Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@jankastubka je to asi u kazdeho mimi individualne, ja si tiez maleho aj viac krat prikladam, pokial ho nevezme manzel na ruky, to vydrzi dlho, dlho bez pitia 😀 , dokaze ho akosi zazrakom ukolisat, ucicikat lepsie ako ja 😉
@janka_k jaj pockaj, v trznici maju tie kapsule senovky a benediktu? Uz som pomotana,nevyspata,hladna,nemysli mi to...
@willy_wonka ano ano tie od znacky SWANSON co laktacne doporucuju, to je kazde zvlast balenie
@hanka_april hanka podla coho si tu bebu vybrala? ci to mate na predpis od doktorky?
@janka_k davali jej ju v porodnici beba ha1.tak pokracujem ale teraz som kupila obycajnu a skusim tu.hadam nebude mat alergiu.ty co davas?a aj kojis ci odstrekujes ci vobec?
@hanka_april aj kojime, odstrekujem a davam nutrilon HA, nutrilon aj v porodnici davali a potom mi predpisala doktorka ten HA kedze ja mam alergie. no len posledne tri dni dost grcame cele jedla, tak rozmyslam ze zmenim, ale vygrcal aj moje odstriekane tak neviem ci to je v mlieku alebo v niecom inom
@janka_k aha....a ako sa prejavuje alergia na UM? grckanim ci rozne?
@willy_wonka aj tu ich maju, uz som tonsem davala, je to cajovna mojej duly Lenky, tusim aj niekde pisala, ze to uz maju za lepsiu cenu, skus tam pripadne zavolat http://4z.sk/index.php/vm-category/potraviny
@hanka_april to neviem vobec, navyse neviem ci ten nutrilon je lepsi nez ine, ked teraz citam ze aj ine znacky maju tie hypoalergenne, ale je ovela drahsi, a to uz tam mam doplatok poistovne. hmm neviem sa rozhodnut ze ci zmenit za ine alebo nie
@hobit
@willy_wonka
na tej stranke su tak o 3 eura drahsie, ale ak ich zlacnili mozno sa uz vyrovnali ostatnym prevadzkam
@janka_k davas aj nejaku vodu pit? Ja som cez tie horks do nej pchala ale teraz uz nedavam....
@hanka_april nie nedavam ani cez tie tepla som nedavala, ale mlieko sme pili vtedy castejsie aj v noci. a ta beba HA je mozna aj na predpis od lekarky nevies nahodou?
@janka_k netusim....
mam maleho zavyslaka🙂 pokud neni u prsou tak krici🙂 nemusi byt prisaty, staci mu na nich lezet😀
Baby poradte. Chcem si ist kupit tie kapsule, maleho mi nema kto postrazit, tak by som ho zobrala so sebou, mam s nim ist aj do obchodu (je to v budove trznice,Samko ma mesiac)alebo ho mam na tu chvilu nechat v aute??? 😅
@willy_wonka vem ho sebou, my uz chodime do tesca a podobne... pokud se bojis bacilu, prekry ho plinkou.ja bych nenechala v aute...
@willy_wonka ja by som v aute nenechavala, radsej so sebou asi, sak to vybavis za par minut
@willy_wonka ako je to so zdvihanim tazkeho po cisarskom, myslis ze po mesiaci sa uz moze, maly v autosedacke alebo manipulacia s kocikom?
@janka_k janka, ja uz dlhsie nosim domov balenie 6ks vinei 🙂 na motorke sa vozim,vycuvat ju da zabrat, aj maleho v autosedacke sem tam z auta prenesiem... a zatial zijem,nic ma neboli 🙂 ak mas bolesti, tak radsej sa setri..ja keby nevidim jazvu tak fakt ani neviem, ze ma rezali....
oookej, tak ho vezmem so sebou... prekryjem plienkou, nech pliagu nechyti🙂
@willy_wonka nie ja bolesti nemam uz davno tiez, len vsetci mi furt hovoria ako to nemozem, to nemozem, ze sak som mala brucho rozrezane
@janka_k ako keby som pocula moju maminu:D ta tiez ma vnima ako keby som chroma bola.... ak sa citis dobre, vklude zacni s mensou zatazou. Alebo idealne, pockaj kym pojdes na kontrolu po 600nedeli a uvidis co ti povie lekar, ze ako si sa zahojila. ja som na to zvedava ci tam budem mat vsetko ok🙂

@willy_wonka to su tie co maju v tom zelenom obchode swanson, v tom eshope nemali skladom ked som ja hladala