icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

katuska54
28. jún 2013

@willy_wonka uz si osedlala dvojkolesoveho tatosa? tisko zavidim 😉

hobit
28. jún 2013

@misza1 dulkagabulka ano, od firmy swanson - v kapsuliach..predava ich lekaren Adonai v Košiciach..daju sa objednat, poštou pošlu..3x3 uživat

26. jún o 05:58 • Odpovedz • Páči sa mi to • Pošli IP •

willy_wonka
29. jún 2013

@katuska54 ahoj Katuska, aano, uz dva tyzdne po sekcii som ho "sedlala" 🙂
ako sa mate?

Tak zenusky, aku ste mali noc? 🙂

willy_wonka
29. jún 2013

Moje pozorne dieta mi prave venovalo bio sprchu. On vzdy vie co potrebujem 🙂

misza1
29. jún 2013

@willy_wonka rychlou🙂 moc jsme nespali kvuli prdikum.
mm asi ani nevi ze spal pri nas.nic ho nevzbudilo, zato ja budu mit oci jak Derik opuchle...
biosprchu? chi chi, me vcera dal 2x mlecnou masku na prsa, pri papani si grknul a ublinkl😅

willy_wonka
29. jún 2013

@misza1 hlupe prdiky, strasnu zlobu robia ☹
miska, ako si pouzila tu rektalnu rurku?

misza1
29. jún 2013

@willy_wonka ja bych ty prdiky zazalovala za psych. ujmu vsak nejen vytahane prsa ale i kruhy pod ocima a vrasky budu mit...
tu rurku jsem naolejovala-mam olivovy olej z lekarny jeste z tehu(ale muzes pouzit bepanten), aji trosku zadecek, zvedla jsem mu nozicky a pomalicku zasouvala, je fajn kdyz ti nekdo asistuje.davala jsem pokud slo ale max nejake 2cm jsem nechala venku.konec co drzis smeruj dole, bude to tim trochu vychazet.uslysis jak vychazi prdiky.opakovala jsem asi 3x vymyla jsem ji a znova naolejovala. nedrz ty rurku moc pevne, muze ti ji vytlacit zpet-co je fajn;)
tak a snad mi ted nikdo nenapise ze tyram dite:-d

kavaapalma
29. jún 2013

Tie hormóny ja furt revem. Neviem ako maleho obliecť aby mu nebola zima,alebo horuco. Furt stresujem aby neprechladol,lebo nemam odsavacku soplikov a ozaj aku vlastne pre take babo treba? Miestami si pripadam,ako uplne hlupa.

willy_wonka
29. jún 2013

@misza1 ahaa, ja koza som to v lekarni pochopila tak, ze 2-3cm z rurky vsunut a zvysok nechat vonku 🙂 nie je to tyranie,ked sa inac neda, babatku to len prospeje. Samozrejme s mierou🙂

@kavaapalma ja obliekam radsej menej, onku ma nohavice,kosielku a mikinu, prikryty deckou, doma je len v body,alebo dupkach s ponozkami pripadne bavlnene gature.

misza1
29. jún 2013

@kavaapalma kliiid🙂 rid se instinktem, Oskar ma rad teploucko nejlepe spi kdyz se poti🙂 ale vetsinou ho oblikam vrstvy jako ja + deka + kocar
odsavacku mame na vysavac je perfektni.po koupani odsajeme nostek

zuzka444
29. jún 2013

baby aj vy mate problemy s prdikmi a kakanim?aj my :(.chudatko moje sa nemoze vykakat iba cez rurku.a.co vsetko pouzivate a robite?my cvicime masirujeme brusko papame infakol a ideme kupit aj probiotika.a vy?

zuzka444
29. jún 2013

@willy_wonka moja to mam malej skoro.celu rurku.vopchat do ritky?ja iba ze nejake 2 cm ako je ta dierka na rurke.hm.bo mne v lekarni nic nehovorila ako pouzivat.

kavaapalma
29. jún 2013

@misza1 a to kazdy den treba odsavat sople? Ja len cistim nostek kvapnem na tampon a tak. Rad prosim.

hanka_april
29. jún 2013

@kavaapalma nic si z toho nerob, ja som mala presne poporodne blues ako z knizky...od 3.dna do 12ho - cely cas som plakala, napriklad aj ked som len hovorila, co chcem na obed, ked som pozrela na malu, ked ma muz objal...no des....potom to zrazu v hlave preplo 12ty den a som uplne v poho 🙂 takze rev kolko sa to ziada, precistis aspon organizmus 🙂
co sa tyka obliekania, asi ako pise miska, to co ty + deka, ak fuka, davam aj ten kryt na kocik, kontrolujem jej rukou, ci tam ma teplo, ale nie dusno, ale to by ti plakal, deti neznasaju dusno....
odsavacku urcite si kup, mala mi pri tom zaspava, take šušniska jej taham no fuj...kombinujem jej to s roztokom Libenar pre deti, pred prebalenim jej kvapnem do nosa a po prebaleni odsajem, to jej tam este trosku rozpusti - 3x denne 🙂
drz sa!

katuska54
29. jún 2013

@willy_wonka Ahoj Kikus 🙂 my sa mame niekedy fajn a niekedy som uz z Barborky na prasky. Ako dnesna noc des a hruza ☹ od 24:00 do 03:00 som behala po byte a tisila ju. stale chcela cicik a ked som jej ho dala tak sa odtlacala a vrtela jak paragraf. sama nevedela co chce. neviem ci mam slabe mlieko ale co. ale rano ked papala tak bola na ciciku skoro hodinku a stale tahala. uz mam cecky pokolena vytahane 😀

katuska54
29. jún 2013

Dnes idem podat loto. Barborka ma celu okadila 😀 stacilo rozbalit plienku pri prebalovani a sup uz to bolo na mne 😀

slavka_a_maros
29. jún 2013

@kavaapalma ja som tri tyzdne po porode a tiez stale revem...hlavne ked sa ma vsetci pytaju, aka som stastna, ake to musi byt super a ja som s nervami v koncoch nevyspata 😒 lubim Hanku, ale je to proste tazke... Snad sa to bude len lepsit 🙂

slavka_a_maros
29. jún 2013

Bolest hrdla ako svina a dojcenie? Co radite? Nejake tantum verde asi nemozem, co?

slavka_a_maros
29. jún 2013

@misza1 Miska, ako to riesite, ked chodite von a maly je hladny? Kojis aj vonku? My sme dnes utekali cez celu petrzalku s kociarom a revucim dietatom...

hanka_april
29. jún 2013

@slavka_a_maros no mna hned na prvej vychadzke tiez este dojalo, ze jedna kamaratka "a kojiiiiis???" a ked poviem "bohuzial, nie..." odpoved "jaaaaaj...si nechcela....hm..." tak nehovorim nic....druha kamaratka "a dufam, ze kojis!!!!" a ked som povedala, ze nie, tak "aha...no....ved ako myslis...." to ma vie dojat teda....

misza1
29. jún 2013

@willy_wonka
@zuzka444 ja jsem si taky myslela ze jen tak trosku ale to nema vyznam, jedine kdyz je hovino uz v zatacce🙂

@slavka_a_maros kojim i venku pokud neni zima nebo pokud nejsem blizko domu.najdu si lavicku nejakou bokem nebo terasu ktera je trosku intimco prehodim plinku a jdu na to🙂 ale muzu napsat roman kde vsude jsem uz kojila😀 napr. vcera jsme sli gratulovat a museli mi pujcit klice od meetingovky jinak by nedal pokoj🙂

@kavaapalma my to mame jako ritual po koupani po celem dni ma susnaky jak zemiaky😀 a libu se mu to kdyz manzel rekne jdeme delat fu fu tak i brecet prestane🙂

delica
29. jún 2013

@kavaapalma nemysli si, ze si sama...aj ja som sa cítila ako mimozemšťan. Ale zlepšuje sa to.....a snad sa to uplne vylepší.

delica
29. jún 2013

@hanka_april
@slavka_a_maros
mna sa stale niekto pyta, ci kojim a kuka mi na moje pomaly "africke prsia" v kojacej podprsenke pod trickom a este ci je malý dobrý a či poslúcha a prečo mam kruhy pod očami....najlepsie je to s tym posluchanim: mi to dojde akoby bol pes a ma pomaly vediet nejake povely...

kavaapalma
29. jún 2013

@misza1 a to neni silna odsavacka na vysavac? To mu neuskodi? Ja ju ani nemam kupenu a co stoji? Libenar mam to mu kvapkam. Nikto ma nato neupozornil,ze treba odsavat ani dr.na poradni. Som nasrata jak 100certov a este mm ma stve,ze naco to robit som z toho nervna.

delica
29. jún 2013

@kavaapalma ja s nosom tiez nic nerobim, ked vidim susnik alebo soplik, vyberieme tycinkou, Tiez mi to nikto nepovedal a citam to tu prvy raz 😔

misza1
29. jún 2013

@kavaapalma
@delica baby, ja jsem to taky nevedela. jen mel dost sopliku a na to nemam zaludek, tak to pripadlo na mm a on jako chlap prece nebude pouzivat uchostoury🙂 a silne to neni, to ma takove prepadlo ci jak bych to nazvala a nam se da snizit i na vysavaci sani. ani bychom to nedelali kazdy den jen uz to mame v ramci postupu🙂

misza1
29. jún 2013

@kavaapalma stalo to tusim 12E.

misza1
29. jún 2013

@delica presne ty otazky nesnasim a kdyz po vete no trosku nas prdiky trapi zahlasi no to jsou ti chlapci tak se mi kudla v kapse otevira!!!

hanka_april
29. jún 2013

@delica
@kavaapalma mne to dr.tiez nepovedala...brala som to ze len keby bola chora...ale sestra mi poradila nech to robim preventivne.lebo moja mala nad ranom vzdy dost šušnavo dychala....

slavka_a_maros
29. jún 2013

@hanka_april
@delica
@misza1 co je koho do toho ci kojime alebo nie?! aj tak su tie otazky len take zo slusnosti a nikto nechce pocuvat o mojich plochych bradavkach a klobucikoch a ako musim odsavat a krmit cez hadicku 😠
Na to kojenie vonku som sa pytala, lebo si to u nas neviem predstavit, ja sa musim oblozit vankusmi, nasadit klobucik, nastartovat donho mlieko a potom si milostpani MOZNO cucne... Aj to len ked jej to tecie samospadom do pusy. Inak jaci ako pavian a ja musim odsat a nakrmit cievkou. Tak si to kojenie vonku neviem celkom predstavit 😒

Na hrdlo nikoho nic nenapada?

Nos nam doktorka kazala cistit tak, ze si z kuchynskyvh utierok zakrutim taku tycinku a potom jej to strcim az do mozgu a v protismere zakrutenia vykrutim von... Odsavacku sme este nestartovali. Ani neviem, ako poznam, ze ma plny nos.