icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

mata0312
autor
25. jan 2016

@18lula4 ano vo velkom.nonstope 😉

18lula4
25. jan 2016

@matvejkovamimushka nam povedali ze si mozme doniest co chceme, cize aj veci na prezlecenie, foto zo sona, detske vecicky...a presne ze fotia aj v spodnom pradle atd.

18lula4
25. jan 2016

@mata0312 paraaada a kde ste byvali?

maja099
25. jan 2016

@matvejkovamimushka Ja som z VK, ale chystam sa do zvolenskej nemocnice. Termin mam vsak zatial 18.3., ale podla velkosti drobca o cca tyzden skor by to malo byt. Mam pocit ze to bude zaciatok marca. Inak ja sa tu zapajam malo, ale s radostou a poctivo citam stale vsetky prispevky ☺

mata0312
autor
25. jan 2016

@18lula4 dochadzala som z.povazskej 😉 inak sestra zije v ziline teda pri ziline v rudinke 😉

matvejkovamimushka
25. jan 2016

@maja099 A máš aj predchádzajúcu skúsenosť s pôrodnicou vo ZV?

skarabubu
25. jan 2016

Ahojte kočky,právě som dorobila palacinky s domácim čučoriedkovým džemom.Manžel je mlsný od včera ma s nimi otravoval.Tak som ju teraz dorobila a už se aj s dcerkou napchávaju.

matvejkovamimushka
25. jan 2016

@18lula4 aj nám povedal,že si môžeme doniesť, čo chceme a aj prezliekať sa vraj máme kde, tak som rozmýšľala nad nejakými troma outfitmi, aby sme boli s manželom zladení a samozrejme fotka zo sona a asi aj ružové topánočky, no to už je taká klasika tehotenských fotiek

18lula4
25. jan 2016

@mata0312 jooj tak to muselo byt ine caffe takto dochadzat ☹

skarabubu
25. jan 2016

@marion122 máš to vyplněné

mata0312
autor
25. jan 2016

@18lula4 aj predtym.som do.pu.dochadzala ale to som mala tak 18 km do.ziliny dvakrat tolko 😉 jasne ze som dochadzala autom inak.si to neviem predstavit

maja099
25. jan 2016

@mata0312 mna tiez neskutocne palila zaha a skusala som uplne vsetko, nic nepomohlo. Asi 3x som si uz musela dat talcid aby som vedela zit, pomohol vsak len na kratko. Pred cca 4 dnami som si kupila homeopatika na zahu a od vtedy mi je znacne lepsie. Ale netisim ci mi pomohli tie lieky, alebo sa drobec posunul nizsie...

maja099
25. jan 2016

@matvejkovamimushka nemam, predtym som rodila v Lucenci... ale mam kopec kamosiek co tam rodili a boli spokojne. Ale co clovek, to ina skusenost. Rozmyslala som sj nad stiavnicou, ale nakoniec som sa rozhodla pre Zv. Uz sa len bojim ci to stihnem.

skarabubu
25. jan 2016

@maja099 a co si si kupila?A kde a za kolko?Já už od začátku skoro šlehám oheň.

mata0312
autor
25. jan 2016

@maja099 dik za.radu keby bolo.najhorsie 😉

patkak
25. jan 2016

@gabuchah pri druhom mi nedavali mala som rano aj prehánky tak nebolo treba.....

maja099
25. jan 2016

@skarabubu normalne v lekarni, vola sa to gastrocynesine. Stalo to nieco vyse 5 euro.Lekarnik mi vsak povedal ze v pohode si mozem davat aj talcid alebo rennie. Ale nastastie to ustupilo, mne sa uz normalne tazko zilo ako hrozne ma cely den palila. Aj najest som sa mala problem.

maja099
25. jan 2016

Inak ani mne nerobili klystir, nebolo kedy. A nakoniec z toho bol cisarsky.

mnamkacik
25. jan 2016

@matvejkovamimushka ahoj,my máme termín 8.3 a rodim vo Zvolene

mnamkacik
25. jan 2016

Zienky mňa fotografky aj dve odmietli, jedna foto mac do 27tt a ďalšia do 32tt
Tak som sa zmierila že tehu foto nebude...😢

maja099
25. jan 2016

Baby... mam taku otazku. To ze druhy porod je rychlejsi ako prvy plati aj v pripade ked som mala prvy cisarsky? Druhy vyzera zatial na prirodzeny. Pri prvom mi o 2,00 odtiekla plodova voda a hned nastupili kontrakcie. O 4,30 som bola v nemocnici kde mi povedali ze som otvotena asi na 6cm. Dcera bola KP s pokrcenou nohou, takze nakoniec bol z toho cisarsky. O 5,40 bola vonku. Druhy porod planujem v nemocnici vzdialenej asi 70km a zacinam mat z toho stres...

stanka2612
25. jan 2016

@mnamkacik to je nejaka blbost nie?ved to moze byt kedykolvek si myslim,ci nie?toto som este nepocula...a nejaky iny sa nenajde?

mnamkacik
25. jan 2016

Ja som chcela jednu čo flotila svadby v mojej rodine, a dobre hodnotenie aj foto,,,, a druhá čo som ju oslovila mi povedala že v mojom štádiu sú už mamičky spuchnute a ťažko sa hýbu

mata0312
autor
25. jan 2016

@mnamkacik to nemyslis vazne ...mojej bolo jedno v ktorom som a praveze sa to robi az takto vyssie aby bolo.krasne gulate brusko ☹ ineho tam.nemate? My tu mame tolko.fotografov ze si mozem.vyberat ..tuto somnasla na fb co ma fotila

mata0312
autor
25. jan 2016

@maja099 aky mas rozdiel nedzi prvym a druhym? Ja.som mala.prvy cisarsky a idem automaticky aj.na druhy a rozdiel.bude skoro sest rokov

mata0312
autor
25. jan 2016

@maja099 mne robili klystir aj pri sekcii

stanka2612
25. jan 2016

@mnamkacik krava je ta fotografka

gabuchah
25. jan 2016

@mnamkacik to je blbosť a ona je neprofesionalna.. Moju kamarátku fotila jedna asi 2týždne pred pôrodom, bola troch naliata ale krásne fotky, poriadne bruško 😉
S prepáčením ju he hovno do toho ako sa ktorá hýbe, má fotiť...
Dala by som jej recenzie teda...

gabuchah
25. jan 2016

@maja099 mala by si tu mať rýchlejšie, v podstate si sa otvárala aj rodila prirodzene, iba nie do Konca 😉

maja099
25. jan 2016

@mata0312 rozdiel mam 5 rokov. Ako po pravde - radsej by som brala ten cisarsky, kedze by som uz vedela do coho idem. Ale zatial o tom moj dr nehovoril... a ten klystir asi chceli robit aj mne, ale ako som pisala, nebol na to cas.