icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

wikinap
14. jan 2016

@gabuchah tak ono musis to brat tak aspon si pod kontrolou....drz sa a davaj si pozor..myslim na teba....a kde si v pb???

mata0312
autor
14. jan 2016

@gabuchah joooj moja tohto sa ja.najviac bojim ... nemocky ☹ tak sa drz ...hlavne nech ste obe v poriadku ...drzim palce

mata0312
autor
14. jan 2016

@gabuchah a toho cisaraku sa.neboj je to malina 😉 zvladnes ...ja.by som inak rodit.nechcela

gabuchah
14. jan 2016

@cukricek1996 no ja chceli odtiaľ hneď, že doma budem oddychovať.. Ale musia nasadiť liečbu
Tak som sa pýtala že dokedy asi, bo mám doma dve deti a železa možno začiatkom buď.tyzdna
To je na dlho.. A ja v noci nespavam ☹ čo tu budem robiť, ach jo

wikinap
14. jan 2016

@mata0312 acdaj nam vediet ako sa ti dari

wikinap
14. jan 2016

@gabuchah daj vediet co a ako sa mate😙💖

gabuchah
14. jan 2016

@mata0312
@wikinap
Tak cisársky zatiaľ odporúčaný nemám ale pri tom tlaku, neviem...
Veru, ani ja nemocnica nemusím a vidíš.. Som doskackala..
A áno, som v PB, na porodnickom.. Dve idú rodiť a jedna leží chuda.. Ešteže má domov odtiaľ pustil po veci

mata0312
autor
14. jan 2016

@gabuchah ale.myslim ze ak ti.neklesne tak ti ho.isto daju ako mne ...ja.koli malemu ..neviem kto by sa onho staral ☹

skarabubu
14. jan 2016

@gabuchah Ty už si v nemocnici kvoli tlaku?Ale rodit ještě nejdeš?

mnamkacik
14. jan 2016

@gabuchah aspoň si pod dozorom, v noci môžeme písať, ,, ak nasadila vhodnú liečbu pošlú tá domov,,,,

lenadka
14. jan 2016

@1234lubka ja mávam normálne taký nízky, keď mi namerala sestrička 80/50, pozerala či nemajú zlý tlakomer, potom mi merala ešte raz, zas to isté, pýtala sa či mi nie je zle, ja že absolútne 😀 tak zavolala ďalšiu aj jej merala, zistila že tlakomer funguje a zmierila sa s tým, že s takým tlakom som došla po svojich a zle mi nie je 😀 teraz ako tehotná mám cca 110/70, 115/75 a tak, ale po každom pôrode mi zletel tak nízko že sa mi veru hlava krútila až sa mi zatmievalo pred očami...

lenadka
14. jan 2016

@gabuchah radšej v nemocnici pod kontrolou lekárov akoby sa ti malo niečo stať! \nie je to med lízať, ale najako to zvládneš, my ženy toho zvládneme 😉 držím palce, aby ťa stabilizovali 😉

stanka2612
14. jan 2016

@gabuchah joj moja tak sa tam drz,verim,ze ti liecba hned zaberie a pojdes skoro domov...a ako pisali aj baby,lepsie pod dozorom,ako by sa nedaj boze nieco malo stat...a nezabudni tu s nami komunikovat 😉 😀

luciferko162
14. jan 2016

Pridavam sa...V pondelok som mala poradnu, Dominik vazi 1500g uz sa otocil (doteraz ritkou dole) a na MD ma vypise 2.2. Za posledne 2 poradne som nic nepribrala.Velmi som sa nalakala,lebo pri malej som mala vzdy +3kg. Celkovo mam +6kg. Pri malej som mala uz 14kg. Ale vsetko je vraj v poriadku,maly pribera ako ma.

stanka2612
14. jan 2016

@luciferko162 obaja mate krasne miery 😉 a ty si skoro nic nepribrala,nebudes mat problem s chudnutim 😉 ja mam uz +14kg...

gabuchah
14. jan 2016

Tak som už na izbe..dali nejaké lieky od tlaku,zobrali krv,pri príjme som vychytala pôrod -až do konca, až sa mi plakať chcelo no a zajtra nejaké vyšetrenia, sono, tak dúfam že sa mi to ukludni a po víkende pôjdem domov...
Keď som po tom pôrode vyplasene hovorila sestričke, že chcem cisársky, tak sa smiala, že tretorodicka -to nemyslím vraj vážne 😀 ale ba, myslím.. Aspoň by som si dalavajecniky podviazat
Držte sa baby a ďakujem, že píšete a myslíte na mňa, s vašou energiou pozitívnou pôjdem domov už v pondelok 🙂

mata0312
autor
14. jan 2016

@gabuchah hlavne klud moja 😉 nech ten hnusny tlak ide dole 😉 a uz.ziaden porod 😀 😀 😀

gabuchah
14. jan 2016

@mata0312 no veru.... Až som čím skôr doma 🙂
Práve mi robili sono, 11teho 2200, dnes 2277 🙂

cukricek1996
15. jan 2016

@gabuchah neboj nic cicka drzim palceky nech si domka 🙂)

lenadka
15. jan 2016

@gabuchah no aj ja tak uvažujem, chcem si vypísať žiadosť, ak by náhodou sa niečo vychomietlo a musela som ísť na akútny cisár, nech mi podviažu vaječníky...a tu mi môj gynekológ začal tvrdiť, že v Bojniciach sa to už tak nerobí, lebo sterilizáciu si hradím sama a CR je hradený poisťovňou, že preto to už nechcú robiť v rámci CR-no pekná hovadina!!! Ak raz budem uspatá tak prečo by sa to nemohlo spraviť a ušetriť tak organizmus ´dalšej operácie a anestézy. 😝 Ked pôjdem na sono a na prietoky určite sa opýtam priamo v nemocnici-pôrodnici, či je to pravda, alebo len haluz môjho Dr.

1234lubka
15. jan 2016

@lenadka ta tehotensky mas ukazkovy..a po porode komu sa hlava netoci 🙂 si pametam ..rano o 8:30 sa narodil...a jak som sa sla poobede okolo 14:00 osprchovat Tak boli ine tocaky este 😀 😀 inak konecne je vonku pekne...bielo 🙂 som zvedava dokedy

1234lubka
15. jan 2016

@lenadka pytaj sa, ja pokial viem tak pri cisaraku v jednej narkoze sa neplati...predssa tretie dieta, po 30tke uz mas...podmienky splnene...

lenadka
15. jan 2016

@1234lubka no ale mne sa hlava netočila len tesne po pôrode ale ešte týždeň-asi tou stratou krvi, kým a zas dotvorila bolo to pre mňa dosť zlé, uplne nizučký tlak, ale do 2tt bol môj klasicky nízky už ok...s tým CR som veru zvedavá čo mi povedia, vieš že by som sa ani nečudovala DNES? Dnešná doba je tak len o prachoch, že sú fakt schopný to neurobiť pri CR pri jednej narkóze, lebo dnes sa na prachy pozerá, nie na dobro pacienta-človeka... 😝

snehulienka82
15. jan 2016

@lenadka
@gabuchah
baby, nedajte sa sterilizovat!!! asi je toho teraz vela, hlavne ked to tehotenstvo kulminuje, ale nikdy nemozete vediet, kedy zatuzite po dalsom babatku... a myslite na tych, ktory nemozu mat vobec deti, ked chcete, mozete darovat aj vajicka, este za to dostanete aj zaplatene!! a su predsa aj ine sposoby ochrany, ako podviazat vajecniky. Ono je to potom nezvratne! Minule som citala o pani, ktora si po 4 detoch dala podviazat vajecniky a potom chceli este aj 5, ale uz sa nedalo, jedine cez IVF, ale to uz je potom ina "zabava"... drzte sa, spasa je na dosah!! 🙂

mata0312
autor
15. jan 2016

@1234lubka
@lenadka baby aj ja som pocula ze uz to nepreplaca poistovna ale hradis si to sama, kedysi.po druhej.sekcii to robili automaticky teraz uz nie

gabuchah
15. jan 2016

@snehulienka82 jaaj moja, ja už určite ďalšie nechcem, mám 32 rokov a tretie 👶 na ceste 🙂 hormonálnu antikoncepciu neuznávam, telieska už vôbec nie, na plodné a neplodné dni či jonasovu metódu už nedám -toto je výsledok a to sme nikdy nešli naplno 🙂
Budem šťastná ak toto v zdraví donosim a porodim 🙂 sterilizáciu zvažujem iba v prípade cisárskeho 🙂

1234lubka
15. jan 2016

@lenadka ta asi zavisi kde...urcite sa opytaj osobne v nemocnici co ti na to povedia...lebo ozaj pokial viem tak by sa zato platit pri jednej narkoze nemalo

1234lubka
15. jan 2016

@mata0312 aha...no je pravda ze ja to nesledujem len co som niekde zachytila 🙂

1234lubka
15. jan 2016

@gabuchah to ta pustia domov ked sa ti upravi?? ta..ja ta nechcem strasit aleco mam dve kamoskyktore boli koli tlaku v nemicnici v takom tyzdni ako tytak uz ich tam nechali kym neporodia..obe boli mesiac...no snad ta pustia ved mas doma dve deti..

snehulienka82
15. jan 2016

@gabuchah hej, no ste az prilis plodny :D ja len preto, lebo ja uz mam 33 a trvalo nam, kym sme sa dopracovali vobec k prvemu... ale verim, ze to vydrzime do stastneho konca a panbozko nam este aspon 1 dopraje, aj keby som chcela 3... uvidime, lebo mladsi uz nebudeme... a mame 2 anjelikov, tak aj to sa rata... 🙂 drz sa! dufam, ze ta coskoro pustia domov a bude vsetko ok!