Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@1234lubka lubi,neviem ako je to v porodnici,kde chcem rodit,ale zistim si to,no verim,ze tie sestricky nakoniec tie vypovede stiahnu...
@stanka2612 no tak vraj sa nevzdaju...vedenie sa v spravach vyjadrilo ze starostlivost bude zabezpecena, ze v pripade potreby sa budu pacienti prevazany do okolitych nemocnic....jaaaj no uvidime 😉
@1234lubka ☹ smutne veru...aj v zdravotnictve aj v skolstve...
@stanka2612 sak joj mam take nervy na to
Tak dnes poradna.... mame 1980g.doktor ze ma malo miesta ze velke babetko😃
@katariso wow to je naozaj valibuk 🙂 ma o pol kila viac ako ten moj 🙂
@stanka2612 aj pri prvom merani bol vacsi ale az tak som necakala,chlapina riadna😁
Jinak já mám z toho štrajku strach,že pojdem rodit a sester nebude. Kde zjistim, jak to vypadá v
Považské nemocnici?
inak poradnna ok dopadla, to cervix skore uz nemam 1 ale 2...
@1234lubka super,tesim sa ze vsetky tu sme na poradniach dopadli dobre 🙂 uz to len doklepat do konca 😀
@stanka2612 noo keby to uz bolo vsak ....jooj ako.si sa neviem dockat
@mata0312 no ja som aj radi občas kým je v brušku 🙂
Včera smemali doma kamaratkinu malú 4mesačnú, úplne zlaté mimi ale potrvá než si na to znova zvyknem 🙂
Moc to bolí po cisárskom?
Ja dneska po ránu mala cez 140..21idem na poradňu tak sa popytam doktora, bo som mu iba tep spomínala
@stanka2612 no ved....uz som 32tt...uz sa nebojim, keby sa malo narodit predcasne tak uz by to nebola.taka tragedia 😉 ale verim ze do toho minimalne 38tt to doklepeme vsetky 😉
@gabuchah jooj ja zasa.naopak....asi podla toho ze.moj alexko bol.uzasne babo 😀 mna to moje brucho a ten tlak tak obmedzuje ...a stale mi.cosi je si pripadam ako.vecny hypochonder ☹ .... ja.si neviem predstavit inak rodit 😉 vobec to.neni.hrozne ...najhorsie su prve dva dni, vstavat z postele, potom.uz v pohode 😉 aj sa mi to.rychlo zahojilo

inak ako to u vas vyzera zo strajkom sestriciek? Ja mam normalne strach...v presove su dva porodnice vedla seba...stara a nova-ta je v nemocnicnom komplexe, v starej dali vsetky sestry vypovede zachvilu im koncia vypovedne lehoty, aj v monobloku dalo vela sestier vypovede, len neviem ci aj vela z gynekologie...ja sa bojim ze pridem z kontrakciami a ma poslu do kosic...ja si teda viem vybrat rodit..ked sa mal narodit matko bol ostry strajk lekarov...