Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
dievcata, budete si kupovat monitor dychu pre babo?
mate niektora s tym skusenosti?
dnes prisla sestra na navstevu a mam doma asi 30 ks bavlnenych plienok, nejake zavinovacie bodycka, do porodnice podlozky pod baby a mna,pestunku....kolko € som usetrila 😀
@anicka.be ja som bola pri dcerke dost dlho PN a mala som celodenne vychadzky, bez psych. diagnozy, zavisi to podla mna len od lekara... ja som sa len tak skusila spytat, necakala som uspech, a ona ze da sa, a napisala mi to tam, som odchadzala stastna jak blcha 🙂
@zuzu3743 mne sa zda zbytocne kupovat celu startovaciu sadu flias, pokial vyslovene neplanujes nekojit... z mojej skusenosti radim zaobstarat na zaciatok jednu, pre istotu, my sme cca pred 2 mesiacmi prechadzali na umele mliecko a bambula ziadnu flasu nechcela ani vidiet, jedine tommee tippee vzala na milost, kazdemu babu vyhovuje nieco ine... a flasticky lahko dokupis, ked bude naozaj treba... ale ak naozaj planujes sa zasobit, u nas tommee tipee fici jedna radost 🙂
@yanqa ja si idem kupit tuto startovaciu sadu http://www.kojenecke-potreby.sk/kojenecky-tovar...
a inak aj ja mam neobmedzene vychadzky 😀
ja na stastie nemusim kocik riesit, mam ho ako novy po synovi, takze usetreneeeee 😉
dievcata, bude kupovat novu postielku, alebo z druhej ruky? ked pozeram bazar, tak poniektore ceny su hodne vysoke, ked to porovnam s novym materialom.
a daktore vyzeraju dost jemne-bojim sa, ze babo sa 3xotoci a postel sa rozhega...
mate nejake odporucania?
ja neviem, co je take najdolezitejsie mat doma pre babo, okrem oblecenia, kociara, postielky, vanicky...??
dajte tipy a triky
@danielle no dcerka je pohodak, kludas, tak dufam, ze aj c.2 sa podda podobnym smerom, no nechame sa prekvapit 🙂 juuuuj, ale uz sa vazne neviem dockat, kedy sa dozvieme pohlavie 🙂
inak ako ste sa bavili o tom morfo ultrazvuku, malo by to trvat dlhsie ako 10 min, ale viem, ze na antolskej naozaj idu ako na beziacom pase... tu hodinku to trva v sukromnych zariadeniach, ja idem 5.2. na morfo, snad uz sa pokladik predvedie v plnej zbroji 🙂
@misza1 http://www.antonyfashion.sk/ najlepsie ceny a postovne nad 25 eur - zdarma 🙂 porovnavala som dost stranok a niekde rozdiel na celej objednavke od 5-10 eur. Tesim sa kedy to pride 🙂
@neposedna www.antonyfashion.sk/ najlepsie ceny a postovne nad 25 eur - zdarma 🙂 porovnavala som dost stranok a niekde rozdiel na celej objednavke od 5-10 eur. Tesim sa kedy to pride 🙂
@neposedna jooj, gratulujem k malemu chlapcekovi, ten je uz v brusku zlatícko 🙂))).
@azalka22 j
my este okrem zmienenych veci kupime postielku, komodku a prebalovaci pultik, co budeme mat na prizemi.
Vsetko uz mam vyhliadnute v IKEi.
Vanicku s tymi nozickami, aby som to nemusela davat na stolicky.
Platnovy monitor dychu - dve platne. Inak ako to je s tymito monitormi? v postielke nesmie byt rost ci ako?
dievcence, prave som sa merala, ze si idem objednat podprsenky nejake: narastli mi prsia z B do D omg.
Cez brucho mam 113 cm.
@azalka22 podla mna je monitor dychu vyborna vec, mali sme pri prvom a pouzivali sme to az donedavna dokonca aj na velkej posteli. vyborne to bolo aj ked sme sli niekam prec, bola som kludnejsia, ked mal maly pod sebou platne a ja v ruke vysielacku 🙂
@delica moze byt rost v postielke...my sme to dali tak, ze pod matrac, na rost, som dala karton, na to platne a na to potom matrac a bolo 🙂
monitor dychu je super vec...my mame Angel care a este teraz obcas vyuzivame vysielacku...
@misza1 noooo...to mam za to, ze som sa nad tym tak zamyslala :D
ja som uz tank, ja len vidim ako mi kazdy den tuniky smeruju hore , svetriky co mi boli po boky uz nemozem nosit, mi vytrca ten pas z tehotenskych nohavic.
jedine, co ma ako tak tesi, ze na kila nepriberam, len prsa, ale to uz asi skoncilo a to brucho.
Inak tebe uz dosiel ten vankus?
@hobit
tak monitor som objednala a teda normalny, molitanovy madrac? zapisujem si :D.
Inak dnes v praci: kukam na trezor a pamatam si, ze "nieco" som tam zamkla, ale Co a Kde som dala kluce, ani za nic spomenut. Az kolegyna na mna, ze vsetko si schovam do jej šuflička :D a aspon sme nasli kluce......sklerotizujem
@delica - hlavne ta hrubka... ja veru tentoraz neviem, aky budem brat madrac, to este bude zasa vymyslania, najskor asi baby shop a nechat si poradit.
Ahojte baby, ja som tu asi dva mesiace nebola.ta sukromna tema je uz zrusena?inak ja idem tiez 4.2. Na morfo, ale uz asi na 90% viem ze je to chalanisko.ked som bola v decembri na sone, tak na mna vykukol, az som sa zlakla🙂 inac este jedna imnti otazka.mate aj vy problem s vytokom?nic nesvrbi ani nezapacha, ale bez imtimky ani na krok.je to no
rmalne?
@sasavi - eee sukromna tema funguje, ale len pre aktivnych clenov 😉 To, ze sa tam nedostanes vysvetluje fakt - dva mesiace som tu nebola 🙂 Mali sme tam stihacku, radsej intimco 🤐
@delica - ja tiez pocitam, ze viac veru nebude moct mat 😖 Inak ked si to tak spisujem, tak tych veci pokupit treba asi milion 😖

@anicka.be krasne, pozeram, ze je to antony fashion :D v MT maju kamenny obchod, obcas tam zajdem, teraz uz menej, bo nasu velkost uz moc nemaju ale pre babetka maju nadherne veci 😀 😀 maju v obchode aj skrinu s "kazovyi" vecami, sem-tam ujdene nejake to ocka, alebo malinka dierka, alebo v rozkroku chyba jeden cvok, tie stoja 2€ tak take sem-tam kupim, ale kedze doma mame dceru a teraz druhe bude chlapec, tak este musim niekedy v marci-aprili pretriedit veci a pozriet, co este budeme potrebovat a az potom budem hladat veci :D
inak v stredu 23.1. som bol ana morfolog. sone u MUDr. Grochal v MT a NASTASTIE je babo zdravucke, vsetko je ok a v poriadku a ako ma byt!!!! a potvrdil chlapca!!!! tu je: 😀 😀 😀 😀 😀 😎 😎 😎 😎 😎 uz sa tesim na neho nazivo!!!