icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

mata0312
autor
22. jan 2016

@lenadka ja.pri malom 28 a teraz 34 ale.tiez to citit ten.vekovy rozdiel a este to.ze teraz mi.brusko dva krat tak narastlo aj ked na.vahe mame.mam nieco menej ako pri malom ..ale tiez by som.uz najradsej porodila ☹ neviem sa.toho.dockat a predsa teraz je dieta.treba sa starat, varit upratovat a podobe pri.malom som.nemusela nic

mata0312
autor
22. jan 2016

@skarabubu a.tie sny som.mala.skor na zaciatku a.boli hrozne ...bud sa nejake dieta utopilo.a podobne alebo ma.niekto kopal do.brucha brrr hrozne ..teraz spim tak kratko ze sa mi.nestihne

stanka2612
22. jan 2016

@skarabubu tak to ti zavidim,lebo ja dostavam take supy,ze minule aj muz ked mal ruku na brusku tak nechapal,ze aky futbalista 😀 a to moj je sportove drevo...

mata0312
autor
22. jan 2016

@stanka2612 to si.krasne napisala 😀
@1234lubka zachvilu to mame.za.sebou musime vydrzat 😀 aj tak je to to najkrajsie :-*

skarabubu
22. jan 2016

@mata0312 Já tež spávam malinko,ale i tak ty sny su hnus.

skarabubu
22. jan 2016

@stanka2612 Dúfam,že bude také klidné aj po narodenie!!

stanka2612
22. jan 2016

@skarabubu to dufame asi vsetky 😀

1234lubka
22. jan 2016

@stanka2612
@skarabubu citala sim na nete ze teraz ma dieta takmer identicke navyky ako bude mat po narodeni 😉 😉 ked je v noci aktivne tak bude qj po narodeni...ked je hore tak ma otvorene ocka...no som zvedava, moj maly bol strasne narocny 🙂 ta uvidime ci druhe bude "za odmenu" 🙂

stanka2612
22. jan 2016

@1234lubka tak to sa mam na co tesit 😀 podla toho aky je teraz zivy...

skarabubu
22. jan 2016

@1234lubka No prvá dcerka mi prospala celou noc co sme prišli z porodnice.A neznám nočné vstávanie,jedině když bola chorá nebo rostli zubky očné.No toto je strašně klidné v brušku,tak uvidíme.Dcerka je od 2 let jako z divokých vajec a vydá za deset chalanov.Som zvedavá co táto druhá dcerka,jestli bude do dvou let zlá a potom dobrá-no uvidíme.

mata0312
autor
22. jan 2016

@skarabubu presne ako u nas , maly ako babatko.uzasny 😀 a od.dvoch rokov riadny cert a teraz ani.nehovorim...ma.energie za.desat deti 😀 mala.je.v brusku akcnejsia ako bol alexko

skarabubu
22. jan 2016

@mata0312 No dcerka má už 10let a začínájí puberta,takže skloubit puberťačku a mimi bude ještě sranda.

mata0312
autor
22. jan 2016

@skarabubu tak to ano 😀 teraz zacinaju tie deti strasne skoro s tou pubertou 😉 moj zacina skusat papulovat a podobne veci ...naozaj je pravda male deti male starosti, velke deti velke starosti 😀

skarabubu
22. jan 2016

@mata0312 A myslím si,že bude horšie.Už teraz sme trápni a všetko je blbé.No já v jejím veku som si hrála s bábikama.

mata0312
autor
22. jan 2016

@skarabubu presne viem o com hovoris 😉 aj my sme museli pritvrdit aby nam neprerastol cez hlavu

skarabubu
22. jan 2016

@mata0312 Ale slíbila,že bude pomáhat

1234lubka
22. jan 2016

@skarabubu no u nas naopak, do dvoch rokov to bolo strasne, ale potom teraz celkom fajn...aj si da vysvetlit aj medzi hracky s nim mozem ist...celkom sa da 🙂 ma svoje dni jasne ale...neni to strasne🙂 ukludnil sa dost 🙂

1234lubka
22. jan 2016

@stanka2612 aaale na net sa toho vela popise 😀 😀 😀 napr ze od pok roka ti dieta prespi celu noc...ha ha ha ha ha...😀 😀 asi ked mal 2 sa tak "zabudol"😀 😀 2 roky 😀 😀 a to aj nedavno este malstavy ked sa uprostred noci zobudil z revom 😀 😀

patkak
22. jan 2016

@skarabubu mi hovor 🙂 ja mam 10 rocnu.....2 rocnu...a teraz bude mimino.... 😕 😕 😕 .......je to fakt zaujimave lebo puberta uz fakt v plnom prude....akoze aj mi dost pomoze ale musim jej stale pripominat co su jej povinnosti lebo zabuda 🙂 .....ale vie sa uz aj o malu postarat to sa mozem spolahnut....no ale zrovna dnes mam strasne zly den uz ma vsetci clenovia nasej domacnosti na*rali...okrem draheho co este do vecera sa moze zmenit🙂))))...zacalo to nasou suckou jacka rusella ktora mi hned rano pripravila prekvapenie v podobe bobika v kupelni 😠 😠 😠 😠 totizto sa hara a vtedy neviem preco robi taketo nechutnosti a potom to uz slo ...ale teraz som si sadla sice pracka perie ale na vsetko sa dnes vyprdnem mala spi....a ja si idem spravit kavicku🙂))))

lenadka
22. jan 2016

@patkak aj my máme doma sučku jack rusella a práve sa hára, bobek nerobí, zato sa vycikala na chodbe pred 2 dňami 😝 ale ona je vonkajší pes, ale teraz ako mrzne, tak ju nenecháme vonku však to nemá žiadnu podsadu, väčšinu dňa a celú noc je vnútri, je to vlastne 11ročnej pes a áno tá puberta, a nejak ju zle vyvenčila.... už jej klíčia prsia a začína zarastať a to jej "dobréééé" na všetko-to tak pohladí dušu 😀 ale inak je zlatá, nejak nevyskakuje, len už je taká trochen protivná niekedy, no žiadne extrémy-zatiaľ 🙂

18lula4
22. jan 2016

@stanka2612 uzivaj kym mozes, potom ked budeme stare, vies ako to je u doktorov, toto nemozte, hento nemozte a uz to bude cele zle 😀

stanka2612
22. jan 2016

@18lula4 😀 😀 😀

gabuchah
22. jan 2016

Baby, mimo tému vašu.. Ale dnes mi došiel aniball a keď som skúšobne nafukla na 32cm tak uff, tá predstava 😀
Keby mám kondómy, tak už trénujem 🙂

mata0312
autor
22. jan 2016

@gabuchah to je co? 😉

gabuchah
22. jan 2016

@mata0312 balónik taký... Epino alebo aniball, ty nepotrebuješ 😉
Precvicujes s ním vnútorné svalstvo a hrádzu, nafukujes postupne do obvodu hlavičky, skracuje to dĺžku pôrodu a netreba nastrih a šitie 🙂 https://www.gravifit.sk/aniball

mata0312
autor
22. jan 2016

@gabuchah jaaj fuuu , dik 😉

stanka2612
22. jan 2016

@gabuchah vyzera to ako maly muciaci nastroj 😀

gabuchah
22. jan 2016

@stanka2612 no zo začiatku asi aj trocha potrápi 😀 ale kukla som video nastrihu a radšej nech potrápi 🙂 čítam fóra a baby spokojné, ešte aj po pôrode pri intimitach 🙂

stanka2612
22. jan 2016

@gabuchah uvidim,co mi povie doki ohladom toho cisarskeho o dva tyzdne na kontrole a mozno pojdem aj ja do toho

gabuchah
22. jan 2016

@stanka2612 pokiaľ nepojdes cisarakom, určite do toho chod... Ako prvorodicka budeš mať lepšie sebavedomie a menej sa báť a čo som čítala, prvorodicky po tréningu úplne ako viacrodicky, doba pôrodu skrátená ale hlavne bez potrhania
Doktor v nemocnici bol nadšený, keď som sa ho na to pýtala.. Chválil moc