Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@1234lubka joj,tak sa liecte,prajem skore uzdravenie malemu,nech rychlo zaberu lieky 😉
@stanka2612 dakujeme 😉 medzitym prestal kaslat ale budem mu davat...nech vyberie...aj tak som doma, keby som chodila do roboty tak ma klepne...
@stanka2612 ja zas rada upečiem, skoro každý víkend, vždy dám mužovi v sobotu kúpiť makovník alebo vianočku a potom večer upečiem a to kúpené sa neje 😀 😎 môjmu rastlinný tuk v nátierke nevadí, ale u nás som to ja, čo dá radšej normálne maslo, nechám v kuchyni postáť na izbovú teplotu potom to ide dobre rozmiešať, ja len vareškou tie rybky pučím a cibuľku najemnúčko krájam kvôli deťom a mm nechám vždy celú polku, on si to potom ešte na tú natierku nakrája nahrubo cibule....nááá a potom môže ísť ja na motorkársky zraz, cibuľu cítiť s neho na 2 metre aj ke´d si zuby umyje 😀
@lenadka mne nevadi ani cibulovy ani cesnakovy odor 😀
@1234lubka mas OCR ci?
@gabuchah ved ano to by som zas nevedela .....ale mat kazde rano domacu zabijackovu slaninu a šunku tiez neuznavam....a milujem ked to niekto tlaci aj mojim detom....akoze ochutnať obcas ano dobre ale slova ved im daj to je zdrave;)))) ma vzdy rozosmeju....chvalabohu drahy ma v tomto rozum.....🙂 teraz ma napadlo ze ma predsa aj jeden oblubeny polotovar 🙂 to je krtkov dort ten by si dal kazdy tyzden a ked som spravila domaci tak ten mu tak nechutil 🙂))
Baby??? A aký mate matrac v postieľke? ???
@stanka2612 ved ja som zo sebou na pnke...zmluva mi skoncila 31.12.2015
@stanka2612 ja som tiez tak isto, cely cas na PN... a je mi takto o vela lepsie, neviem si predstavit, ze by som mala chodit do prace, kazde rano skoro vstavat, sak ja by som vecer o 5 bola hotova a isla spat... a takto v klude vsetko porobim, pripravujem si vecicky, a aj tak tolko je tych kontrol, ze mam pocit, ze furt idem k lekarovi. :D tehotenstvo sice nie je choroba, ale da to telu zabrat, az teraz si to uvedomujem, ako to je fakt iny stav. ale aj velmi prijemny.
@lenadka
@stanka2612 moj do.rybacej natierky nechce vobec maslo ziadne, pridavam len syrokrem.v tube 😉
@gabuchah no super, tak si este na par tyzdnov uzijes domov. 🙂 verim, ze pri 2 detoch to nemas lahke s bruskom, ale aj tak, doma je predsa najlepsie! 🙂
@patkak ja este nemam, ale chcela by som si objednat z netu, myslim, ze je kokosovo-molitanovy, ze na oboch stranach ma kokosovu dosku, a v strede je molitan. pruzonovy si v ziadnom pripade nekupuj!!
@mata0312 aj ty mas niekedy take cudne pocity? normalne sa zacinam bat ze budem mat dve deti...ze sa starsiemu nebudem tolko venovat, ze bude ziarlit...ze uz si nebudem skludom sediet s tabletom v rukepred telkou...joooooj... 😉 😉 😉 ved podobne to bolo pri prvom. Som si nevedela predstavit ze uz tu bude vzdy snami 🙂 ze ho budem musiet vsade bravat zo sebou 🙂
@1234lubka aha to som nejak prehliadla,tak potom super ked si doma 🙂
@1234lubka vies.co ja nie ...ja mam tak uzasneho chlapa pri sebe (tentokrat heh) ze sa.nebojim ani neobavam prave naopak strasne sa tesim ... viem.ze.ked budem potrebovat vypadnut postara sa o obe deti 😀 a moj maly uz bude mat za 4 mesiace 6 rokov tak uz je trocha rozumnejsi a necha si vysvetlit ale jasne ze sa bojim z jeho strany ziarlivosti ...predsa doteraz som patrila len jemu ..ale pripravujem ho na to a zatial ok uvidime ked sa timi narodi 😉
@snehulienka82 ja zas naopak ja som sa do roboty pytala,obcas ma islo doma mrdnut,ale doki bol neoblomny... 🙂 ale od dnes sloboda,zacala mi materska 😎
@mata0312 ked nemam maslo aj ja tak robim 😎
@stanka2612 jee super takze sloboda 😀 ja az buduci tyzden 😀
@stanka2612 tak.ja dnes varim opat tie.halusky kedze.vcera neboli a maly ostal prve co budeme varit halusky a bryndzovu polievky ..tu priam miluje a neda nikomu ani ochutnat zje cely hrniec za den 😀
@mata0312 tak nech sa vydaria 😉 a hlavne nech chutia 😉 ja robim tu kolozvarsku
@stanka2612 Super že?Já som od soboty!!
@stanka2612 tu mam.naplanovanu na.nedelu 😀 mnam milujem to
@skarabubu jasne uz nemusim mat strach z kontroly 😀 aj ked za cele tehu nedosla nastastie...
@mata0312 ja chcem cez vikend robit perkelt s haluskami
@stanka2612 No já som bola doma pred tým mesiac a pol a popravdě mala som bobky,že mě niekedy nezastihnou,když pretáhnu vychádzky.Hlavně cez sviatky se chodilo po návštěvách apod.

@luciferko162 persil som mala pri prvom...no skvrny moze, mne najviac na svrny pomohla kyselinacitronova. Som mokru skvrnu poprasila nechala postat apotom vyprala...dobre pustilo prikrmy 😉