Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 ta sak dole moze ruckami smatratrat ne 😀 😀 tak doleboli i mna ked chodim a.sa.natahuje 🙂 🙂
@marion122 mas ho vyplneny 😉
A fotiť ste sa už niektorá s bruškom boli? Pýtam sa,lebo by som privítala nejaké kreatívne nápady na pekné fotky ;)
@matvejkovamimushka tak daj potom vediet,ci sa to oplati...
@marion122 vyplnený :D
@stanka2612 hehe, moja, ale pri tvojej výške a brušku kľudne šoférovať môžes 😉
A s tou hudbou a svetlom som niekde čítala 🙂 babenko má rado svetlo a hudbu a vraj pôjde za tým a môže sa tým otočiť 🙂
@1234lubka ze by ma boxoval do mechura?zlaty... 😀
@matvejkovamimushka ja este len pojdem 😉
@gabuchah ved ano este to zvladam...ale ked ideme niekde s drahym,tak ma nenecha soferovat,ze uz sa mam setrit...ale ked chce na akcii pit,tak sa zrazu setrit nemusim a mozem aj soferovat 😀 😀 😀
@stanka2612 moze 😀 😀 kulturista 😀 😀 ved uvidis podla sona 😉 😉
@matvejkovamimushka ja si idem vo štvrtok pozrieť pôrodnicu, som dohodnutá s jednou PA čo tam robí 🙂 kurz prípravy nestíham-staršie deti a manžel na smenách, ale pri druhej som absolvovala, snáď sa mi to obnoví...
@lenadka Aj ja by som rada videla pôrodnicu, aj píšu na nete, že je taká možnosť, len nesmie byť žiadny pôrod vtedy,tak sa popýtam v stredu a uvidím. Chceli by sme s manželom aj nadštandard, ale vo ZV majú len jednu izbu,tak treba mať hlavne šťastie.
@matvejkovamimushka ja nad takym neuvazujem 😉 proste musim soferovat ...neviem byt bez auta
@mata0312 ja mám momentálne šťastie, že keď som u našich, tak ma vozia oni alebo starkovci a keď som doma,tak manžel, ale je samozrejmé, že keby sa inak nedalo, tak šoférujem. Ako vravím, po meste jazdím aj ja,keď čosi treba kúpiť, vybaviť alebo po niekoho ísť.
@matvejkovamimushka ja som uz.bola.na.foteni ale fotky mam len styri.zatial
@matvejkovamimushka mne sa tiez v pohode soferuje 🙂
@matvejkovamimushka my sa ideme fotit 11.2. Dufam ze stihneme 🙂
@mata0312 a koľko stálo fotenie?
@matvejkovamimushka 40€ a dvd s 20-30 fotkami, len jej trva strasne dlho ta uprava
@18lula4 my sme objednaní na fotenie túto sobotu, fotiť nás bude fotograf, ktorý nám fotil aj svadbu,boli sme maximálne spokojní, len úplne presne nevieme,akým smerom sa má fotenie uberať, vraj si máme rozmyslieť, aký chceme štýl. Mne sa páčia aj také tie intímne fotky v štýle hry so svetlom, ale aj niečo humorné a farebné, tak neviem 🙂
@mata0312 tak hádam bude dĺžka čakania adekvátna k vašej spokojnosti s kvalitou ;)
@matvejkovamimushka no dufam 😉
@matvejkovamimushka asi skor tie intimne fotky 🙂 nech nate peknu spomienku

@marion122 to je - veku pritom nie dôležitého