icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

stanka2612
16. jan 2016

@1234lubka to nie,vtedy bude uz oslavovat 😀 a poriadne...

gabuchah
16. jan 2016

@stanka2612 áno, tuším od 25týždňa sa dáva na novorodenecke... 3-4 prvé izby sú maminy s deťmi a potom tehotné tuším ďalšie 3-4 izby, rating je na druhej strane 🙂

gabuchah
16. jan 2016

Roaming 🙂

gabuchah
16. jan 2016

No presne som to hovorila... Internista sa na to včera vyprdol a koli tomu musím čakať do pondelka
Táto noc bola už zúfalá, o polnoci studená sprcha, o jednej nočný banán, o druhej som natierala lakte čo som si ich vydrela z tolkeho prehadzovania na tejto úžasnej plachte...
Netuším kedy až som zaspala, to malé tu plakalo snáď nonstop chúďa a ráno ma zobudila sestrička s tlakomerom, čo som sa jej lakla 😀
Chcem preč...
Fakt asi ujdem aj beztak internistu

stanka2612
16. jan 2016

@gabuchah slovenske nemocnice,ked nemas znamosti...cele zle...ale pekne to tam len vydrz,je to uz len jeden den,nech je vsetko v poriadku,hlavne ty a babo...ved to robis pre neho 🙂 myslim na teba a posielam ti vela pozitivnej energie 🙂

gabuchah
16. jan 2016

@stanka2612 no v pondelok ma asi nepustia, keď v pondelok interné vyšetrenie... Absolútne nič mi nie je, 2x za deň lieky, 2x za deň meranie tlaku, už nechodím ani na pásy...
Som ufrflana, čo? 😀
Najhoršie sú tie noci, telka nie je, WiFina nie je,všade tma a plač..
Ďakujem za energiu, tá pomáha hodne 🙂

stanka2612
16. jan 2016

@gabuchah ja ze ti dnes ho urobia...tak to bude v utorok 🙂 ale pojdes domov,ved ked uz mas tlak stabilizovany aj tep,tak ta tam nemaju preco drzat 😉 Hlavu hore,to das 😉

mata0312
autor
16. jan 2016

@gabuchah moja nie si vobec ufrflana viem presne ako sa citis ..presne ked mna tam pri malom nechali a uz do porodu vtedy ...teraz som povedala ze by som hospitalizaciu prosto odmietla ..nech daju lieky a tie viem uzivat a lezat aj doma ..jasne keby sa nezlepsilo tak by som tam aj sama prisla 😉 kludne sa nam mozes vyzalovat :-*

1234lubka
16. jan 2016

@stanka2612 no to urcite pojde oslavit ako ho poznam 😀 😀 😀 😀

stanka2612
16. jan 2016

@1234lubka ved musi oslavit,babo sa musi zapit,aby bolo zdrave 😀 a ako tak poznam mojho,ten dostane syna,cize mam obavu,ze bude v liehu aj dva dni 😀 😀 😀

gabuchah
16. jan 2016

@mata0312 ďakujem 🙂 ako v pondelok sa pýtam už.. A otravovať budem aj zajtra, presne, ležať viem aj doma

skarabubu
16. jan 2016

Ahojte kočky od včera se tu toho vela probralo.Aj já se už teším, že budu mimi mít brzo v náručí. Ode dneška jsem už na mateřské dovolence. 😀

mata0312
autor
16. jan 2016

@gabuchah drzim palce nech ta pustia 😉

1234lubka
16. jan 2016

@stanka2612 😀 😀 no ved nemozem cakat ze bude z mineralkou 😉

mnamkacik
16. jan 2016

@lenadka aj ja som pred tehu mala nízky a teraz tak ako si napísala a včera 130/90

cukricek1996
16. jan 2016

@gabuchah neboj moja zvladnes drzim palce.. mna zase brucho pobolieva ako si chytim tak citim ako keby taka bolest ako.modrina.. ale nemam modrinu.. tak neviem

mnamkacik
16. jan 2016

Zienky ste mi chýbali, ja som pomaly dva dní skapinala- nechcela som ísť na pohotovosť ,,,, a čakala že sa z toho vyspim

stanka2612
16. jan 2016

@mnamkacik a co ti bolo?

mnamkacik
16. jan 2016

Nenormálne ma bolela 3dní hlava 2dní som vracala, včera keď som si dala sprchu, ,,,išli na mňa také mdloby strašne mi bolo teplo celý deň som bola bleda,večer mi už horela tvár zahmlievalo sa mi pred očami, hucalo v ušiach,,,,, ležala som dva dní ale nedokázala som ani zaspať- večer už som sa bála aj o maličkého keď som už ledva prešla na wc, priateľ keď sa o 22vrátil volal mojej máme lebo ja som nechcela na pohotovosť- nakazala mu odmerat mi tlak 130/90 vypila som horúce mlieko a zjedla strucik cesnaku a 10min hlava ulavila a žalúdok sa ukludil

1234lubka
16. jan 2016

@mnamkacik tradicne recepty nadovsetko 🙂

stanka2612
16. jan 2016

@mnamkacik tak super,ze pomohlo,asi si to mala od tlaku to tak vyzera podla toho co si pisala a mozno aj nejaky virus si chytla ☹ Teraz sme take nachylnejsie a krehkejsie... Ale keby ti to zase vystupilo,chod radsej aj lekarovi...

mnamkacik
16. jan 2016

@stanka2612
@1234lubka
Ja som dnes ako keby mi narástli krídla... nič neboli,nenadrapuje ma nad wc misou,,

Ale zo všetkého najviac som sa bála o mimco aj to sa chýbalo len tak malinko

gabuchah
16. jan 2016

@cukricek1996 ti aj ja mávam takú bolesť
Len dodnes som ju nevedela prirovnať a áno, máš pravdu -ako modrina
Neboj, je to normálne... Mňa aj medzinozie tak bolí

gabuchah
16. jan 2016

@mnamkacik ešteže sa ti to ustalilo...
Ak by sa ti to ešte zvýšilo, tak nečakaj..
Mne tiež takteplo býva,doma vypinamekurenie, ale tu je aj kokosový olej roztopený
Hlavne oddychuj, pomáha to 🙂

gabuchah
16. jan 2016

@mnamkacik presne toto som dnes povedala aj ja...
Konečne za tých 8 mesiacov dneska mi je super, keby nemám brucho tak ani neviem že som tehu 🙂
Ležanie pomáha, liečba tiež...

mnamkacik
16. jan 2016

@gabuchah kokso ale mne nebolo včera už od 20:00 ktovieako do reči, ja sama doma iba so psom,,, priateľ v práci,, motalo ma už len cestou na WC a ked som si ľahla a malinký sa nehýbal,,,, tak už som mala rôzne myšlienky, keď prišiel priateľ,, tak také slzy som pustila ☹

ale hlavné že už je to za mnou,,, a dnes úplne nový človek,,, aj na prechádzku som nahovorila priateľa... 😎 to slnko vonku ma celý deň ťahalo
ale ak by sa to opakovalo, ja už sa sama trápiť nebudem

skarabubu
16. jan 2016

@mnamkacik A ty si mysliš že je to z tlaku?Mě též skáče a často mě bolí hlava. A pomáhá to mlieko a struček cesnaku? A to si ho jedlá celý či si si ho rozpučila?

skarabubu
16. jan 2016

@mnamkacik Super že ti je už líp.

mnamkacik
16. jan 2016

@skarabubu ja som nedokázala už ani vodu čistú udržať v žalúdku, a vraj zohriate mlieko -ukľudní rozdráždený žalúdok,, a cesnak som si jeden strúčik nakrájala na také plátky a zjedla ,,, a akurát , že sa mi poriadne grglo a prestal, ma aj pažerák páliť, aj záha.... a tlak mi stiahlo .... mne ozaj do 10 minút prestala hlava bolieť

skarabubu
16. jan 2016

@mnamkacik Tak to zkusim, protože mě ta hlava bolí stále.