Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
babule co mate grckajici mimco, zkuste prevazit kolik vypije, kamoska co ma 3-tydenni Lindu tak byla zoufala ze mala jen grca a krici a zkusila prevazit a zjistila ze mala si potahne 200😀
@misza1 - hehe ano, niektore deti sa proste prejedaju, nevedia, kedy maju dost a potom to ide vrchom 😀 😀 😀
@anicka.be aj my sme chronicki grckaci :-/ no priberame pekne,sice nam pediatricka odporucila mutrtiton, ale zatial ho nedavam, zevraj zapeka....
@willy_wonka mne hovorila, ze to prejde, keby nepriberala a grckala by oblukom, potom by sme to riesili. tak nech sa bruska nasich babatiek ukludnia 😀
@anicka.be noo, zo samka to niekedy vyleti.... 😖 v syvrtok mame poradnu,som zvedava kolko sme za tyzden pribrali 🙂
Od polnoci dnes moje dieta jedlo dvakrat... To sa mi zda trochu malo ☹ a stale spi
Dnes je moje dieta nejake moc dobre 🙂 stihla som navarit obed a pozehlit 3 velke kopy veci a ona stale spi 😀
sem tam vyda nejaky zvuk,mrkoce,natahuje sa,ale inak je uplne v pohode.
@slavka_a_maros
@katuska54 maminy, necudujte sa v takom pocasi 😉 aj ja stale spim 😎
No teraz som ju zobudila, odvazila a nakrmila a prosim pekne, tento moj dvojtyzdnovy novorodenec si cucol 150 🙂 citala som, ze ma vypit 150 na kilogram na den, tak mi vychadza, ze taketo krmenia jej stacia 4... A ona ich ma tak 6. Mozno si nie vzdy potiahne tolko. Tak ju nemam budit?
@slavka_a_maros
@katuska54
@willy_wonka ahojte baby, poradte mi..potrebuem do porodnice aj cumlik, flasku, lyzicky...a ked kupim plastovy obal na cumel da sa aj ten vysterilizovat? dakujem 🙂
@hexina nepotrebujes 🙂 ked, tak ti donesu... Plastovy obal na cumel som len umyla, nebolo napisane, ze sa da sterilizovat.
@slavka_a_maros dakujem ..som chcela pripravit a zobrat keby nahodou..mam ten obal na cumel mam pod co je na zips..som ho umyla vo vode..ale neviem ci to je dostatocne tak som rozmyslala,z e kupim este plastovy ale asi ani to sa nebude dat vyvarit 🙂) snad to umytie postaci 🙂
@slavka_a_maros silulka🙂 zkus si ji 2 dni takto odsledovat.podle me pokud ma denni davku tak at si klidne spi🙂 mozna prijde cas kdy si vzpomenes jake bylo super kdyz spala;)
@hanka_april moze to trosicku zakrvacat, neboj sa, aj mojmu malemu to krvacalo po trosicke cca tyzdne, treba to potierat ajatinom a zasypovat framykoinovim zasypom, to Ti detska urcite predpisala a hlavne az miminko neplace!!!!!! "Lebo sa to tazsie potom hoji!
baby z BA, uz ste vybavovali prispevok pri narodeni a priplatok k prispevku, co sa na urade prace vybavuje? byva tam vela ludi?
@janka_k ahoj janka, este nie... ja som vybavila akurat zdravotku, manzel rodny list a ostatne veci este musim pobehat.no s pasom sa zrejme ponahlat uz nebudem. zatial neplanujeme vylet mimo SVK.
ty uz mas vsetky tie urady pobehane?
@willy_wonka mame vybavene rodny list, zdravotku a trvaly pobyt.
este ostava socialka - rozmyslam ci to tam nestaci iba poslat postou ten rodny list...
a posledne urad prace - tam treba tri tie ziadosti, ale to vybavime vsetko naraz az po t ych 28 dni, akurat si to tlacim a vypisujem
a pas tiez asi az tak o mesiac pojdem vybavovat, lebo neviem si to predstavit s takym malym to tam ist vybavit, preto som sa pytala na skusenost, ci to bolo narocne
@willy_wonka ja som ich mala pri prvom, mne pomohli, ale uz som pocula aj opacny nazor...ono je to v podstate tiez senovka s benediktom
baby zkousely jste chuzi miminek? je to uzasne!!! skoda ze se sem neda dat video ale Osky normalne chodi😀

@slavka_a_maros jsem o uroven dal, ja kojim konikuju a obedvam🙂