Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@matvejkovamimushka nam povedali ze si mozme doniest co chceme, cize aj veci na prezlecenie, foto zo sona, detske vecicky...a presne ze fotia aj v spodnom pradle atd.
@matvejkovamimushka Ja som z VK, ale chystam sa do zvolenskej nemocnice. Termin mam vsak zatial 18.3., ale podla velkosti drobca o cca tyzden skor by to malo byt. Mam pocit ze to bude zaciatok marca. Inak ja sa tu zapajam malo, ale s radostou a poctivo citam stale vsetky prispevky ☺
@maja099 A máš aj predchádzajúcu skúsenosť s pôrodnicou vo ZV?
Ahojte kočky,právě som dorobila palacinky s domácim čučoriedkovým džemom.Manžel je mlsný od včera ma s nimi otravoval.Tak som ju teraz dorobila a už se aj s dcerkou napchávaju.
@18lula4 aj nám povedal,že si môžeme doniesť, čo chceme a aj prezliekať sa vraj máme kde, tak som rozmýšľala nad nejakými troma outfitmi, aby sme boli s manželom zladení a samozrejme fotka zo sona a asi aj ružové topánočky, no to už je taká klasika tehotenských fotiek
@mata0312 mna tiez neskutocne palila zaha a skusala som uplne vsetko, nic nepomohlo. Asi 3x som si uz musela dat talcid aby som vedela zit, pomohol vsak len na kratko. Pred cca 4 dnami som si kupila homeopatika na zahu a od vtedy mi je znacne lepsie. Ale netisim ci mi pomohli tie lieky, alebo sa drobec posunul nizsie...
@matvejkovamimushka nemam, predtym som rodila v Lucenci... ale mam kopec kamosiek co tam rodili a boli spokojne. Ale co clovek, to ina skusenost. Rozmyslala som sj nad stiavnicou, ale nakoniec som sa rozhodla pre Zv. Uz sa len bojim ci to stihnem.
Inak ani mne nerobili klystir, nebolo kedy. A nakoniec z toho bol cisarsky.
@matvejkovamimushka ahoj,my máme termín 8.3 a rodim vo Zvolene
Zienky mňa fotografky aj dve odmietli, jedna foto mac do 27tt a ďalšia do 32tt
Tak som sa zmierila že tehu foto nebude...😢
Baby... mam taku otazku. To ze druhy porod je rychlejsi ako prvy plati aj v pripade ked som mala prvy cisarsky? Druhy vyzera zatial na prirodzeny. Pri prvom mi o 2,00 odtiekla plodova voda a hned nastupili kontrakcie. O 4,30 som bola v nemocnici kde mi povedali ze som otvotena asi na 6cm. Dcera bola KP s pokrcenou nohou, takze nakoniec bol z toho cisarsky. O 5,40 bola vonku. Druhy porod planujem v nemocnici vzdialenej asi 70km a zacinam mat z toho stres...
@mnamkacik to je nejaka blbost nie?ved to moze byt kedykolvek si myslim,ci nie?toto som este nepocula...a nejaky iny sa nenajde?
Ja som chcela jednu čo flotila svadby v mojej rodine, a dobre hodnotenie aj foto,,,, a druhá čo som ju oslovila mi povedala že v mojom štádiu sú už mamičky spuchnute a ťažko sa hýbu
@mnamkacik krava je ta fotografka

@18lula4 ano vo velkom.nonstope 😉