Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mnamkacik myslim,ze este k zamestnavatelovi,este si jeho zamestnasnec
@beaa ja mam tiez Obcas hemoroidy a pomaha mi na to mast s nazvom "faktu" kupila som ju bez receptu v lekarni...skus,mozno ti pomoze 🙂
@mata0312 tak ja teda rano mozem spat dokedy chcem,ale sa mi neda...ale vydrzim,po porode sa tiez asi nevyspim do ruzova...
@1234lubka len ten pobyt v plesnivom byte asi zdraviu neprospieva ☹ nech vam to rychlo opravia hned ako sa bude dat
@stanka2612 noo ved sa cudujem inak toho roku sa to az tak neukazuje...zatial...pridu dlhsie mrazy a bude to...pritom nova bytovka 2roky tu byvame, a5 ci 6 rokov postavena....uz som raz striekala savo v obyvacke raz v spalni...uvidime 🙂 zatial sa to da nevydno 🙂 dakujem 🙂
@mnamkacik ahoj, bola si u Häringa, že? nebola s ním reč?
@patkak ja som usúdila, že Dr aasi nemá náladu, keď je vonku také hrozné počasie.... ale všetko som z neho ťahala ako z chlpatej deky
na otázku, že máte nejaké problémy....a výraz tváre pri odpovedi , áno trápia ma hemeroidy... a odpoveď to je tým Vaším tehu :( a nakoniec keď sa spýtam či môžem používať aniball / epino vygúľal na mňa očiská 😎
@baaambulkaa áno bola,, ešte som ho takého nevychytala
@mnamkacik mne brala sestrička minulý týždeň krv a výsledky neviem, keďže sa im neviem dovolať ale nevadí, hádam je to ok 🙂 chcela som ísť zajtra tam, lebo posledné tri dni cítim veľmi slabo pohyby, no keď vravíš že bol takýto tak sa aj bojím
@baaambulkaa ale veď choď, ked som prišla tak mali plnú čakáreň mamičiek
mne včera brala krv a zase mám modrinu na ruke ako narkoman 😀
@mnamkacik tak on je celkovo nejak málo zhovorčivý :D
@stanka2612 asi nie 😀 ja by som rano praveze potiahla 😀 pri malom som.nespala tri.roky celu noc 😉
@baaambulkaa ja väčšinou sa stále smejem s ním v ordinácii... a aj keď ultrazvuk mi robí tak vždy povie okolo toho a aj normálne komunikuje.... a teraz som bola normálne prekvapená.... priateľ mi povedal, že to preto ,, že ho nevidel v čakárni so mnou 🙂 😀 😀 😀
@mnamkacik inak ani na predpôrodnej príprave v nemocnici to neodporúčajú...sú skôr za Kegelove cviky
@stanka2612 tie pancuchy,co predpisal gyndos, som ledva obliekla a potom i nohy opuchli,takze nie 😒
@brckava36 ☹ este viem,ze studena sprcha noh pomaha a vykladanie noh tiez...nezavidim ti,ze ich mas...
Ja dnes utek na pohotovost. Diagnoza: zapal mocoveho mechura. 1x v zivote, a prave teraz!?! Ach ☹️ Strasna bolest. Nemate nejake rady ako s nim rychlo prec? Vdaka

@mnamkacik ved prave toho sa aj ja bojim ako to bude potom po porode..ty co mas na to?