Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@kavaapalma aj my sa tesime z kakania, hlavne uz nema koliky. Aj ked tlaci v spanku, uz ho to nebudi a neplace. Dva tyzdne dozadu trpel a trvalo to aj 3 hodiny, kym sa mu crievka pohli.
@slavka_a_maros supeeeeer🙂
to prisati poznas kdyz kouknes z boku a ma otevrenou papulu dokoran.rty musi byt vytocene ven.zvykne se takova otlacena ryha pod puskou udelat-ne vzdy.
a hlavne to poznas ze ti nezlikviduje bradavku.
@kavaapalma
@delica tak to nas gentleman kaka tak ob den, kdyz jde na vec zatvari se strasne dulezite neco zamrmle a pak to pusti ven🙂
del vy uz mate po kolice?my uz asi taky ale dnes si v kocaru taak prdnul ze jsem se lekla i ja😀a ty hukoty potom...
@slavka_a_maros aano🙂 ale ja som uz pred porodom, vlastne este pred tehu mala jasno v tom, ze chcem viac deti... 🙂
potrebujem poradit. kto ma skusenost alebo dobru radu? moja mala od kedy sme prisli z porodnice stale kycha, len uz zacina mat aj sopliky a zle sa jej dycha, nechce sa ani prisat na cicik ked ju kojim lebo sem tam sa dusi. tahala som jej aj odsavackou len vela toho nevyslo a tie sople ma az niekde vzadu lebo pocut ze tam su ked dycha. ako jej mozem pomoct? sestricka mi vravela ze stvrtka dithiadenu na uvolnenie sliznic v nosteku, ale co ja viem, pre tak male babo? dakujem dopredu za dobru radu a
@milionova151 jakou odsavacku mas? Oskar mel taky problem se soplikama a denne jsme vysavali odsavackou na vysavac a ted uz je ok.
@delica uz ted se obavam ze mi prerusta pres hlavu🙂
zacinam pomalu resit nejaky rezim, vim ze ma teprve 7,5 tydne, ale posledni tyden se strasne zhorsil, predtim jsem vzdy dopoledne vyrazila s kamoskou ven, pospal 2-3 hodky, bud jsme kojily nekde venku nebo jsem sla domu, pak zas kocikovanie, pak doma pohoda, krmeni, rvani z koliky, spani, tatka dosel domu, tak prebiral stafetu, kolem 6 jsem ho dala do koceru sel s nim mm ven a mezi 8-9 koupani, ale ted prd... dopoledne huci uz po hodine v kocaru, vecer to stejne... ☹
@misza1 mam len tu klasicku hadickovu, ale zajtra ideme kupit tu na vysavac aby jej to vyslo vsetko. davali ste aj nejake kvapky pred odsavanim?
Toto poznate? Co ktory plac znamena
https://www.youtube.com/watch?v=nWQ51099C24😉
@willy_wonka
@kavaapalma
esteze mame kozenu sedacku, inac uz by bola ogrcana zo vsetkych stran 🙂 a stenu uz mame tiez ocikanu, ale nevidno to nastastie
@janka_k
@willy_wonka
@kavaapalma joj baby mna dnes mala zase okadila 😀 ja to mam kazde rano. ona si vzdy pocka,ked rozbalin plenu a vtedy hodi tahu ranu,ze je aj sedacka aj kobercek uz je pokrsteny 😀
@janka_k
@willy_wonka ja uz mam len 3kg navyse. uz v porodnici som nechala 9kg a potom doma to islo same. hned som si obliekla tie veci co som nosila pre tehu. keby to islo este dalej tak pekne dole 🙂
baby Vam uz pekne drzia hlavicku vasi drobci? ta nasa nechce byt na brusu ani za svet. este ani hlavicku nedrzi ☹ ale ked ju mam na rukach,tak vtedy drzi a okukava svet.
Nas caka zajtra s detmi cela den v aute, mam z toho zmiesane pocity... hadam aspon nebude on vrestat, lebo to sa pocuvat neda... nesmiem kavu, nesmiem kolu, to sa mi teda bude soferovat teda.
@katuska54 my mame plavaren len kusok pesi, to je super, budeme chodit jocikom.
@anjelicek26 neboj to zvladnes. deturence to prespia.
stastnu cestu 😉
my musime chodit autom na plavanie,lebo to mame trochu od ruky. ale nejak to zvladneme.
@katuska54 onivzasadne na takychto trasach nespia, bohuzial a s prestavkami budeme 12 hodin na ceste, co uz ☹
@hobit Benji vyvadza aj ked si dam len capuccino, to nerisknem ☹ A dakujeme, mam pred tym dost respekt, aj ked trasu poznam uz naspamat aj bez navigacneho...
@hobit - joj no odvahu, skor nemam odvahu najblizsie tri tyzdne stravit s detmi sama doma 😀 Doma bude tatino, sestra, to je o inom ;)
My mame dnes 6 tyzdnov - 4820g a 53cm 🙂 Taka buchta mala 🙂 +2145g od narodenia 🙂 O chvilu sa nam zdvojnasobi 😀

@delica to nevadi. My sa tesime,ze mu to ide tak super,hoc trosku poplace a popuci sa,ale hlavne,ze sa v pohode vykaka. A navsteve povedz,ze ocikanie panenskym mocom sa dnes len tak nevidi. My navstevy az po krste.