icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

katuska54
23. jún 2013

@zuzkad85 ja na bolest bruska pouzivam cvicenie s nozickami. potom sa jej tak ulavy,ze plienka je plna a ona ma na tvari usmev 😀

zuzkad85
23. jún 2013

@katuska54 ja tiez pocvicim s jej nozkami, masirujem brusko....ale aj napriek tomu to nepolavi dostatocne.

katuska54
23. jún 2013

@zuzkad85 joj tak to nasa pusti taku kanonadu 😀 az sa niekedy hanbim zanu 😕

willy_wonka
24. jún 2013

Dalsia noc zla,zla,zla 🙄

misza1
24. jún 2013

@willy_wonka aji u nas... chudak mm dosel ze uz je zoufaly at si ho vezmu(po 3 hodinach co zaspaval a hned se vzbudil na prdik. me pak vcelku spal ale mrncel porad... verim ze kdyz se ochladilo bude lepe🙂

delica
24. jún 2013

@willy_wonka
@misza1
dievcence, ja som mala na noc mamu u nas, fakt som sa potrebovala vyspat. Ona si to chuda s ním odchodila, mne doniesla len na kojenie. Aj mi je to trochu blbé, ale uz sme s muzom nevládali ani jeden.....no co uz, sme starí a nevydržíme

mamina6410
24. jún 2013

@slavka_a_maros tak ju skus prilozit spiacu, moj sa vzdy v noci prisal, aj ked spal a neodsavala som, lebo som mala nadprodukciu od porodnice az po ukoncenie kojenia, cize celych 15 mesiacov, som sa nepohla bez tamponov do podprsenky a odsavanie len zvysuje tvorbu mlieka, ale zase moj maly na jedno krmenie dokazal vysat cely prsnik

willy_wonka
24. jún 2013

@misza1
@delica tanicka, aj my sme asi stari...Resp.ja, kedze mm ani nevie kedy maly place :D zatial fungujem ale chvilkami som s nervami v koncoch. na veceru som mala postruhanu mrkvu s jablkom(bez supky)asi mu to spravilo zle na brusko, ja uz neviem co mam jest. Kvapky zabrali az nad ranom,tak som dve hodinky pospala.

hanka_april
24. jún 2013

ahojte baby, chcem sa spytat ako ste na tom s pupčekmi....mojej malej odpadla ta prvy chrasticka a nejak sa mi to nezda, ma to stale von :-/ je to ok? 😖

misza1
24. jún 2013

@delica
@willy_wonka asi je to fakt vekem, naucili jsme se na svoje pohodli a ted je to narusene.
az se stydim za to ze stracim nervy vsak to mimco za nic nemuze:(

delica
24. jún 2013

@hanka_april
ahoj, tak v prvom rade gratulujem k babatku 🙂))), ze uz je na svete. Zelam vela zdravia a šťastný spoločný život.

k tomu pupčeku: neviem, ako je stará, ale náš maly to mal také ako tvoja malá do dvoch týždnov asi .Stale ho ma vypučeny.

janka_k
24. jún 2013

@willy_wonka kristinka ja som tiez nasadila sab simplex ale 15kv, podla navodu a doktorky. Tak ak davas5 mozno mozes zvysit. Tych 15 tak 4-6x denne

delica
24. jún 2013

@willy_wonka
@misza1
nj, vsetko je ovela silnejsie nez som si predstavovala....bohuzial aj tie negativne veci.

hanka_april
24. jún 2013

@delica dakujeme pekne 🙂 dufam, ze sa mate dobre, u nas bolo prvych par dni kritickych, bolesti po CR + minimum mlieka, ale uz je nam fajn 🙂

no mala v sobotu len tyzden, v porodnici mi hovorili, ze tu prvu chrasticku tam bude mat cca 10 dni, ale ja som jej pri umyvani ritky nechtiac do toho nejak stuchla a odpadlo jej to uz cca po 5tich dnoch, tak som sa zlakla, ci som jej to nejak neposkodila, aby to nemala potom skarede :-/ tak som zvedava, co povie aj dr. ale teraz som pokojna aspon 🙂 diky

jankastubka
24. jún 2013

@anjelicek26 @katkalubkova ved mne je jasne ze uvidim ked babo narastie. Ale ide mi o to s tym placom a chvilkovym nedostatkom mlieka - aby som pochopila, ze je to ono, a ze zrovna vtedy ho mam napr. castejsie prikladat ako inokedy. Maju to vsetky deti, ci nie u kazdeho sa to musi takto prejavit, ze vyslovene sa chce kojit zrazu kazdu hodinu?

misza1
24. jún 2013

@delica
@willy_wonka asi by to byla nuda mit miminko co jen spinka a papka.

del nemusis se stydet ze ti pomaha mamina,ja jsem po tydnu co jsme byli doma volala mamine aby prijela... volno v praci si mohla vzit az od 3/7 tak dojede.ja ty noci proste nezvladam.pak jsem akorad zla-na vsechny.

jankastubka
24. jún 2013

@slavka_a_maros ja v noci nebudim, aj ked mam plne prsia. Minule vydrzala 8,5 hodiny 🙂
Cez den som zvykla budit, ale ak napr. mala horsi den ze ju bolelo brusko a nevedela predtym zaspat, tak aj ked uz presli 3 hod. od posledneho koejnia tak ju vtedy nebudim, nech sa konecne vyspi.
Tiez si myslim, ze dieta sa zobudi ked je hladne. Ja ju vlastne budievam hlavne kvoli tomu aby som ako tak vedela casovo ukorigovat den, ze kedy pojdeme vonku, kedy sa bude kupat a pod...

jankastubka
24. jún 2013

@hanka_april to sa bude stahovat dlhsie ten pupcek, nie hned po odpadnuti.

jankastubka
24. jún 2013

@hanka_april nam kazali napr. tu chrasticku odstranovat tym liehom. Kazdy den 2 krat cistenie. A uz to ma krsne zahojene.

hanka_april
24. jún 2013

@jankastubka hej, aj ja som jej to liehom cistila, kym mala tu velku chrastu a dr.mi povedala, ze ked odpadne ta velka, mam davat repik....tak ok, ja uz som sa bala, ze bude mat pupok von, chuda moje 😀

delica
24. jún 2013

@misza1 no asi ako píšeš
ako to zvláda bella? Naša Ram uz má aj kruhy pod ocami,neverila by som, ze pes moze mat kruhy pod ocami

willy_wonka
24. jún 2013

@misza1
@delica ja mam z noci uz stresy...pocas dna je to fajn, ale do postele sa vobec netesim,lebo viem,ze si ju neuzijem. ale inak je to milacik a ja ho lubim najviac na svete. Snad nie som zla matka, ked sa postazujem 🙂

delica
24. jún 2013

@willy_wonka
@misza1
tak spánok potrebuje kazdy, co narobíme
to ze si nevyspata a chyba ti spanok z teba nerobi zlu mamu

ja to priznavam, ze son nevyspata a ze mi spanok chyba. tak to je a koniec. ved sme tu vsetky v podobnej situacii.
a ked sa o tom nechcem bavit s niekym, tak sa nebavim, ked sa ma znami pytaju ako sa mam.....

willy_wonka
24. jún 2013

@delica svata pravda Tanicka. Mna celkom potesilo vediet,ze aj vy mate podobne starosti(nie som zlomyselna) no je fajn sa postazovat niekomu kto presne vie o com hovorim 🙂
teraz risko spinka? samko sa tvari,ze zalamuje, ale neverim mu,toto robi stale a akonahle sa vzdialim-spusti plac.

delica
24. jún 2013

@willy_wonka manzel ho nosí teraz. Ale pojde zachvilu do autosedacky, to zalomi. Ideme lekarke.

katuska54
24. jún 2013

@willy_wonka
@delica
@misza1 tak dievcata, uz aj my sme mali prvu noc preplakanu ☹ keby som aspon vedela co jej je ☹ prdka si veselo do pleny,papka ukazkovo ale plac je taky srdcervuci 😢

hobit
24. jún 2013

ahojte, tak od vcera sme doma a uz vas nestiham 😀 ...musim sa nejako skoordinovat...s Tobim to bude masaker, cely cas tu vcera hyperaktivne poskakoval a vsade chcel ist kde bol maty, od postielky, cez prsnik az po autosedacku, stale mu dava nejake hracky a chce ho chytat samozrejme...keby mu pritom neskakal okolo hlavy tak by mi to nevadilo....cirkus nastal ked mal ist spat s ockom, dopadlo to tak, ze som uspavala oboch naraz...a o 3tej uz bol zas pri mne a tak sme spali do rana, ocko chudak sam v detskej a ja z kazdej strany jeden krpec...ale Tobi je inak prajny bracek, aj o chlebik sa chcel s Matym rano podelit 😀

milionova151
24. jún 2013

ahojte 🙂 tak mna zajtra caka prijem a poobede sekcia 🙂.. ide uz na mna strach, ale pocit ze konecne uvidim malu ten strach zmensuje 🙂. nemozem poriadne ani tomu uverit, a ako ryychlo mi to tehotenstvo ubehlo 🙂

janka_k
24. jún 2013

@hobit no super ze uz ste doma, tak este par detailov k porodu ked budes mat chvilu 🙂 🙂

janka_k
24. jún 2013

@milionova151 drzim palce nech to vsetko dobre dopadne