icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

stanka2612
25. jan 2016

@1234lubka ja by som najradsej od zaciatku bola pod dozorom,keby nieco...ved uvidime o dva tyzdne na kontrole co povie doki 🙂 ci cisarsky,alebo sa maly otocil 🙂

patkak
25. jan 2016

baby ja som sa dnes rozcapila ako zaba :( .......idem von lebo kurier dosiel a zrazu mi jedna noha ubehla smerom dopredu takze som spravila taku roznosku vpred a potom bac na bok....akoze neudrela som sa brusko vobec nie len som si natiahla sval pri slabinach :( ......tak ako nie som nadsena a som v rozpakoch ale hadam vsetko ok......maly kope...a to som si myslela ze mne sa to stat nemoze.....a moze veru....vam sa stalo nieco podobne niekedy??? a este taka pikoska isla okolo jedna pani asi 40 rocna videla ze som sa tam poskladala bola tri metre odomna este pozrela mne do tvare ale ani naznak ze by mi chcela pomoct vstat akoze nechapem ja keby vidim padnut aj netehulku tak nevaham a pomozem...ale co toto za ludi.....som zhrozena..... 😕 😕 😕

stanka2612
25. jan 2016

@patkak boze,este ze vsetko dobre dopadlo a ste v poriadku...ja som sa tak smykla pri umyvani vane na kachlickach a udrela som si tiez bok o vanu a rebra,ale nie brusko...ale teda zlakla som sa riadne,aj to bolelo ale bolo to uz davnejsie...a ta pani no co ti poviem,cisty des dnes,mna ako tehulku ani nepustili si sadnut hoci kedy v buse...ja som este tak vychovana,ale dnes uz je ina doba asi.... ☹

skarabubu
25. jan 2016

@patkak To mě se stalo že šel taký ujo trochu pod parou a spadl a rozpleštil se uprostred cesty v tak neprehlednej zakrutě.Počula som jak jede auto,tak sem pustila tašky a rychle ho bežím zvednout.A on se na mě eště nasral a sprdnul ma,že ho mám nechat tak.Nakonec se mi i cez jeho brblání podarilo zvednout a dát na bok cesty.No kdybych to neurobila tak by ho to auto nevidělo a prejelo,protože ty cesty sou hrozné a neubrzdilo by to.

matvejkovamimushka
25. jan 2016

Ahojte, dievčatá, zatiaľ som tu nováčikom, len prednedávnom som sa registrovala, ale hádam ma prijmete medzi seba 🙂 Som v 35. týždni, termín mám 6.3. a spolu s manželom sa už nevieme dočkať našej prvorodenej dcérky. Je niektorá z vás z okolia Zvolena, alebo plánuje rodiť vo zvolenskej pôrodnici?

mata0312
autor
25. jan 2016

@patkak aj mne sa to stalo pri malom asi.v 27 tt som.spadla.na.schodoch...mala.som obrazeny chrbat ale.chvalabohu maly.bol.v poriadku ..hned som.bezala.k.mojmu dr a ten ma poslal aj.na pohotovost

1234lubka
25. jan 2016

@skarabubu no anomalo by to tak byt ale nieje to vzdy pravidlo...mam kamosku co ma 4 deti a ano je pravda ze kazde dalsie slo rychlejsie ale aj inu ktora nemala druhy porod taky dobry a rychly ako prvy...takze to beriem z rezervou. 🙂 samozrejme verim ze to pojde rychlejsie 😉 😉 a co by si zhanala autosi normalna? Sak zavolam sanitku nie? Tu asi 700metrov za nami maju cigani osadu, tan chodia sanitky furt. Ta preco by som ja nevolala? ked bude moct muz tak ma odvezie on ked ne tak sanitka urcite 😉 😉 Boze mi sme boli skoro rok bez auta....NIKDY VIAC radsej hocijaky šrot ako ziadne auto 😲 😲 😲 😲 😎 😎 😎 😎 😒 😒 😒 😒 😒 😎 😒 😒 😕 😨 😨 😨 😨 😔 😀 😲 😀 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔

1234lubka
25. jan 2016

@matvejkovamimushka ved sa kludne zapajaj do nasich diskusii ved je to verejna tema nie sukromna 🙂 🙂 ja som v 34tt

mata0312
autor
25. jan 2016

Ja.sa musim.odviezt sama.😀 moji rodicia.byvaju 3 minuty autom.odo.mna tak tam ja nemam proble... sranda je ako rodili kedysi ..maminka mi hovorila.ako isla do.budky zavolala tatovi ze rodi a.potom sadla.na MHD a odviezla sa.do nemocky 😀 😀

matvejkovamimushka
25. jan 2016

@1234lubka Viem, že verejná, ale do rozbehnutej diskusie sa zapája ťažšie. Hlavne, keď už sa trošku navzájom poznáte 🙂

mata0312
autor
25. jan 2016

@matvejkovamimushka ahoj vitam ta tu medzi nami ...ja rodim za 44 dni sekciou ..9.3. Ak sa nebude chcciet malej von skor 😀 cakame s priatelom (jeho prve mimi) svoje vytuzene dievcatko ja uz mam 5 rocneho.chlapca 😉

1234lubka
25. jan 2016

@stanka2612 juuj jasne ze zvladnes 😉 ved co pridu tlaky doki a sestricka ti budu hovorit ako a kedy tlacit...keby ta museli nastrihnut tak to citit nebudes...mna ani sitie velmi neboleli..len ta injekcia na umrtvenie trosku postipkala ale dobra bola lebo ucinkovala do vecera 😉 😉 az potom som citila jazvu 🙂 alw da sa to prezit 🙂

mata0312
autor
25. jan 2016

Baby ja sa akurat napchavam.piskotami a studenym mliekom ..zasa ma.brutalne pali zaha ☹ aspon trocha to pomaha

1234lubka
25. jan 2016

@stanka2612 a necitis ze kde kope? Mna na boku a hore ale mne uz povedali ze je otocene 🙂 ono sa moze otocit aj posledny tyzden vraj..i doki ho vraj vie pomocov nejakych chmatov otocit 🙂 aj ja som na orvy krat chcela byt "pod dozorom" 🙂

1234lubka
25. jan 2016

@mata0312 mne pomohol vyprosšťovak 😉 😉 teraz fajn zatial velmi nepali..

matvejkovamimushka
25. jan 2016

@mata0312 Na pálenie záhy pomáhajú aj ryžové chlebíčky alebo popcorn

mata0312
autor
25. jan 2016

@1234lubka mna strasne casto ...mam pocit ze.uz zo.vsetkeho

1234lubka
25. jan 2016

@mata0312 tak mas velky domcek pre malu tak to preto 🙂 na mna to este len pride aj pri matkovy ma palila az ku koncu..teaz este velmi mie.....az ked mi podrastie brusko 🙂

mata0312
autor
25. jan 2016

@matvejkovamimushka dik vyskusam 😀 slane moc nemozem ..musim obmedzovat sol ..co.je mna hrozne ..lebo nic nezjem.bez.soli ...ale.mam problem s tlakom ale tie chlebicky si kupim

mata0312
autor
25. jan 2016

@1234lubka mna pali skoro.od.zaciatku 😀 uz by som.si aj mala.zvyknut ze hehe 😉

1234lubka
25. jan 2016

@matvejkovamimushka asi by som radsej tie chlebicky...ako popcorn...vidis musim si kupit preistotu, terz ma napadlo ze aj moja babka ma vzdy poruke tie "polystyreny" ked ju zacne palit 🙂 nemusia byt ryzaky aj psenicne pomozu 🙂

matvejkovamimushka
25. jan 2016

@mata0312 myslím, že aj pukance do mikrovlnky sa dajú kúpiť nesolené.

gabuchah
25. jan 2016

Stanka -ak budeš rodiť prirodzene, tie uviazane nohy ocenis a moc 🙂 😉
A baby..
Píšete o pôrode na poslednú chvíľu... A čo klystir?

1234lubka
25. jan 2016

@mata0312 ja som dnes balilapre babetko do porodnice oblecko co mi mm donesie 🙂 zvlastny pocit 🙂 este budem potrebovat pancusky a nejaky kabatik...skocim mrknut do tesca zajtra...pozrem aj nejake gate pre seba...

1234lubka
25. jan 2016

@gabuchah nerobili mi, nic sa nestalo

1234lubka
25. jan 2016

@patkak ta to kravajedna...aj ja som sa par krat rozcapilaked som cakala maleho....instint ti nedovoli aby sa nieco stalo brusku reflexivne si budes chranit 🙂 ale verim te si sa musela zlaknut..dufam ze nas vsetky pady budu obchadzat...

mata0312
autor
25. jan 2016

@1234lubka ja este nemam nic.zbalene 😀 fuurt mam.kopec casu 😀

patpop
25. jan 2016

@gabuchah podla mna su uviazane nohy brutalny prezitok socializmu, vsetky by sme asi ocenili, keby sme si mohli zvolit slobodne polohu pri tlaceni, napriklad, - tak, ako je to bezne v zahranici

gabuchah
25. jan 2016

@1234lubka tak to si mala dobré.. Bo takmer každá má únik alebo zbytky stolice.. Prirodzene...

gabuchah
25. jan 2016

@patpop ako ja rodila už dva krát a celkom som rada tým nohám..
Polohu si inú neviem predstaviť, pokiaľ by som nerodila vo vode.. Sú to brutálne tlaky, veľká bolesť a stres.. Mne museli pomáhať tlacenim na brucho a silu tlačiť som mala aj vďaka zapretiu a pevným nohám