Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Poradte mi prosim ake pampersky do porodnice: 2-5kg alebo 3-6 kg??????
@gabuchah naco k psychiatrovi?nerozumiem
@stanka2612 syndróm nepokojnych nôh rieši neurológ a zvykne posielať k psychiatrovi, či nejde o nejakú predporodnu alebo tehotensku úzkosť a strach, moze dať slabé ukludnovaky..
Ja som v pohode, mňa ibaže tie nohy vytacaju
@1234lubka ja som uz kupovala tesco plienky myslim su to v akcii po 8,49 a su to dvojky, tak si kupim este jednotky do porodnice + kolegyna mi tiez pripravila nejaky balicek, sice som ho este nevidela ale vcera sa prekecla ze od nej dostanem tiez 25 plienok a uz ked budem doma vo februari tak popozeram este nejake akcie a nakupim do zasoby. Zato vlhcenyc obruskov mam ajajaj asi aj na rok 😀
@18lula4 vlhcenych nieje nikdy dost...budes potrebovat jedne v kociku jedne v aute 😀 😀 vsade musia byt poruke :-* 😀 😀 my ich pouzivame stale, jeden balicek malemu vydrzi aj na.mesiac 😀 😀 pri babetku to bude vacsia spotreba 😉 ...teraz sim pozrela na plienky 😉 😉 jedne mam 3-5 a druhe 4-9 🙂 ale jedny jednotky si kupim bud biele pampers z dm..zoberiem 25% zlavu..vyjdu ma na 11 eur...to sa.celkom oplati 🙂
@1234lubka ved ty mas len krasne brusko,inak krasna chudunka 🙂
@stanka2612 😅 a ty si aka 🙂 neviem nejak to extra nevidno to pribratie ale citim to, 14kil je 14 kil 🙂 dakujem 😉 daj aj ty foto 🙂 ja citim akoby som bola viac ako 34tyzden...tak ma pri chodzi tazi tam dole..to som mala pri matkovy az posledne dni..... 🙂
@1234lubka
@stanka2612 baby tie v kaufe sa oplatili, svokra mi kupila 2 plienky 80 kusove za 11 € 🙂
@1234lubka ja tiez +14 a citim to tiez,akurat ma dole este zatial nic neboli,len pod reebrami stale...
@stanka2612 lubka krasna si, strasne ti to pristane ,vidno ze sa na babatko.tesis 😉 mas.brusko ako ja v 10 tyzdni az ti zavidim 😀 uprimne :-*
@mata0312 asi malo patrit lubke 😀 😀
@stanka2612 nie tebe len som.pomylila mena hehe prepacte babyale.krasne ste obe 😉
@mata0312 tak ja zasn zavidim brusko tebe aj lubke aj ostatnym,ktore ho mate take pekne velke,ja chcem ist bud.vikend k fotografovi a asi mi ho bude musiet vyrabat vo photoshope 😀 😒 😕

@mata0312 to je to co som spominala uz si robim zasoby na zimu, kupujem tak na 6-9-12 mes 😀