Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mata0312 my sa Matka chystame okolo 11.2. az 12.2. pretoze moj drahy pracuje v BA a este si robi externe skolu súdneho znalca, takze pride dnes vecer a je doma do nedele, ale kedze ma skolu do 18.00 tak uz nic nevybavime. Nepotrebujes nic, iba pridete obaja na matriku a povies ze chces aby sa dieta volalo po tatovi a oni ti daju na pockanie list, ktory si potomv ezmes do porodnice a na zaklade toho malu automaticky pomenuju po nom a ty sa kedy chystas?
@18lula4 boze neviem si predstavit ze by som este mala.robit...naozaj nie ☹ aj ked vela.casu travim v kancelarii ale.predsa ked mam manazersku tak.nabeham tak 500 km v robote a celkovo stale beham.kade tade...teraz prejdem.100m som.zadychana a moje nohy ako papuce a do toho ten moj tlak no.neviem ako.by som dopadla 😉 drahy je tiez kazdy den do 18:15 v robote ale mi volal ze.si zobral.v piatok volno tak to pojdeme vybavit ..len musim ist hladat ten rozvodovy papier
@skarabubu
@stanka2612 dik.baby hadam to vybavim 😉 a potom.ma caka este zmena trvaleho bydliska kedze.ju mam este u ex v nasom starom byte ..kedze si ho on.nechal po rozvode ☹
@mata0312 no to som absolvovala a teda to bude vacsia peripetia 😒 vybavit fizlicu,vsade to nahlasit...aj dva dni som s tym zabila...a radim ti aj toto skus dat este pred porodom,potom s malym dietatom to nebude med lizat
@stanka2612 musim to dat pred porodom lebo by malej dali trvale bydliskoo u ex a to sa nam nepaci.obom 😉 buduci tyzden sa na to chystam ...☹ zas budem menit obciansky v 9 mesiaci ako aj pri malom a som na nom ako knedlik.opuchnuta 😀
@mata0312 to nevadi,ja som ani tehotna nebola ked som ho menila a vyzeram tam ako z rubriky policia patra 😀 😀 to su tie policajne fotky...budes menit aj vodicak este ostatne papiere a karticky ti zostanu len budes musiet vsade nahlasit zmenu adresy 🙂
@mata0312 vlastne vodicak nie,tam sa adresa nepise 🙂 to ja uz som pri zmene mena,aj to som absolvovala nedavno...
@stanka2612 joooj ☹ no fakt sa tesim ...ja som mala.zmenu mena uz tri krat 😀 😀 😀
@mata0312 tak ja dufam,ze uz menit nebudem 😀
@18lula4 nic nenarobim ...ani ja som to tak nechcela ☹ asi osud ..lebo teraz by som zasa nemala joja ... @stanka2612
Baby huraaa konecne taska do.porodnice zbalena 😀 zajtra este dokupim malickosti a je to na hotovo 😉
@mata0312 ja som balila včera a mam pocit ze polovicu bytu som zabalila!mam dve cestovne tasky a perinku mi prinesu tu uz teda nedam nikde ! 😀
@simonnka2014
@18lula4 ja vecicky neberiem pre.malu to mi dovezu 😉 zbalila som do mojej tasky pre nu len plienky, vlhcene utierky, sudocrrem, cmulik, deku, ciapky a rukavicky 😉
@18lula4 myslis v com pojde domov? Body, dupacky, ponozticky, taky teply overal ale.bavlneny len hrubsi, perinku a do.deky ..nemocka je tri minuty a mam vanicku ako autosedacku tak.ju poveziem v tom domov
@mata0312 aj u mna uz je vsetko zbalene 🙂
@stanka2612 vidis sikula 😉 len sa k.tomu dokopat ...ja to iste chystala som sa na to uz mesiac 😉
Baby ale frčíte 🙂 k tomu kopaniu -mne sa malá už "iba" pučí ale že poriadne niekedy 🙂
Padlo mi ale myslím brucho dole, od zajtra podľa 1veho dátumu začíname 9ty mesiac a konečne sa mi ľahšie dýcha a v noci každých 30min nie som na WC 🙂
Ibaže.. Nechápem, ale celý deň mi ide po hlave to co by som zjedla, vypila čo mi chýba 🙂 posledný mesiac bude na toto asi najťažší, až sa váhy bojím 😰 😀 neprehanam to, to vôbec, ale predsa len, som doma, bojím sa že dobehnem to co som si ušetrili na kilach.
Máte to niektorá podobne?
@patkak no to poznám, tiež občas zmlsnem niečo sladké, teda aspoň kúsok a to každý deň...
Obed som trebárs dnes ešte nemala, nakoľko som bola nerozhodna či mám na to chuť, vytiahla radšej banán, zasa odložila a takto si stále neviem vybrať 😀
Ale tu zob, tam zob, pritom to je asistencie najhoršie 🙂 a na mňa sa kilá lepia rýchlo, priberala som aj keď som zvracala na začiatku ☹ 🙂
@mata0312 a teraz uz len uzivat tehotenstvo 😀
@gabuchah ja sa prejedam cele tehu 😉 tym ze som bola doma na pn tak som len znuchavala,co by som kde zjedla...poslednu dobu mi chutia mandarinky,jem ich na kila 😀 😀
@18lula4 ja nic,pretoze v nasej porodnici okrem plienok daju vsetko aj veci,zavinovacku,detske mydlo,krem...vsetko.jedine plienky mi treba a vlhcene utierky...a potom veci na den odchodu ale to staci priniest v den odchodu

@mata0312 Určite choď PRED pôrodom. V nemocnici rovno zapíšu priezvisko otca, nemusíš to riešiť dodatočne 🙂