Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@patkak tiez by ma to nasralo,ved ked su chori,mali dat vediet...ty si tehotna a mas male dieta...ja by som urcite vypenila,to sa nerobi,u nas ked su chori,tak ma vyhanaju aby som sa nenakazila,ved som tehu...nezodpovedne jednoznacne 😒
@patkak je to maximálne nezodpovedné!!!! Aj ty by si sa mala ozvať, veď čakáš bábo a nie je sranda ak by si ochorela, veď môžu takto ešte nenarodené bábo ohroziť... No ja by som iný cirkus 🎪 urobila. Ešteže mi toto nehrozí, naši nebozkavaju na ústa žiadne dieťa a svokru a rodinku máme 3000 km ďaleko. Toto je sila, ešte rodičov pochopim, že malej dajú pusinku ale iný určite nie!!!!veď moja sestra čo má dmo vie, že keď príde malá nebude na ustocka pusinkovat a hlavne keď bude mať herpes. Keď to už ona pochopí, tak musí každý. Urcite aj ty sa ozvy. Naši keď sú náhodou chorí tak volajú neprídte. Toto je nezodpovednosť na n tú!!!!! Normálne aj mňa to naštvalo...
@aber uz som sa ozvala nie raz a dost razne s vysvetlenim ze nie kvoli mne ale ze ohrozujeme tým malu !!!!!! Ale kazdy sa tvari akoby som prehanala a uz nemam nervy....a dnes mi svokra hovori ze ktovie kde to mala nachytala tak som jej povedala ze kde asi !!! Ale samozrejme tisic argumentov......😩 lebo ze ved aj ona si musi zvykat na bacile a podobne.....to ano ved staci ked ja som alebo muz ci druha dcera chorlava tak uz vtedy sa pohybuje medzi bacilmi ale to je ine lebo nik z nas ju vtedy nebozkava ani si ju neberie k tvari a podobne.....asi to je o charaktere ajnteligencii jedincov....moja 10 rocna dcera je v tomto zodpovednejsia!!!!!
@patkak tak keď ani toto nepochopili, tak by som tam už nikdy neprišla, pokiaľ sa neumudria, prestať tam zo zvyku chodiť a obrátiť kartu, povedať im, že oni naschvál vám nepovedia, že sú chorí aby oni začali chodiť ku vám. Ale jednu vec trochu nechapem. Prečo ste hneď neodišli,keď ste zistili, že sú chorí, postavím sa a poviem mužovi, že odchádzame aby ste sa od nich nenakazili a odišli by sme, a dovi.... Je mi ľúto v akej ste situácii
Baby posledne dni sa citim taka ako "vysusena",mam stale suche hrdlo,pery a celkovo ako by som furt iba pila,pritom pijem naozaj poctivo caje,vodu,obcas dzus,ziadnu kavu ani kolove napoje...mate to tiez niektora?je mi to divne...
namna zasanielo lezie...nos zase plny a este ma aj zacalo boliet hrdlo ☹ ☹ musim do lekarne..septisan vzdy zabral...a do nosa otrivin menthol je skvely 🙂 jeden strek a pol dna mozem dychat
@stanka2612 ja mám suché pery 💋 aj keď pijem ako ťava 🐪 to nám mimi berú výživy, nevadí ☺💜💝💜💝
@aber ved sa aj citim ako taka tava 😀 uz len dobojovat...
@1234lubka daj si aj paralen a teply cajik,to mne pomaha a ak das hned v zaciatkoch,hned budes fit 🙂
@stanka2612 ja som si na to zvykla pijem aj 3 litre a nič ☺
@stanka2612 ved na vecer si jeden paralenik navypotenie urcite dam...skoda ze nemam zazvor, kupim si nacajik z medom...zazvor furt zaberie 🙂
@skarabubu paralen mozes pocas teleho tehu aj doki mi to povedal 🙂 a mne aj na bolesti hlavy zaberal 🙂 🙂 🙂
@stanka2612 No vieš oni ti povedia,že možeš a pak když se něco stane tak budou mluvit inač.
@skarabubu ja vezmem paralen ci ibalgin ci hociaku inu tabletku podobneho typu tak 1x za rok...ani ked manieco boli..to by ma muselo boliet aspon dva dni aby som zobrala "utisovak" fajt vinimocne, cele tehu som nicnevzala okrem vitaminov...teraz uz dietatko takmer vyvinute jedna pilulamu neuskodi 🙂
@skarabubu par krat som si paralen dala a zatial su vsetky vysledky v poriadku 🙂 okrem paralenu vsak nic ine...tiez nechcem riskovat,ale myslim,ze ani teploty a pripadna choroba tiez nie su pre babo to prave orechove...
@stanka2612 Já celé těhu nic a doufám,že dokonca to vydržím-budu hrdá že som to zvládla bez tabletek.
@1234lubka @stanka2612 presne! moja sestra a brat a manžel majú meno po rodičoch a problém s poštou majú dodnes aj keď už každý býva vo svojom...minule mne švagriná otvorila list, lebo svokra nám občas preberie poštu a nevuedomila si že keďže sme obe Lenky, len ona sa vydala a priezvisko už nemá ako ja vydatá za jej brata, tak si otvorila a až potom jej došlo....

@aber to je krasny datum 😉 jooj keby uz len mesiac 😀