Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@katuska54 vitaj v klube🙂 toto aj samko robi, najedeny, bez koliky, a jedine co pomohlo bolo nosenie, vtedy stichol.... zaspal, polozili sme ho, zas plac🙂 tie deti s nami strasne cvicia.... skusim to aj ja v predajni porsche zacnem revat ze chcem porsche cayenne a neprestanem kym ho nebudem mat 😎
napapana, vyprdkana, vykakana a zase plac 😢 uz som zufala....
davate uz aj cumel vasim drobcom?
@milionova151 zelam vsetko dobre 😉
@jankastubka ano, je to uplne normalne, aj moja sa niekedy kojila raz za 3-4 hodiny a boli dni, ked aj kazdu hodinu...ja viem, je to unavne, ale treba vydrzat 🙂 Teraz papame v priemere kazde 2 hodiny...ale aj to raz prejde 🙂
@katuska54 ja davam cumel od zaciatku, a kazali mi to aj v nemocnici aj moj doktor, ze to deti upokojuje, a nam sa to osvedcilo.
Baby my sme boli dnes na poradni a vazime uz 3660 g, pribrali sme takmer kilo za mesiac. My mame tak super doktora, ze nas cely cas iba chvalil.
@katuska54 ja som v pôrodnici cumel nemala, pri dcére sme nepoužívali, ale videla som dve mamičky, čo dali hneď v pôrodnici cumel, deti krásne spali a ja som mala malého stále na prse. Z pôrodníce som utekala kúpiť cumel a malý krásne spinka, tým cumlom sa super ukludní a moje prsia sa používajú len na kojenie, spokojnosť na vvšetkých stranách, horšie asi bude odúčanie, ale nejako to prežijeme
ahojte dievcata tak dnes este nerodime,po poradni otvorena na 2 palce siroke...treba sa vela hybat a mozno vecer alebo v noci sa to zacne....spravila mi aj hamiltona tak uvidime....pekny dnik
@willy_wonka mne ostali necele 2 kila 🙂
baby, mate niektora pratene vlozky do podprsenky? ak ano, ake? kde ste objednavali?
@hobit to ti zavidim🙂
a k tym vlozkam do podprsenky, mam take AVENT..a z nejakej eshpovej lekarne som ich objednavala🙂
@hobit presne odtialto
http://www.docsimon.sk/tovar/avent-absorpcne-vl...
@hobit ahoj, odporucam kukni aj toto: http://www.medela.sk/pomocky-pre-dojciace-mamic...
obchod je v na nam.hraniciarov 😉
Hello ladies, 3 dni do terminu a my sme stale 2v1 😉 ako ste na tom ostatne? 😎
@delica Bell byla na zacatku nadsena, jen zamrncel uz behala no nase chuva ale uz taky nema nervy, schovava se, vypada unavena🙂
@willy_wonka
@delica me uklidnilo ze jsem zjistila ze nejsem sama kdo je zoufaly z vlastniho ditete, zaroven mi vas je lito jdyz vim co prozivate...miluju ho nadevse na svete ale necekala jsem ze to bude az tak narocne...
Kika, ja se noci normalne desim, jak to bude probihat ci aspon chvili pospim...
@anicka.be dakujem pekne 🙂 aj vam prajem vsetko dobre, mala je nadherna 🙂
kdo tu daval link na slunecni clonu na kocar? prosim posli mi ho, dekuju🙂
@willy_wonka a si s nimi spokojna?
@azmuk ani sa nenazdas a bude tu 🙂...a to nevidno cez oblecenie?
@janka_k aj ja ich mam, ale dufam, ze nebudem potrebovat, pripravene vsak su...maju ich aj tu (cajovna mojej duly 🙂 http://4z.sk/index.php/vm-category/potraviny

@janka_k dakujem velmi pekne, po porode sa ozvem ako sme dopadli... 🙂