icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

mata0312
autor
24. jan 2016

Ja.kebyze sa to spusti skor a budem rodit normalne tak moj.bude isto pri.mne od zaciatku az po koniec 😀

skarabubu
24. jan 2016

@mata0312 Mě se po Avirilu malá celá osipala.Používala som Johnson a ten bol super.

mata0312
autor
24. jan 2016

@gabuchah ja suhlasim s tebou..mali by to vidiet 😉 preco vsetko by si mali len zeny zliznut 😀

stanka2612
24. jan 2016

@gabuchah mne bude naozaj stacit ak pri mne bude co najskor po porode a odviezt do nemocky 🙂 ale ak by si to nahodou rozmyslel,branit mu nebudem 😀

mata0312
autor
24. jan 2016

@skarabubu pri malom.som mohla.hocico.z nicoho sa nevyhadzoval uvidime ako bude na tom mala 😉

gabuchah
24. jan 2016

@lenadka jaaj, viem asi čo myslíš... Je to nepríjemné...A nepomáha ani sprcha? Ani jedlá s vlakninou alebo drobné pochutiny -oriešky, ovocie...?
Nie so hladná keď tak málo ješ?

gabuchah
24. jan 2016

@stanka2612 si zlatá... Taká milá a skromná 🙂 veď on vie prečo si ta vybral 😘
Pokiaľ to tak cítiš, tak je to fajn, treba to počúvať 🙂

skarabubu
24. jan 2016

@mata0312 Však uvidíme co toto dieta jak bude reagovat na všechno,už aby to bolo.

mata0312
autor
24. jan 2016

@stanka2612 ale.ak.by mal.niekde zasa odpadnut tak.to.nie ze.by si sa ty onho este strachovala 😀 mam.kamarat ktory neznesie krv a viem.ze k.porodu na 100% nepojde vsak.by mali viac starosti s nim ako.s nou 😀

stanka2612
24. jan 2016

@gabuchah dakujem ti 😘 aj ty si velmi mila,vzdy tu super poradis a dobre sa s tebou pismenkuje

mata0312
autor
24. jan 2016

@skarabubu veru zdielam s tebou uz.aby to bolo...

stanka2612
24. jan 2016

@mata0312 tato tvoja predpoved je velmi realna 😀 zial...este som rozmyslala aj nad dulou ale zas to je cudzi clovek...a jej by som asi musela platit,neviem,ci to preplaca poistovna,musim si to vygooglit

skarabubu
24. jan 2016

@mata0312 No však to,aj ten moj by asi odpadnul a viac by se strachovali o něj než o mna.

mata0312
autor
24. jan 2016

@stanka2612 a tvoja mamina alebo nemas.sestru? Ja keby drahy nechcel tak by asi.segra.isla aby som.tam nebola sama..neviem priznam sa nejako extra som.nadtym.nerozmyslala.ked ocakavam.ze sa timus nevypyta skor 😀

stanka2612
24. jan 2016

@skarabubu niektori chlapi su zial taki 😒

gabuchah
24. jan 2016

@mata0312 tak je to nefer... Brucho mi odnosime, Ledva chodíme a tu a všetko, v noci nespime, stále behame po doktoroch a oni občas nechápu nášmu strachu... Treba vidieť ako život prichádza na svet a byť teda spolu v dobrom aj v zlom a aspoň , obliecť ponožky keď nevládzeme pri kontrakciach, podať vodu, pohladiť alebo znášať nadávky 😀
Ved je to pritom krásne, keď to prvý krát zaplace, tá prvá minúta... Stojí to za to...

skarabubu
24. jan 2016

@stanka2612 Hlavně že robia ramena.Ale inak su zlatý

lenadka
24. jan 2016

@gabuchah necítim nejak hlad, práveže ak zjem obed, hlavné jedlo nemôžem hne po polievke lebo mám kyselinu až neviem kde, tak to jem okolo 16.00 a potom som si dala dva koláčiky, 3 šálky čaju a grep s dcérou, také prkotiny a pred spaním okolo pol desiatej-desiatej zjem mlieko s jedným rožkom-niekedy nie, ak nie zobudím sa na hlad v noci a papám cca medzi 2.30-4.30 v noci 😀

mata0312
autor
24. jan 2016

@stanka2612
@skarabubu vidite ja to mam naopak moj by sa aj nastval.keby tam.nemohol byt 😀 tak sa tesi na malu ze by im ju najradsej po porode.uz ani nedal 😀

stanka2612
24. jan 2016

@mata0312 toto ma nenapadlo,mam obe aj mamu aj sestru ale ci by oni chceli?a ci vobec mozu?ci to dovoli porodnica?uvidim,co mi o dva tyzdne povie doki,ci teda cisar alebo prirodzene a podla toho poriesim 🙂

gabuchah
24. jan 2016

@skarabubu a koľko ženských odpadne...? A?
Minule tam jedna každú chvíľku a všade zvracala...
Bohužiaľ aj to sa stáva...
Aj ja som skoro odpadla... Postavili by ho a bolo by... To je chabá výhovorka

mata0312
autor
24. jan 2016

@gabuchah no moj by o to nechcel prist, aj teraz je strasne zlaty a stara sa o mna ...a ta podpora pri tom porode to musi byt sto krat lepsie ako.ked si tam sam ..neviem si predstavit ze.by som ho tam nemala..preto chcem aj ten nadstandart. Nech je tam stale s nami 😉 ozaj ze sa uz neda obejdnat dopredu ...ale.kto pride ten berie

lenadka
24. jan 2016

@gabuchah jo a nepomáhajú tie veci, čo si písala...sprchu v noci neskúšam, by ma prebralo dokonale, ale večer mi je v sprche vždy na chvíľu lepšie, ten espumisan to tak na 50% zmierni vždy

skarabubu
24. jan 2016

@mata0312 To je krásné.No já žial nemám maminu ta zomrela 6 dni po narození mojej dcerky.A som jedináček,tak nevím koho poprosit.

gabuchah
24. jan 2016

@lenadka ja to mám podobne, nemôžem toho veľa naraz 🙂 nie koli kyseline alebo zo mňa to ide potom preč...
Polievku a druhé som dodržiavala iba v nemocnici 😀 inak polievku povacsinou ani nedávam...
To máš ale pekne rozdelené, zasa na trávenie to je super 🙂

gabuchah
24. jan 2016

@skarabubu tak to si mala ťažké ☹ prísť o mamu v tak šťastných chvíľach...

skarabubu
24. jan 2016

@gabuchah no človek prežije všechno,ale sou na tom lidi i horšie,tak to beru.

mata0312
autor
24. jan 2016

@skarabubu to je naozaj smutne ☹ esteze mas deticky a.manzela

stanka2612
24. jan 2016

@gabuchah ani ja nejem aj polievku aj druhe,bolo by to pre mna vela...vacsinou iba druhe,polievky varim malo,aj ked ich lubim 🙂

lenadka
24. jan 2016

Môj bol pri druhom pôrode a čo vám poviem kontrakcie zýval...čo ma skôr štvalo ako mi pomáhalo, však on tú bolesť necítil aja cirkus nerobím....potom som si zmyslela že si to aj on odskáče a cez kontrrakciu som sa mu zavesila na krk-skoro som mu hlavu odtrhla-konečne sa nenudil 😀 mne tá poloha stašne pomáhala, na tlačenie nešiel to sa bál že odpadne a potom keď som mala malú na bruchu a mňa šili dokvitol-som sa čudovala asi mu nepovedali, že ma ešte šijú, ale však stál pri hlave a potom išiel so sestričkou na ošetrenie krpca a pofotil ju pri tom a potom mi ju doniesol na sálu kým som tie 2 hodky tam bola a on mi tlačil na brucho tie dve hodky-a sťažoval sa že ho ruka bolí...tak mu vravím ja som to odtrpela celé, hádam nechceš ešte aj toto aby som robila 😀