Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@ganesh congrat. 🙂 a vela zdravicka obom
@willy_wonka ved rada by som menila ale bola vizita a povedal zd po spinalnej mam lezat vodorovne 24h, si mala spinal@
@hexina jaaaaj🙂 ja som mala iba konsku davku epi 🙂
ahojte,aj nas Lukas sa narodil dnes rano, 3580 g a 50 cm...boli to velke boje,no som rada,ze uz ho mam pri sebe 🙂
@hexina presne aj ja tak ako Willy....ked som zacala citit nohy, mohla som ich pokrcit, potom ked zosilneli, zboka na bok...pytaj na noc liek na spanie, mne to uzasne pomohlo....
jej okrem mna su tu tusim dalsie dve Hanky uz 😵
Nasa diagnoza je pylorostenoza, zevraj to je bezne, no ale je to cele strasne, uz som vyrevala tak za vedro dnes, a maly on je doma uplne dobrucky, neplace, a tu dnes to bol nonstop rev a ja s nim, bol totiz strasne hladny, naposledy jedol o jednej, vsetko uz od noci vracal prudom a dostal infuzku a nemohol jest, mi to srdce trhalo ako tu papinu hladal, a nasadili sme dudel, inac sa nedal utisit tak si aspon podudlal, teraz je na sale
a este aj sondu dostal cez nos do zaludka, strasny pohlad
Operacia by vracanie mala uplne vyriesit, laparoskopicky narezu sval ktory je zvacseny a mlieku preto neprechadzA dalej
@delica zevtaj uz je po operacii a dobre to dopadlo. Este ho tu nemam. Chudacik on dostal infuzku a sondu a nema ani 3 tyzdne. Ja som prvu infuzku mala pri porode a sondu nikdy a v nemocnici tiez prvykrat pri porode. A trojtyzdnove babo hned anesteza. Teraz ako viem ze je potom som sa trochu ukludnila
Oddelenie bolo plne a tak som dostala na tuto noc kreslo namiesto postele. Nic moc som veru nenaspala. Dnes maju nejake t odist tak u sa neviem dockat postele
@hanka_april
@delica baby ja nedokazem vstat, ani len si sadnut, chytaku ma hned mdloby a strasnesa mi trasie brucho, horsiu bolest som nezazila. Co mam robit?
@janka_k vsetko bude uz dobre. Drobec je statocny, 🙂
Baby, zazrak. Po kojeni som este odsala skoro 150ml do chladnicky🙂 zda sa, ze tie swanson bobule pomahajuklop,klop,klop 🙂
@janka_k drz se, musis si opakovat ze mu to pomuze a nic si nebude pamatovat.
@willy_wonka ma to tak rychly ucinek? a jaka byla noc bez manzela?
ja jsem dnes nacapala Oskyho jak si povida s prsem.vzbydila jsem se ze panko ma asi hlad, lezel vedle me a blabotal🙂 a prisat se nechtel🙂
@misza1 bud to ma taky rychly ucinok alebo je to placebo :D noc sme prezili, trochu som sa bala, a snivalo sa mi,ze sme sa s manzelom celkom vazne rozviedli :D
@hexina ano, bolo to hrozne, navyse krv mi stekala az do slapiek, no katastrofa, som sa zaprisahavala, ze Eli bude jedinacik....musis len vydrzat...pytaj lieky od bolesti....ale tiez som len bojovala, obracala sa z boka na bok a vstavala a vstavala....ale bez bolesti som bola az cca tyzden po porode....ale hovor si, ze raz to pominie....bojuj....
@willy_wonka ha haaa🙂 porodem ty psych sny neskoncily, co?🙂
@misza1 miska, co ak to je predzvest skorej buducnosti?:D co ked sa po senovke zo mna stala vedma a vidim v snoch buducnost?:D
@willy_wonka proc by jsi se rozvadela? vsak jste se 2x brali...🙂
@misza1 nad dovodmi radsej nebudem rozmyslat, toboz nie, ked je mm v zagrebe s dalsimi kolegami:D bohvie co tam vystraja:D

Dalsie junovcatko na svete 🙂 nasa Hanka sa narodila dnes rano 4,43 sekciou, miery 3 010g a 48cm 🙂