icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

milionova151
24. jún 2013

@janka_k dakujem velmi pekne, po porode sa ozvem ako sme dopadli... 🙂

willy_wonka
24. jún 2013

@katuska54 vitaj v klube🙂 toto aj samko robi, najedeny, bez koliky, a jedine co pomohlo bolo nosenie, vtedy stichol.... zaspal, polozili sme ho, zas plac🙂 tie deti s nami strasne cvicia.... skusim to aj ja v predajni porsche zacnem revat ze chcem porsche cayenne a neprestanem kym ho nebudem mat 😎

katuska54
24. jún 2013

napapana, vyprdkana, vykakana a zase plac 😢 uz som zufala....
davate uz aj cumel vasim drobcom?

anicka.be
24. jún 2013

@katuska54 ja som malej dala cumel v ten tyzden ked sme prisli z porodnice, a super jej pomaha sa ukludnit. Nebala som sa, ze nebude vediet chytit prsnik, cucka si jedna radost .-)

anicka.be
24. jún 2013

@milionova151 zelam vsetko dobre 😉

kikuleenka
24. jún 2013

@jankastubka ano, je to uplne normalne, aj moja sa niekedy kojila raz za 3-4 hodiny a boli dni, ked aj kazdu hodinu...ja viem, je to unavne, ale treba vydrzat 🙂 Teraz papame v priemere kazde 2 hodiny...ale aj to raz prejde 🙂

anicka.be
24. jún 2013

Ahojte mamicky a deticky! Dnes mam 1 mesiacik! 😉

jankastubka
24. jún 2013

@katuska54 ja davam cumel od zaciatku, a kazali mi to aj v nemocnici aj moj doktor, ze to deti upokojuje, a nam sa to osvedcilo.

katuska54
24. jún 2013

@anicka.be krasna bambulka 🙂

vierusia
24. jún 2013

@zuzkad85 odkedy sa mozu davat tie kvapky? pri kvapkach SAB je napisane od 3 tyzdnov a tieto?

jankastubka
24. jún 2013

Baby my sme boli dnes na poradni a vazime uz 3660 g, pribrali sme takmer kilo za mesiac. My mame tak super doktora, ze nas cely cas iba chvalil.

silviami
24. jún 2013

@katuska54 ja som v pôrodnici cumel nemala, pri dcére sme nepoužívali, ale videla som dve mamičky, čo dali hneď v pôrodnici cumel, deti krásne spali a ja som mala malého stále na prse. Z pôrodníce som utekala kúpiť cumel a malý krásne spinka, tým cumlom sa super ukludní a moje prsia sa používajú len na kojenie, spokojnosť na vvšetkých stranách, horšie asi bude odúčanie, ale nejako to prežijeme

nikulqa
24. jún 2013

ahojte dievcata tak dnes este nerodime,po poradni otvorena na 2 palce siroke...treba sa vela hybat a mozno vecer alebo v noci sa to zacne....spravila mi aj hamiltona tak uvidime....pekny dnik

hobit
24. jún 2013

@delica v akej forme mas tu senovku a benedikt?

hobit
24. jún 2013

@willy_wonka mne ostali necele 2 kila 🙂

hobit
24. jún 2013

baby, mate niektora pratene vlozky do podprsenky? ak ano, ake? kde ste objednavali?

willy_wonka
24. jún 2013

@hobit to ti zavidim🙂
a k tym vlozkam do podprsenky, mam take AVENT..a z nejakej eshpovej lekarne som ich objednavala🙂

azmuk
24. jún 2013

@hobit ahoj, odporucam kukni aj toto: http://www.medela.sk/pomocky-pre-dojciace-mamic...
obchod je v na nam.hraniciarov 😉

azmuk
24. jún 2013

Hello ladies, 3 dni do terminu a my sme stale 2v1 😉 ako ste na tom ostatne? 😎

azmuk
24. jún 2013

@hobit tak uz si uzivate domacu pohodicku, to je krasne 😉 Kiez by sme aj my uz mali nasho drobca doma 🙂

janka_k
24. jún 2013

@hobit myslim ze Tanicka ma od SWANSON, nemaju ich hocikde, v BA sa daju sa kupit v budove starej Ikei, v tom FRESH MARKETE, tam je oproti vchodu "ZELENY OBCHOD" a tam ich maju, dokopy stoja 20euro

janka_k
24. jún 2013

@azmuk dnes som na teba myslela ze si sa dlho neozvala a kedy mas dalsiu kontrolu?

misza1
24. jún 2013

@delica Bell byla na zacatku nadsena, jen zamrncel uz behala no nase chuva ale uz taky nema nervy, schovava se, vypada unavena🙂

@willy_wonka
@delica me uklidnilo ze jsem zjistila ze nejsem sama kdo je zoufaly z vlastniho ditete, zaroven mi vas je lito jdyz vim co prozivate...miluju ho nadevse na svete ale necekala jsem ze to bude az tak narocne...
Kika, ja se noci normalne desim, jak to bude probihat ci aspon chvili pospim...

milionova151
24. jún 2013

@anicka.be dakujem pekne 🙂 aj vam prajem vsetko dobre, mala je nadherna 🙂

misza1
24. jún 2013

kdo tu daval link na slunecni clonu na kocar? prosim posli mi ho, dekuju🙂

janka_k
24. jún 2013

@misza1 Miska ja som videla cez vikend v DM-ke a ovela lacnejsiu, stala okolo 6eur, znacka BABYLOVe, mali to ako maju cumle, flasky....

misza1
24. jún 2013

@janka_k dekuju, musim mrknout, nikdy me nenapadne ze v dm maji takove veci.

willy_wonka
24. jún 2013

Prave som uspala dieta v kocariku drglovanim cez tu parketovu listu 😎

@delica , @misza1
dievcata myslim,ze tie pocity mame ako cez kopirak rovnake:D

hobit
24. jún 2013

@willy_wonka a si s nimi spokojna?
@azmuk ani sa nenazdas a bude tu 🙂...a to nevidno cez oblecenie?
@janka_k aj ja ich mam, ale dufam, ze nebudem potrebovat, pripravene vsak su...maju ich aj tu (cajovna mojej duly 🙂 http://4z.sk/index.php/vm-category/potraviny