icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

gabuchah
16. jan 2016

@mnamkacik jaaaaj, to je na nič..človek je sám, boji sa,ja som mala to isté a ten strach mi dopomohol, ale neľutujem, bo sa to nedá porovnať..
Toto ma vidíš ani nenapadlo, iba tá viroza... Z tlaku aj mňa hlava bolieva, aj ma vie prehnat ☹
Som rada ze je ti už lepšie a cítiš sa fajn a mimi tiež

gabuchah
16. jan 2016

@skarabubu
@mnamkacik
Cesnak som si ja nedávala, bo mne je ťažký na žalúdok ☹ kto ho má citlivý, nerobí dobre...

skarabubu
16. jan 2016

@gabuchah A ty máš nějaký recept na bolest hlavy?

mnamkacik
16. jan 2016

@gabuchah keby si vedela ako mimi ožilo ako som vypila ten hrnček mlieka,,,po pol hodine sa hlásil poriadnymi kopancami,,,

mnamkacik
16. jan 2016

a dnes mám takú chuť na všetko 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 by som asi zjedla všetko čo ma napadne,,, 😀 😀 vďaka tomu sme dnes museli zrušiť vianočný stromček, ulakomila som sa na kolekciu a nechcelo sa mi postaviť, tak som sa natiahla z gauča a nebola by som to ja keby som nestiahla stromček na zem 😖

gabuchah
16. jan 2016

@skarabubu ja doplnala minerály himalajskou soľou s vodou a citrónom a keď nepomohlo ani to,tak polovicu paralenu, ale to u muselo byť...
Potom už iba spánok a strážiť tlak

gabuchah
16. jan 2016

@mnamkacik 😀 😀😀😀😀😀
Aspoň si mohla sadnúť vedľa neho a v kľude a s chuťou ozobavat stromček a bez natahovania 😀
A verím že sa ti uľavilo, možno bielkoviny chýbali mimiatku, moja takto kopka po citrusoch 🙂

cukricek1996
16. jan 2016

@gabuchah hej??a co sa robi tou bolestou to dieta sa tam roztahuje alebo co??..ale to nie stale.. ale iba obcas niekedy dlhsie niekedy kratsie...aj medzi nohami presne ma trosku tak.. ved pripravuje sa telo na porod tak je to normalne.. 🙂)

stanka2612
16. jan 2016

@skarabubu mne pomaha ocot s vodou v pomere dva diely vody,diel octu das do misky a do chladnicky.ked je to studene,namocis do toho satku alebo hociaku handru,das na celo a este to previazes suchou satkou...ked sa handra otepli,zase namocis do studenej octovej vody das na hkavu a takto robis,kym bolest neprejde...mne to hlavne v zaciatkoch tehu pomahalo,lebo hlava ma bolela priserne...

gabuchah
16. jan 2016

Sa chválim a tlak 135/90
Už budem radšej ticho 🙂

gabuchah
16. jan 2016

@cukricek1996 to je asi celkovo príprava tela na pôrod
🙂 aj bolesť kostí 🙂

cukricek1996
16. jan 2016

@gabuchah veru mas pravdu... to uz len vsetko nejako vydrzat.. a hadam po porode sa vrati vsetko pomalicky do normalu... uz len to si hovorim 🙂

mata0312
autor
16. jan 2016

Ahojte.baby tak my sme sa akurat vratili od segry zo ziliny tak.citam.co ste popisali.😉 cely den som sedela a.stala tak mi nohy opuchli. A tlak sa normalne bojim zmerat...este chvilu cakam.kym sa vydycham 😉
@gabuchah
@skarabubu
@mnamkacik jooj aj.mna tak.stale.bolieva hlava ☹ asi.tiez.z.tlaku ale ja by som teda cesnak.nezjedla ..to.by ma ta hlava bolela este viac

mata0312
autor
16. jan 2016

@gabuchah ja mam taky tlak skoro stale ...ten spodny tak 85 vie.byt a vrchny zasaa 140

lenadka
16. jan 2016

Tu to žije, ja nestíham, upratujem, varím, tortu som Lucke piekla, zajtra má oslavu 11. narodenín, bude nás tu ako hadov 😀 ako v pohode som postíhala, ako už dávno nie, lebo deti sú veľké samostatné, Lucka Terezke aj vlásky umyla aj ju osprchovala, to zas bude keď budeme mať bábo, všade výbuch a ničnestíhačka 😀 😎 🤐

aber
16. jan 2016

@mata0312 práveže cesnak znižuje tlak, radšej mať bolesti hlavy ako tlak vysoký...

mata0312
autor
16. jan 2016

@aber naozaj ho.neznesiem ☹ brrr neznasam cesnak ...este v nejakom.jedeni ale samotny by ho do mna nikto.nedostal

gabuchah
16. jan 2016

@mata0312 tak to máš dosť... Ale stále si na hranici,terasou ňou 🙂
Mne ide o to,že tu musíš mať stabilný aby ťa pustili
Pokiaľ lieta, neni dobre
A ja ráno 130/80, poobedie 125/80 a večer... 135/85 a druhá namerala 130/90
Ale presne som to hovorila to z tej slanej šunky na večeru 😀
Tu jem aj to co vôbec nejem a potom to takto vyzerá 🙂

gabuchah
16. jan 2016

@mata0312 môžeš ho prehltnúť a zapiť vodou ako liek, alebo s medom rozdrveny

lenadka
16. jan 2016

Keď píšete o cesnaku tak ja s mm máme cesnak hrozne radi, veľa ho aj sadíme, lebo ho veľa zjeme 😀 minule mi nosil "vojačikov"-očká v zložení rožok, maslo, klobáska, kúštik slaninky, cesnakový krúžok, vlnovka syrokrému večer o 22.30 k telke a to som už nechcela jesť ale neodolám 😅

mata0312
autor
16. jan 2016

Ja mam teraz 139/80 takze v pohode 😉 dr povedala.dokial udrzim do 140 tak je to ok 😉 a po tak narocnejsom dni je to.super 😀
@gabuchah

aber
16. jan 2016

@mata0312 skús ísť do lekárne, nech ti poradia nejaké tabletky s cesnakom,, alebo si kúp magneziove tabletky, tie tiež znižujú, držím palce 🙂

mata0312
autor
16. jan 2016

@aber magnezium jem od zaciatku tehu a teraz mi dr zvysila.davku na 3x2 tabletky...skusim ten cesnak prehltnut jooj

mata0312
autor
16. jan 2016

@aber a dakujem 😉

lenadka
16. jan 2016

@mata0312 ani na hrianke ho nezješ? ja si na polku chlebíka-hrianky celý strúčik viem rozotrieť, alebo v avokádovej nátierke....

mata0312
autor
16. jan 2016

@lenadka vobec ani ze langos a podobne.veci s.cenakom...mne je.po nom strasne zle a boli ma.hlava ☹

lenadka
16. jan 2016

@mata0312 no a ja som si týmto čo tu čítam narobila také chute, že idem po cesnačik a z niečím ho zlupnem, aj za vás baby 😀

stanka2612
16. jan 2016

Ako tak citam co tu pisete o tom cesnaku,veru langos cesnakovy by som si dalaaaaa mnaaam

mnamkacik
16. jan 2016

@gabuchah mama nám dávala ako deťom med s cesnakom ked sme mali bolavé hrdlo

mata0312
autor
16. jan 2016

@lenadka
@stanka2612 😀 a.ja som taka prejedena z.oslavy 😀