Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@skarabubu to poznam ja som tiez tie vychadzky nedodrziavala,ale nikdy som nespala mimo domu aspon to som sa snazila dodrziavat...
@patkak ja mam z ikea vsetko aj matrac,postielku,perinky...molitanovy je myslim,ale pojdem to este pozriet
@stanka2612 ja este presne tyzden a konec domaceho vazenia 😀 aj ked casto som nedodrziavala 😀
@stanka2612
@mata0312
kocky, to mate dobre, ze ste mali aspon vychadzky, ja tvrdy rezim od oktobra a bez vychadzok..
@milliondollarbaby fuu tak to si.neviem predstavit ☹ to.musi byt hrozne
@milliondollarbaby preco bez vychadzok?ved tie ma kazdy este som nepocula o pn bez vychadzok...
@mata0312 ja tiez nie 😕
@1234lubka zo začiatku to bude možno také.. Bo budeš chcieť byť so starším a nebude sa občas dať a bude ti to ľúto.. Ale zasa malý už he veľký dosť, moze byt pri tebe a pomáhať 🙂
Ja sa tohto tiež občas bojím, akurát že dve deti skolopovinne a novorodenča.. Teším sa ale na prázdniny, malá už bude sedieť a chalani doma 🙂
@gabuchah
@mata0312 no ved moj muz nieje zase zly, z malym to bolo vseluake zozaciatku, hlavne ked som zacala chodit do roboty a on bol s nim sam tak miestami to bolo vela...ale verim ze teraz to budr predsa ine sme starsi. "skusenejsi" 🙂 moj maly pojde do skoly a mrna do skolky 🙂 uvodime ako to budr, hovori ze sa tesi ze bude pomahat..stale sa pyta kedy ho vyberu z bruska 😀
@stanka2612 nevadi sak aj ua tu niekedy nemam prehlad 😀
@stanka2612
ked som sa pytala doktora, tak mi povedal, ze co by som chcela pri diagnoze hroziaci potrat (chytilo ma spinenie v nejakom 14tt - placenta praevia), ze ziadne vychadzky.. nehovorim, ze by som behala po vonku stale, ale co keby som bola sama? ako si nakupim atd.? prislo mi to trochu postavene na hlavu.. ale nastastie placenta je uz dvihnuta☺️
@milliondollarbaby tak to je divne naozaj...ved izolovat doma tehu zenu sa mi nezda byt v poriadku...skus sa ho na ne spytat znova,ked uz sa ti zdravotny stav polepsil,mozno ti ich teraz da...ved ked budes potrebovat ist na urad,do obchodu,vybavit nieco...ved nemozes byt ako v base.ja tiez mam diagnozy,som po umelom,mam zmensenu maternicu,tiez som spinila ale vychadzky mi hned dal nastastie
@stanka2612 hmm, tak to je fakt divne.. no neviem, bola som potom na kontrole spolu s muzom, aj on sa ho na tie vychadzky pytal a odpoved rovnaka.. ale tak na nakupy som chodila, aj vybavovacky boli, aj obligatne nedelne obedy u svokrovcov, ale ziadne zbytocne premavanie sa po vonku, radsej navstevy chodili ku nam.. a kontrola prisla raz, nastastie som bola doma.. nastastie od tohto pondelka uz je koniec domacemu vazeniu, juchuu😃
@milliondollarbaby jaj no tak to potom uz ani nemusis riesit 😀 tak super...a vazne ti dosla kontrola?mne nastastie nie
@stanka2612 teraz citam, ze si po umelom.. budem drzat palce, nech je vytuzene babo zdrave a robi Vam radost☺️ u nas motyka vystrelila a zadarilo sa po prvej stimulacii "domacou vyrobou".. aj ked predtym po ovulke ani chyru..
kontrola dosla hned 2 tyzdne po zacati pn, odvtedy som trpla, ci nepride znovu, bo ma kamoska strasila, ze ked tu byvala kusok od nas, jej prisli aj 2 kontroly za dva tyzdne, bo je tu super dostupnost mhd.. ze odkedy sa odstahovala na dedinu, odvtedy nikdy kontrola nedosla😃
@milliondollarbaby dakujem podobne aj tebe 😉
A ja tiez byvam na dedine na Zahori,tak asi preto nedosli...
@milliondollarbaby ja bola tak pri malom asi mesiac a pol a musela som len lezat ale.bolo to strasne na psychiku ☹
@stanka2612 dakujem!☺️
@mata0312 no je to psycho, zo dna na den koniec s robotou a u mna este aj s kazdodennym sportom:( ale potom som si povedala, ze mozem byt vlastne rada, ze horsie nebolo a zacala som si hladat cesty, ako si nuteny pobyt doma sprijemnit.. a ubehlo to nakoniec ani neviem ako😊 mm povedal, ze keby to bolo na nom, uz do roboty nejdem nikdy, takto mal vzdy luxusnu veceru, dezert (ved casu bolo habadej) a ja som ho vitala vyrelaxovana s usmevom na tvari (co sa mi po robote a druhej sichte v kuchyni teda nie vzdy podarilo😃)
@milliondollarbaby tak to ano,aj moj si pochvaloval,ze ma stale teplu veceru,je nonstop tip top upratane a ze je to super,ze sa nenervujem a nestresujem v praci,ale aj tak mi to chybalo hlavne ten socialny kontakt.ale tiez mi to vcelku rychlo ubehlo 🙂
@milliondollarbaby
@stanka2612 tak.vsetko zle.je na.nieco.dobre 😉 a vies preco a prekoho si to robila to je najdolezitejsie 😉
@mata0312 jasne aj keby mam v nemocnici s nohami hore byt cele tehu,tak pre babo to spravim hned 🙂
@patkak ja som chcela ten z kokosového vlákna, a predavačka mi vysvetlovala prečo ten nie a nakoniec mame nejaky slovenský výrobok
@mata0312 dnes som bola v tescu a myslela som na teba, kks samé krásne vecičky pre dievčatká a (dúfam že raz sa budem aj ja môcť brľať a vyberať vecičky pre svoju dcérku ), normálne mi prišlo nefér a nepomer chlapčenských vecí a dievčenských

@1234lubka ved aj ja som mala vzdy taky a asi aj zostanem pri nom....len som trochu vahala nad tym kokosovym ale ako tak citam na nete vraj sa zvyknu aj chrobaciky v nom kotit a ked sa nahodou okvapka pocika alebo obleje tak zvykne plesniviet...no neviem iste su aj dobre recenzie ale dost ma to odradilo....tak asi zostanem pri molitanovom.....