Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@1234lubka ved to,asi skoncim iba pri takom normalnom digitalnom...
Inak baby,dnessom si robila hygienu (holenie) a uz to islo velmi tazko 😀 😀 😀 len tak po pamati 😀
@katariso +6kg..
@stanka2612 to mne už ide ťažko dlhší čas 🙂 a viem sa tak dorezat že nechápem 😀
Dobry vecer, maminky, viem, ze to sem nepatri a dufam ze ma nevyhresite 🙂
ale neda mi .... najdu sa medzi vami maminky, ktore potrebuju pomoc materialnu alebo ...? alebo poznate rodinky, ktore by to potrebovali? Na fb mam stranku s nazvom Podajme ruku. Tam sa sustredime na pomoc ludom v tiesni , ak sa ozvete budem velmi rada dakujem a pekny vecer
dievcata, tie ktore uz rodili, mam taku otazocku, ci vam babatko nechavaju aj na noc, alebo ho vezmu?
@stanka2612 No aj já mám s tým už problémy a z kupelny vychádzam narobená z toho holenia.
Juj baby to bola dnes zase noc, zaspala som o jednej cca a o 4,15 som sa zobudila ako ma bolí brucho-ale že neskutočne, ako pri nadúvaní a zápche, úplný otras už som len tak podriemkavala do kým mi o 5,30 zazvonil budík a medzi tým som ešte bola 2x cikať 😝 ked už bolesť ako tak prešla a ja by so mzaspala úplne v pohode tak ten budík....som ako vygrcaný rezanec teraz v práci 😔

@18lula4 ja som dostala od susedy,ktora nevyuzila,takze mam