Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 mohla ale naco
@stanka2612 platila som za vsetky sona, 25, 35, 20e, ked sim mala ist na druhe tak si hovorim ze..4Dcko stoji 45, 2D 35e....ked budem ku 2D chciet fotku tak dam 42...ze to radsej zaplatim 45 a mam fotky alebo video gratis...ale ako naschval to nevyslo....nevadi 🙂
@stanka2612 ty si mala nejakú kontrolu? Ja som bola PN od min roka od 13. 6 do 6.1 2016, asi mesiac som pracovala v júni a znova PN a vychádzky som vôbec neriešila, ani raz nebola, našťastie lebo niekedy som spala aj týždeň u našich 😉
No to ste mali super, keď ste nemali kontrolu zo sociálky. Ja ešte keď som čakala malého, bola som na PN asi tak 2 týždne, sociálka prišla na kontrolu v piatok poobede, ja chorá ako mrak, najstaršia dcérka tiež chorá, ležali sme doma v posteli s teplotami a sociálka mi nechala odkaz v schránke - vraj nás nezastihli (nenašli zvonček na bráne domu) a keďže bývam na 2. poschodím nič som nepočula. Mala som čo vysvetľovať v pondelok.
Tak a ako sa dnes citite???
Tak baby dnes som bola zaniest papier na socialku ohladom materskej..blizi sa to blizi 😉
No dnes bol den velmi náročný.Od rána po doktorech s dcerkou,potom na pojistovnu zanést nějaké manželové papiere.Konečně som na sebe sehnala na sebe těhotenskou podprdu.Pobehali sme po obchodech.Pak jsem zase letěla na třídní schúzky.A teraz vařím obed no spíš večeru.A jsem totálně unavená.
A ja sedím v robote a teším sa z bruška a už len 9 týždňov 🙂
Baby ja tiez.dnes narocny den, idem konecne vylozit nohy od rana :-\ som total.unavena

@skarabubu aj ja sice az 20 marec ale hadam tak niekto bude