Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
Caute baby, tak uz aj moja dcerka je na svete, 3830g a 51cm dnes rano, namiesto planovaneho porodu sme skoncili akutnou sekciou, takze baby po sekcii co mam cakat? Bolo tazke sa zotavit?
@hexina je to indivindi 🙂 ja si sekciu neviem vynachvalit, ta prvotna bolest pominula velmi rychlo a bolo to len len lepsie🙂 a gratulujem k malickej 🙂
uz som vyzbrojena arzenalom od Swansonu. To davkovanie je jedno kedy? teda pred jedlom,po jedle, spolu s jedlom?
aj na senovke aj na benedikte je ze neuzivat v tehotenstve a pri dojceni :D why?
@willy_wonka
3 tablety z kazdeho po jedle, 3 krat denne
musis tou senovkou zacat smrdiet
@delica moj manzelsky zivot bude definitivne minulostou, ta senovka strasne smrdi 🙄
@janka_k Ahoj Janka.Aj ja som na tom tak isto.Zo začiatku som kojila a malej to stačilo,ale čím ďalej,tým je viac pikrmovaná,lebo ja mám mliečka veľmi málo.Odsajem tak 150 za deň :( Do toho ma strašne bolia bradavky,takže o radosti z dojčenia u nás nie je ani reč.Našťastie @dulkagabulka nám na kurze poradila aj ako dokrmovať cez cievku,takže sme sa fľaši vyhýbali - keď bola bolesť neznesiteľná,tak sme malú dokrmovali po prste,kým sa bradavky preliečia.Ale po 3 týždňoch to vzdávam,aj keď mi je to strašne ľúto.Pri vyšetrení pŕs mi dr povedala,že kojiť nebudem,no ja som si to nepripúšťala a skúšala všeličo.Práve mi kamarátka opisovala,aký je to úžasný pocit,keď kojí,tak som sa skoro rozplakala,že ja som také niečo nikdy nezažila.Ale tak asi nemôžeme mať všetko.Hovorila som si,že ja mám zase na rozdiel od nej zdravé spokojné bábätko a intímne chvíľky si vynahrádzame,keď malinká na mne spinká a nič ma nepoteší viac ako to ako sa krásne upokojí,keď si ju položím na hruď.Prajem veľa trpezlivosti,vyskúšaj ešte čo sa dá (ja som skúšala aj infra lampu a hroznový cukor) a ak to nepomôže,tak hlavu hore a nestresuj sa ako ja 😉
V noci mate zasvietenu lampu,ci ako?
@kavaapalma ano, spavame pri zasvietenej takej malej neonke 🙂
@hexina blahozelam!!! Prvy den po sekcii hroza, ale kazdym dnom to bude oooooovela lepsie 😉 za par dni si ani nespomenies🙂
Kurnbik, ved ten benedikt lekarsky v kapsulach je taky velky clovek sa ho aj prehltnut boji.
@bebuska1 co si vobec sa tym netrap...ja mojej davam doobeda odsate mlieko a to vystraja, puci sa, place kazdu hodinu, sama voda a na obed ked jej dam UM tak spinka, ze sa usmieva zo sna a presne po krmeni si ju dam na hrud a mojkame sa a to je 100x lepsie jak nervacit na prse a byt unavena a nervozna, ze to nejde....ja odsajem za den 180ml :-/
Po dalsom dndsnom grcani sme skoncili na kramaroch a caka nas operacia :(
@slavka_a_maros dakujem 🙂 a 24hodin ste sa nehybali alebo mozem? Pytali ste aj nejake lieky na bolest? A ako s mlieckom
Halo halo, su tu este aj nejake rodicky, ci uz len same maminy? Mam sa pomaly presuvat k julovkam 😀 My stale 2v1. Uvidime do kedy. Zajtra mame termin, ale pan velkomozny si dava nacas 😎
@janka_k janka co sa stalo, preco????
@kavaapalma my jsme meli zapnute na chodbe-mame mlecne sklo ve dverich ale posledni noci mam po ruce mobil a kdyz mrnci posvitim si na neho🙂
@hexina ja som lezala 13 hodin, potom ma posravili, sprcha, a po vizite som uz mala maleho nonstop pri sebe🙂 a od bolesti som si nic naviac nepytala.
ako sa citis?🙂
dnesna poradna: Barborka pribrala za 2 tyzdne 550g a vyrastla o 1,5 cm. takze vazime 3050g a meriame 49,5cm 🙂
inak sme zdrave a dr nas pochvalila,ze je dobra a neplace. iba im to tam pocikala 😀
uz jsem unavena z debilnich vet typu no jo... to jsou kluci... boli ho brisko? no to jsou kluci, place? no to jsou kluci... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😠
Dnes sme bez tatina...bojim sa noci viac ako bezne :-/
my sme dnes boli aj s malou v eurovei a cele dve hodky spala 🙂 mame my dobre dieta 😉
@willy_wonka bolesti mierne, som12 hodin po sekcii myslis ze mozem aspon nohy pokrcit, vizita nebola este
@hexina podla toho ako sa citis, ja som mala nohy pokrcene uz hvilku po sexkcii ,tak mi bolo lepsie,a potom som sa zacala prevracat z boku na bok.. je to neprijemne, ale je fajn ak sa rozhybes este v posteli,. aby sa ti aspon o cosi lahsie vstavalo.

@azmuk kočka, ty si este tu?