Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 v tescu ju kupujem ale kupis ju aj v inych potravinach
@stanka2612 toto, ale su rozne prichute 🙂
Tak baby ja.uzasna noc, maly dostal zasa laryngitidovy zachvat kasla, tentokrat to ale nebolo take strasne chvalabohu ale.jasne sme od tretej hore a.uz sa mu spat nechce ...hlasivky ma total.chytene ...takze moje plany behania po uradoch na dnes stroskotali ..co.uz 😉
@mata0312 joj malinky...tak ta caka namiesto uradov detsky doki ☹ prajem mu skore vyzdravenie a daj vediet ako ste u dokiho dopadli.….
@stanka2612 ja s nim nejdem k dr dala som fenistil a calcium a uvidime do zajtra, ono ako.to pride tak aj odide ..a tentokrat len kaslal..nedusil.sa chvalabohu ....akurat zaspal a uz sa mu omnoho polepsilo
@mata0312 tak super,ze sa mu polepsilo 🙂 nech si pekne oddychne a nacerpa nove sily.a ty skus tiez trosku oddychovat 😉
@gabuchah @mata0312 tak ja neviem, ale od nas ten rodny list pytali, este stastie ze to iste sme vybavovali pri prvej dcere a msli kopie uz zalozene. A co sa tyka toho cisarskeho, tiez som bola 3 dni na jiske, malu mi nosili na kojenie, ale tak kadejako... prave to ma na tom stvalo, malokedy bola hlada. Nemal mi tam kto pomoct, nakoniec ju dali na niekolko dni aj do inkubatora (zhorsil sa jej zdr. stav) a bolo po kojeni. Nastastie sa mi podarilo rok mlieko odsavat.
@mata0312 my sme s dcerou mavali podobne zachvaty, teraz je to uz lepsie. Mam povit ze jej pomohlo minulorocne liecenie v smokovci, boli sme tam mesiac a bolo uzasne. Tento rok to uz kvoli mojmu tehotenstvu nebolo mozne. Stsle vsak riesime alergologiu a pevne verim ze najhorsie je za nami. Fenistil a calcium je aj nasa najcastejsia volba ☺, s doktorkou to riesim malo, pretoze ona by hned dala antibiotika a toto je aj tak vacsinou virusove.
Zienky nemate niektora nahodou take tlaky na hrudi bolest....ja vcera vecer riadne som sa vylakala a predtym este asi dva krat.co to moze byt??
@stanka2612 dakujem ti velmi pekne za.povzbudenie :-* si zlaticko
Baby, včera ste ma vystresovali, že už máte tak veľa vecí pripravených. Tak som sa strašne rozšupla! Kúpila som Sudokrém a cumel a v Lidli mali na počudovanie 1 kus kojacej podprdy v roztrehanej krabičke ale v mojej veľkosti 😀 Samozrejme že sa mi doma ten môj riadne zasmial, že to som sa fakt hecla 😀
@gabuchah strasne ti to pristane 😉 a to brusko,no nadhera 😍😍😍
@stanka2612 ty si zlatá, ďakujem 😘 😘 😘
Mi príde že to bruško aj ja celkovo vyzeráme menso ako v skutočnosti 😀
@gabuchah aj ja to tak mam,myslim,ze v skutocnosti ho mam vacsie ako na fotkach 🙂
Baby dala som maleho ex a doklady vybavene 😀 v piatok mozeme vybavit otcovstvo 😉
@mata0312 takze adresa zmenena? Gratulujem
@stanka2612 adresa este nie ☹ ale.rozhodnutie zo.sudu a rodny list 😉

@gabuchah aj.sestricka.mi hovori.p. str teda vy.chodite.ako.srna 😀 nechapala.lebo.som proste bola.vystreta a.nedrzala.som brucho..snazila som sa 😀 ako.klamala by som keby tvrdim ze.vstavanie z.postele.neboli ...boli ale da sa to vydrzat 😉 myslim ze jemu to.nebude vadit ....on ma na toto bozsku trpezlivost 😀 skor ho bude trapit preco place a viem ze nikdy nebude spat alebo sa neodstahuje zo spalne lebo mala place 😉 bude sa.ju snazit utisit 😀 skor sa bojim ze mi.ju rozmazna 😀