc.sk/web/humanne-lieky/detail/esp...
Miska, nie je to 25 kvapiek za den 🙂 skus davkovat podla navodu,mozno sa vyhnete rekt rurke.
My dnes bojkotujeme dobrotu :-/denna sichta mi zacala o piatej
@slavka_a_maros a neskusas ju ukladat na bok - raz jeden, raz druhy? my sme tak ukladali, az kym nebola schopna mrvenim sa sama pretocit na chrbatik (malu decku stoc do valceka a podloz ju zozadu pod chrbatik, tym zabezpecis, aby spinkala na boku, ak aj grcne, nebude to mat na sebe a nehrozi zadusenie)...ked som moju dala na bok, ani som nedavala odgrgovat (prave kvoli tomu, aby som ju nezobudila a spinkala krasne dalej...moja vsak az tak vyrazne negrckala, len tak trosku, skor si grcla pri prebalovani, ozaj velku grcku vyhodila asi len 3x)
@kikuleenka tak spavame 🙂 ved pna tiez moc negrcka, len obcas. Vcera ale hodila taku sablu, ze potom manzel chodil po byte, ze tu smrdi mliecko a nakoniec sme zistili, ze to ma vo vlasoch 😀
@jankastubka neviem, asi ked je toho nejak vela a hnisave. Zatial len umyt voodickou a vetrat
@willy_wonka hmmm, proc nenapisou jasne instrukce? my jsme na zacatku davali 25 pokazde, pak nam dr rekla ze 5kapek pred kazdym kojenim a v lekarne taky... no predavkovat se tim neda tak mu to zvysime😅
@slavka_a_maros pamatam take casy 🙂 grcka za usami, na chrbte...sice malo kedy grckala, ale ked uz, tak to bolo poriadne, raz to schytala aj stena, tak mame pamiatku do najblizsieho malovania 🙂
Ahojte maminy,dnes nás pustili domov.Máme Katarínku,narodila sa sekciou v utorok,mali sme 3550g a 50cm.A čo je hlavné,sme obe v poriadku a zdravé 🙂
@delica hej v piatok,tak si zvykame. Cka sa mu a neviem preco vraj od zimy,tak uz radsej prikryvam dekou. Zajtra ideme na poradnu. Teraz spi,tak idem aj ja. Somnou na posteli a mm dudre nech ho dam do postielky a neucim na ruky. To sa lahko povie.
@kavaapalma aj nas minimalne raz do dna čká a nie je to od zimy, doktorka povedala, ze babatka nemaju dovyvinutu tu vrchnu cast bruska, ako je zaludok a branica, tak čkajú. Ked čká vela, dam mu napit na prso, to mu ustupi, lebo potom je nervozny a spusti krik a nejde utisit.
S tymi rukami a postelou to mam doma to iste, ze ho naucim / naucila som, ale tak ked nemam dieťa polienko, ze kam ho polozim, tam spi, co mam robit.....ved by sa uplakal k nejakym psychozám.
@delica
@kavaapalma no aj moj cka a to hlavne po kojeni 😒 ale trva to niekedy aj 20 minut a je mi ho strasne luto ☹ dam ho na prso nech si este cucle trosku mlieka a potom to ustupi mi to mame denne aj 6-7 krat 😖 .Co sa tyka postele a ruk nas je uz tiez zvyknuty a ma len tyzden 😀 😀 😀 ja ho cez den skusam a dam do toho kosika co mam dole v obyvacke nakolko cely den sme tam ale jemu sa tam vobec nepaci aj teraz je vyvaleni na gauci a spinka lenza ja sa bojim aby jej vacsia neublizila 😅 ide ho bozkavat a hladkat ale vieme ako to je.... 😵
@delica
@kavaapalma ja jsem si na to vymyslela teorii,ze deti presne vi co potrebujou.nektere jsou "samostatne" a jine potrebujou byt stale u nekoho a citit se bezpecne.takze zadne ze my je ucime na ruce.oni to potrebujou.
kdybych ho nechala at se vyplaka tak se uplace ...
ja jsem koupila houpaci kresilko a hadejte... no jasne ze tam nevydrzi.davam mu jeste par tydnu a jdu to prodat:(
Houston, we have a problem....potrebujem viac mliecka...rady,tipy? :-/
@willy_wonka aj ja som na tom tak isto dnes maly na prse cely den nuc mu uz nejde len plackal dala som um a teraz 3hodky spinka
@willy_wonka
-prikladat (co zjavne prikladas) a dobre prisatie
-homeopatika ricinus communis 5ch
-senovka grecka a benedikt lekarsky
-nestahovat sa prilis v podprsenke
-kojit koža na kožu
- dostatocny prijem tekutin
@willy_wonka
no a ja som na tej senovke s benediktom, jeden hnus vacsi nez druhy, ale zafungovalo mi to, inak by bol syn uz na umelom
no stale kojim cca kazde dve hodiny, v noci kazde tri, ale je to k jeho spokojnosti. Ak ho zrovna nechytí brucho, co teda byva tusim pravidelne kazde doobedie, tak je spokojny a syty.
Ja neviem, co s tym nasim rezimom ☹ krmenie o 14:00 skoncilo teraz! Stale oci otvorene a plac, nic nepomahalo... V medzicase samozrejme vyhladla a tak dokola ☹ dvojtyzdnovy kojenec predsa nemoze byt hore 5 hodin, ci? Potom ju zase nevieme zobudit, spala by tiez 5 hodin...
@delica na to pravidelne kojenie ho budis? Ja som zatial kazdu noc po styroch, piatich hodinach uz nevydrzala a zobudila ju, aby nebola dehydrovana.
@willy_wonka ja mam momentalne opacny problem, uz mame plny mrazak 😖 ty si tiez najskor trpela nadprodukciou, nie? To sa moze takto otocit?
@delica zkus zjistit ci nekdo z tvojich znamych nema tu satku. ja jsem si tak pujcila od svagrove a ted jsem rada ze jsem nekoupila, maly chytal az hystericke zachvaty.
@willy_wonka proc myslis ze mas malo mlika? jeste k tomu co pise delica je dobra vinea-vybublinkovana, resp. hroznovy cukr/most. laktacni caje
@delica ten bod nestahovat se v podprsence, teda nevim jak ostatni, ale ja kdyz si nedam podprdu tak mi jde spalit bradavky, mam je tak silene citlive... ale davam si volnejsi bez kostic- kdyz se mi nalejou mam ji tesnou😀

@misza1 miska, pozerala som davkovanie a tam je 25 kvapiek pred alebo po kazdom dojceni 😕 http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-...
Detska mi este odporucila brat probiotika, ze by to malej mohlo pomoct, ked sa to dostane do mlieka, tak si pripadne nasad aj ty 🙂