Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
babule co mate grckajici mimco, zkuste prevazit kolik vypije, kamoska co ma 3-tydenni Lindu tak byla zoufala ze mala jen grca a krici a zkusila prevazit a zjistila ze mala si potahne 200😀
@misza1 - hehe ano, niektore deti sa proste prejedaju, nevedia, kedy maju dost a potom to ide vrchom 😀 😀 😀
@anjelicek26 @misza1 to bude asi aj nas pripad, proste je papac po ockovi 😀
@anicka.be aj my sme chronicki grckaci :-/ no priberame pekne,sice nam pediatricka odporucila mutrtiton, ale zatial ho nedavam, zevraj zapeka....
@willy_wonka mne hovorila, ze to prejde, keby nepriberala a grckala by oblukom, potom by sme to riesili. tak nech sa bruska nasich babatiek ukludnia 😀
@anicka.be noo, zo samka to niekedy vyleti.... 😖 v syvrtok mame poradnu,som zvedava kolko sme za tyzden pribrali 🙂
Od polnoci dnes moje dieta jedlo dvakrat... To sa mi zda trochu malo ☹ a stale spi
Dnes je moje dieta nejake moc dobre 🙂 stihla som navarit obed a pozehlit 3 velke kopy veci a ona stale spi 😀
sem tam vyda nejaky zvuk,mrkoce,natahuje sa,ale inak je uplne v pohode.
@slavka_a_maros
@katuska54 maminy, necudujte sa v takom pocasi 😉 aj ja stale spim 😎
No teraz som ju zobudila, odvazila a nakrmila a prosim pekne, tento moj dvojtyzdnovy novorodenec si cucol 150 🙂 citala som, ze ma vypit 150 na kilogram na den, tak mi vychadza, ze taketo krmenia jej stacia 4... A ona ich ma tak 6. Mozno si nie vzdy potiahne tolko. Tak ju nemam budit?
@slavka_a_maros
@katuska54
@willy_wonka ahojte baby, poradte mi..potrebuem do porodnice aj cumlik, flasku, lyzicky...a ked kupim plastovy obal na cumel da sa aj ten vysterilizovat? dakujem 🙂
@hexina nepotrebujes 🙂 ked, tak ti donesu... Plastovy obal na cumel som len umyla, nebolo napisane, ze sa da sterilizovat.
@slavka_a_maros dakujem ..som chcela pripravit a zobrat keby nahodou..mam ten obal na cumel mam pod co je na zips..som ho umyla vo vode..ale neviem ci to je dostatocne tak som rozmyslala,z e kupim este plastovy ale asi ani to sa nebude dat vyvarit 🙂) snad to umytie postaci 🙂
@hexina jasne, ved ani prsia nemas sterilne 🙂
@slavka_a_maros silulka🙂 zkus si ji 2 dni takto odsledovat.podle me pokud ma denni davku tak at si klidne spi🙂 mozna prijde cas kdy si vzpomenes jake bylo super kdyz spala;)
@hanka_april moze to trosicku zakrvacat, neboj sa, aj mojmu malemu to krvacalo po trosicke cca tyzdne, treba to potierat ajatinom a zasypovat framykoinovim zasypom, to Ti detska urcite predpisala a hlavne az miminko neplace!!!!!! "Lebo sa to tazsie potom hoji!
@delica tani odkial mas tu senovku? 🙂
@willy_wonka Kristinka uz si vybavovala ten pas?
baby z BA, uz ste vybavovali prispevok pri narodeni a priplatok k prispevku, co sa na urade prace vybavuje? byva tam vela ludi?
@janka_k ahoj janka, este nie... ja som vybavila akurat zdravotku, manzel rodny list a ostatne veci este musim pobehat.no s pasom sa zrejme ponahlat uz nebudem. zatial neplanujeme vylet mimo SVK.
ty uz mas vsetky tie urady pobehane?
@willy_wonka mame vybavene rodny list, zdravotku a trvaly pobyt.
este ostava socialka - rozmyslam ci to tam nestaci iba poslat postou ten rodny list...
a posledne urad prace - tam treba tri tie ziadosti, ale to vybavime vsetko naraz az po t ych 28 dni, akurat si to tlacim a vypisujem
a pas tiez asi az tak o mesiac pojdem vybavovat, lebo neviem si to predstavit s takym malym to tam ist vybavit, preto som sa pytala na skusenost, ci to bolo narocne
@janka_k odkial mas tie tlaciva?🙂 to su tie tlaciva na potvrdenie od gyn?
http://www.bioshop.sk/obchod/nedostatocna-tvorb...
co myslite, pomoze to?
@willy_wonka ja som ich mala pri prvom, mne pomohli, ale uz som pocula aj opacny nazor...ono je to v podstate tiez senovka s benediktom
mamičky, aké doklady ste potrebovali, aby ste vybavili rodný list? ďakujem
baby zkousely jste chuzi miminek? je to uzasne!!! skoda ze se sem neda dat video ale Osky normalne chodi😀

@slavka_a_maros jsem o uroven dal, ja kojim konikuju a obedvam🙂