Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@brigus198754 drzim palce, skore zotavenie! a rychly navrat domov.
Ahojte, tak sme sa dočkali aj my. Marko sa narodil dnes 1.jula o 18,30. S mierami 3260 g 50 cm. Sme v babatkove máme sa bajecne!
@azmuk no konecne 🙂 blahozelame!
@azmuk velka gratulka a vela zdravia.
Ako uspat dieta??? Ked sa o siestej zobudila, tak si hovorim, ze rychlo nakojime a este si pospime...no to iste 😒
@slavka_a_maros ja ked si dam maleho na seba tak vzdy sa ukludni a zaspi, zase sme v noci spali aj na sebe
@janka_k no to nejako nepomaha ☹ ale zaspala v hojdacom kresielku, tak aspon nieco...
ahojte ake probiotika su dobre pre male babatko ked ho boli brusko ?
@slavka_a_maros toto iste mam aj ja tiez si stale myslim ze si pospime a nic ale hladkam ju po hlavicke a niekedy to funguje 🙂 vyskusaj
@slavka_a_maros Slavka nam pomaha ked si ho pritulim k sebe mojkam ho,dam mu pusinku na noskek proste moj musi citit ze som velmi blizko neho a pekne spinka 😉
@azmuk velka gratulacia prajem vela zdravicka 🙂
neviem prečo sme dolu hlavou:/
@azmuk gratulujem a vela zdravia
tak dnesna poradna dopadla vyborne, za 3 tyzdne sme pribrali 1kg, cisto maminkina produkcia 😀
@azmuk krasne miminko, ako po cisarskom, vobec nevyzera byt rodene spontanne 😉
@azmuk fesacik 😉 ked bol doteraz dolu hlavou, tak v tom pokracuje a veru vobec nie je pokrceny
dneska jsme byli na poradne, Osky ma 3500 a 56cm🙂 pocural pani doktorku, sestricku a jejich novou digitalni vahu😀
jen by me zajimalo po kom to dite bude ta dlouhe? oba s mm jsme mensi kulatejsi a on se taha do delky, vsak uz ma 9 cm vic jako kdyz se narodil😀
baby, co ste po cisarskom, aj uvazujete o kupani tento rok? som tak rozmyslala, ze po 6tonedeli ak by lekar nemal nic proti by som sa doma v bazene okupala...mame taky normalny s filtrom, chemikaliami atd...ci nesli by ste do toho? 😕

@brigus198754 fuha, hlavne, ze to dobre dopadlo...