Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Tiež beriem železo od pondelkovej poradne, ale len jednu tabletku každý druhý deň...
Baby... Ráno mi ostalo nedobre, tlak 142, večer to samé a 155/89 a tep 116
Mam zajtra zavolám doktorovi?
@mata0312 vyšlo mi že som anemická, je to tesne pod dolnou hranicou, tak mi ho môj gynekológ predpísal. MUDr. Bukovksý je odborník na výživu, fyziológiu vstrebávania živín a veci s výživou súvisiace, myslím že sa v tom vyzná a tiež som študovala výživu ľudí, takže až taká haluz to nebude, určité živiny sa vstrebávajú za určitých podmienok, napr. Fe je dobré užívať s niečím kyslým, buď s citrus. plodmi, alebo min. v kombináciii s vit. C, aby sa lepšie vstrebal a od mliečnych výrobkov by mal byť odstup min. 2 hodiny lebo tie naopak blokujú jeho vstrebávanie a tiež je dobré železo užívať pol hodinu pred jedlom.
@gabuchah ja by som zavolala a asi aj trvala,nech s tym nieco robi...preco ti neda nejake lieky?ci v tehu nemoze dat?pytam sa,lebo mi to celkom nejde do hlavy,ved ten tlak a hlavne tep mas stale vsoky...
Baby,ako tak citam,vam tu krv vasi lekari beru casto,mne bral zatial iba tri krat za cele tehu...neviem teda preco tak malo...ako vam to vasi doktori vysvetlili?preco vam beru tak casto?
@stanka2612 mne preto, že som mala zlé výsledky tak kvôli opakovanej kontrole, inak sa asi berie len 3x za tehu
@lenadka aj to treti krat len preto,zej a som rh faktor negativ a manzel rh faktor pozitiv,aby si bol isty ci je vsetko v poriadku...inak by ani nebral...a ako ti npotom dopadli vysledky?uz to bolo v poriadku?
@stanka2612 tie výsledky posledné ešte nemám, posielal to tento krát do BA do nejakého špeci labáku aby bližšie preskúmali tie protilátky, budúci týždeň budú
@lenadka tak drzim palce,nech to mas v poriadku vsetko 😉
@stanka2612 mne brali krv dva krat..prvy krat tehotenske odbery a druhykrat v 12tt na downov syndrom...potom internista raz bral...gynekolog len dva krat
Ja mavam bezne taky aj ked nie som tehotna 🙂 je hranicny obcas sa mi hlava kruti ale inak to nema nejake rizika ......trápili ma isty cas aj strasne migrény ale je to skor narazove a potom rok nic 🙂 .....

Mne včera nejak kleslo brucho, prestala ma páliť záha a konečne som sa ako tak vyspala a ráno som zapla vetrovku, ktorú som pred týždňom nezapla a malý ma nekope do rebier, ale povyše pupka-strašne sa mi uľavilo... 🙂