icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

beaa
12. jan 2016

@mnamkacik ved prave toho sa aj ja bojim ako to bude potom po porode..ty co mas na to?

stanka2612
12. jan 2016

@mnamkacik myslim,ze este k zamestnavatelovi,este si jeho zamestnasnec

1234lubka
12. jan 2016

@mata0312 ta uvidime ci to pomoze..do odstranenia plesni mame znizeny najom...

stanka2612
12. jan 2016

@beaa ja mam tiez Obcas hemoroidy a pomaha mi na to mast s nazvom "faktu" kupila som ju bez receptu v lekarni...skus,mozno ti pomoze 🙂

stanka2612
12. jan 2016

@mata0312 tak ja teda rano mozem spat dokedy chcem,ale sa mi neda...ale vydrzim,po porode sa tiez asi nevyspim do ruzova...

stanka2612
12. jan 2016

@beaa @mnamkacik aj ja midem na poradnu az o mesiac...nie o dva tyzdne...

stanka2612
12. jan 2016

@1234lubka len ten pobyt v plesnivom byte asi zdraviu neprospieva ☹ nech vam to rychlo opravia hned ako sa bude dat

1234lubka
12. jan 2016

@stanka2612 noo ved sa cudujem inak toho roku sa to az tak neukazuje...zatial...pridu dlhsie mrazy a bude to...pritom nova bytovka 2roky tu byvame, a5 ci 6 rokov postavena....uz som raz striekala savo v obyvacke raz v spalni...uvidime 🙂 zatial sa to da nevydno 🙂 dakujem 🙂

mnamkacik
12. jan 2016

@beaa ja už neviem,,,,ss doktorom včera nebola žiadna reč,, už len pekne porodiť, mať baby doma a od poradní pokoj

mnamkacik
12. jan 2016

@beaa ja nemám momentálne nič

patkak
12. jan 2016

@mnamkacik inak ani s tou mokou dr. Vcera vobec nebola rec....pytam sa pytam a odpoveď akosi nikde alebo len velmi nekonkretna taka nezrozumitelna...no akoby ešte spala sa mi zdalo......kazdopadne dobry pocit som z nej nemala.....asi sa zle vyspala 😕

baaambulkaa
12. jan 2016

@mnamkacik ahoj, bola si u Häringa, že? nebola s ním reč?

mnamkacik
12. jan 2016

@patkak ja som usúdila, že Dr aasi nemá náladu, keď je vonku také hrozné počasie.... ale všetko som z neho ťahala ako z chlpatej deky

na otázku, že máte nejaké problémy....a výraz tváre pri odpovedi , áno trápia ma hemeroidy... a odpoveď to je tým Vaším tehu :( a nakoniec keď sa spýtam či môžem používať aniball / epino vygúľal na mňa očiská 😎

mnamkacik
12. jan 2016

@baaambulkaa áno bola,, ešte som ho takého nevychytala

baaambulkaa
12. jan 2016

@mnamkacik mne brala sestrička minulý týždeň krv a výsledky neviem, keďže sa im neviem dovolať ale nevadí, hádam je to ok 🙂 chcela som ísť zajtra tam, lebo posledné tri dni cítim veľmi slabo pohyby, no keď vravíš že bol takýto tak sa aj bojím

mnamkacik
12. jan 2016

@baaambulkaa ale veď choď, ked som prišla tak mali plnú čakáreň mamičiek

mne včera brala krv a zase mám modrinu na ruke ako narkoman 😀

baaambulkaa
12. jan 2016

@mnamkacik tak on je celkovo nejak málo zhovorčivý :D

mata0312
autor
12. jan 2016

@18lula4 vsak aj moja zlata ze ma pichne len raz na.dve.veci 😀 aby ma.nemusela dva krat

mata0312
autor
12. jan 2016

@stanka2612 asi nie 😀 ja by som rano praveze potiahla 😀 pri malom som.nespala tri.roky celu noc 😉

gabuchah
12. jan 2016

@mnamkacik ja som sa vidíš úplne zabudla spýtať na to epino

mnamkacik
12. jan 2016

@baaambulkaa ja väčšinou sa stále smejem s ním v ordinácii... a aj keď ultrazvuk mi robí tak vždy povie okolo toho a aj normálne komunikuje.... a teraz som bola normálne prekvapená.... priateľ mi povedal, že to preto ,, že ho nevidel v čakárni so mnou 🙂 😀 😀 😀

mnamkacik
12. jan 2016

@gabuchah ja som sa spýtala... a najprv ,že o čom hovorím a potom , že to je iba taký reklamný ťah pre mamičky.... že on to nikomu neodporúča,,,, ja som len chcela od neho či to môžem používať keďže mi hovorí , že mám bezproblémové tehu (až na tie HEME...)

baaambulkaa
12. jan 2016

@mnamkacik inak ani na predpôrodnej príprave v nemocnici to neodporúčajú...sú skôr za Kegelove cviky

brckava36
12. jan 2016

@18lula4 jednoznacne v CA,ja som zo skaliteho,takze to mam aj blizko,nebudem sa trepat niekam daleko a zybtocne. Ty si priamo zo ZA?

brckava36
12. jan 2016

@stanka2612 tie pancuchy,co predpisal gyndos, som ledva obliekla a potom i nohy opuchli,takze nie 😒

stanka2612
12. jan 2016

@brckava36 ☹ este viem,ze studena sprcha noh pomaha a vykladanie noh tiez...nezavidim ti,ze ich mas...

gabuchah
12. jan 2016

@mnamkacik to je zvláštne, lebo veľká mamin malo lepšie pôrody bez nastrihu či natrhnutia a dokonca sa z časti o tom učia aj na predporodnych prípravách...

nicol_ha
13. jan 2016

Ja dnes utek na pohotovost. Diagnoza: zapal mocoveho mechura. 1x v zivote, a prave teraz!?! Ach ☹️ Strasna bolest. Nemate nejake rady ako s nim rychlo prec? Vdaka

skarabubu
13. jan 2016

@gabuchah Mě taky nenastrihovali, na to že jsem bola prvorodička. A to mi hrozil cisár, protože jsem se nemohla otvorit, dcerka se narodila se zlomenou klíční kostou. Ale nakonec po 15 hod. jsem to zvládla bez problémů a nastrihovani.

1234lubka
13. jan 2016

mna nastrihli, neviem nezdalo sa mi to ako nejaka tragedia, necitila som nastrih potom ked sili tak trosku...az na druhy den, a asi prve dva tyzdne som to citila tu jazvu...potom uz v pohode...uvidime ako to bude teraz
@skarabubu