icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

slavka_a_maros
27. jún 2013

@hobit dve deti...fuuuha, to uz je ale iny level 😀

misza1
27. jún 2013

@delica ja chodim s kamoskou krouzime po meste kecame, popri tom nakoupime bo tu se do obchodu s kocarem nedostanes jen nechat kocar venku a to ja nedokazu.ale taky bych radsi v tom case spala...
@jankastubka aji ja hned po kojeni chystam veci s Oskym na prse pak rychle sup do kocaru, boty obouvam zachuze🙂

azmuk
27. jún 2013

@nikulqa lenze ty mas termin jul 😀 😀 😀

evinkaslo
27. jún 2013

@azmuk aj ja stále čakááám a nič.. doktor mi dnes vravel,že sa mu zdá,že je malá pre mňa moc veľká a je uložená "hlboko" v brušku a preto sa jej nedarí zostúpiť do pôrodných ciest..tak ešte čakám.. v nedeľu ďalšia kontrola 🙂

azmuk
27. jún 2013

@evinkaslo ja cakam do pondelka, to budem 4.den po termine 😎 Nerada by som dlhsie prenasala, bojim sa ze bude prilis velky 😕

slavka_a_maros
27. jún 2013

Dnes je to moje dieta nejake extremne dobre 😕 dufam, ze si to v noci nevynahradi...
A vcera sme boli dat spravit pas 🙂

kavaapalma
27. jún 2013

@janka_k myslim na vas a silno drzim vsetky palce. Aj ja som sa orevala,ked mi povedali,ze maly ma zltacku a musi pod svetlo. @delica no vo mne strasne gurci v crevach po tej sekcii a total zapcha az revem na wc. To kedy sa mi to ustali? Mate to niektora? Akoby som crevka este nemala celkom usadene.

anicka.be
27. jún 2013

@janka_k ??? operacia? preco?

anicka.be
27. jún 2013

@ganesh Blahozelam 🙂

x5petra
27. jún 2013

@azmuk dakujem🙂 drzim palce,nech mas uz aj Ty po tom...

anicka.be
27. jún 2013

@ganesh Blahozelam 🙂
@janka_k oj, citala som dalej. Drzim palce, neboj vsetko bude dobre!

misza1
27. jún 2013

@delica
@willy_wonka maminy, zacinam mit depku... kdyz nakojite jak dlouho vam prtavci pospi?zacinam mit podezreni ze toho Osky malo vypije najedenkrat... uz si i namlouvam ci se zle neprisava.☹

anicka.be
27. jún 2013

@x5petra Blahozelam 🙂

anicka.be
27. jún 2013

@jankastubka u nas je to s tymi zvukmi po crievkach rovnake 🙂 a tiez sa niekedy striedavo odpaja 😉

martina020202
27. jún 2013

@azmuk ahoj veruže niesi posledná aj ja stále čakám a nič už skúšam kadečo a nepomáha včera mi malú merali na ultrazvuku a váži 3870g tak dostávam histériu z pôrodu ☹

vyzkumnice
27. jún 2013

@misza1 ten moj: raz si pospi 5 hodin /ma 3,5 tyzdna/, potom chce trikrat po hodine... ak ma to tvoje okolo 3 tyzdnov, moze to byt laktacna kriza, kt. prejde cca po 2-4 dnoch ;)

delica
27. jún 2013

@kavaapalma ja uz to mam OK, ale tiez som to mala desne s črevami, este aj ta zlata zila sa mi ozvala, tak to slo aj s krvou. ALe je to na nic, lebo mam malo vlakniny, lebo nemozem skoro ziadne ovocie a zeleninu kvoli kojeniu,tak chodim kazdy druhy-treti den.

ganesh
27. jún 2013

dakujeme 🙂 zatial sa nam dari, mala si pekne cucka... ale cisarsky teda nic moc :-/

delica
27. jún 2013

@misza1 Miši, ja som sa tiez tymto zaoberala, mne spi najviac 3 hod, ale to je hej ze dobry spanok.....dnes to mame tak po 1 hod.
Ale tiez si myslim, ze sa prisava castejsie, lebo potrebujem zacat tvorit viac mlieka, ved uz ma asi viac ako 4,5kg myslim.
No a preto ja uz viac spravit neviem, uz robim vsetko, tak prikladam ako chce on. Ale prsia mam ako handricky, nic nepospim, tak čakam, čo bude.
Stale ked sa prisaje, citim to az v maternici, tak verim, ze ked vie moje telo vylucovat oxytocin a dieta pribera, ma 6-7 fest precikanych plienok, tak zatial je vsetko OK.

azmuk
27. jún 2013

@martina020202 som ochotna do pondelka pockat 😎 potom uz ale nech sa luci s bruskom 😉 a citis nieco? lebo ja hej, bolesti v podbrusku a krizoch, ale nie pravidelne iba sem tam

misza1
27. jún 2013

@vyzkumnice my uz mame 5tydnu... je mozne ze je tim rustem ale my jsme meli asi jen 2 ukazkove dni jinak je to porad hruza s tim spankem...
@delica aji ja citim maternicu, Osky pribira jen kdyby spal... zkusim jeste laktacni poradkyni at mam 100% jistotu. a o unave mi ani nemluv.uz zacinam koktat a artikulovat mi uz nejde... jo a prichazime na chut kresilku🙂 jen musim byt u nej a zpivat nahlas-cokoli🙂

anicka.be
27. jún 2013

@slavka_a_maros pekna profilovka 🙂

martina020202
27. jún 2013

@azmuk no mňa sem tam pobolieva v podbrušku ale nieje to nič extra a kríže ma bolia stále tak tomu neprikladám nejak význam inak sa cítim v poho keby mi vo všetkom nezavadzia obrovské brušino 🙂 mám pocit že to ešte potrvá kým sa niečo rozbehne v pondelok veru mám ísť na kontrolu a som sa pýtala či tam nemôžem hneď aj ostať že mi vyvolajú tak že mám byť trpezlivá ☹ tak som si od zlosti išla urobiť radosť aspoň ku kaderníčke 🙂

azmuk
27. jún 2013

@martina020202 ja tiez idem v pondelok rano na kontrolu, ale vyvolat nechcem 😕 Citim sa inak dobre, nuz uvidime co sa bude diat cez vikend. Mne skor ako brucho vadi to vecne chodenie na WC 😒

azmuk
27. jún 2013

@slavka_a_maros Suhlas, pekna fotecka, malicke je nu nu nu 😉

janka_k
27. jún 2013

@delica tani 2-3 lyzice ovsenych vlociek skus, to ma vlakninu a moze sa pri kojeni

martina020202
27. jún 2013

@azmuk no to je tiež zážitok ale už ma aj boky bolia čo sa mi nedá poriadne ani na jednom spať neviem sa dočkať keď ľahnem na brucho čo ešte potrvá 🙂 na druhej strane sa utešujem že aj dobre že je ešte dnu žeby som si tak ľahko nepozrela celý film 🙂no už sa aj všetci nevieme dočkať 🙂 inak pravdupovediac bude mi smutno aj za bruškom páčilo sa mi byť tehotnou asi do siedmeho mesiaca som si to veľmi užívala 🙂

janka_k
27. jún 2013

dakujem za podporu 🙂 dnes uz nerevem a kedze operacia dopadla dobre, tak uz bol aj usmev na tvari, maly sa snazil, pekne papal a nic nevygrcal

azmuk
27. jún 2013

@martina020202 ja spim v pohode, az na to nocne chodenie na WC 😒 A momentalne sa tesim, ze si este uzijem trochu"volna" a takisto veeela filmov s muzom pozerame 😉 😉 😎

misza1
28. jún 2013

me uz fakt hrabe.Oskar spal od 23:30 do ted ale ja uz hodinu cucim do stropu...