Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Medovku tiež s mierou 🙂 ale ja pijem občas aj mätový, na začiatku tehu mi chutil moc a teraz pomaly začínam s malinikovym 🙂
http://www.fertility.sk/sk_SK/tehotenstvo/bylin...
@stanka2612 ano pomalicky dalej zajdem 😀 v piatok otcovstvo a ten pobyt uz pocka chvilu 😀
Dnes som bola na gynde, kvôli vypísaniu materskej a pichla mi zas sestrička tú injekciu proti protilátkam, normálnu poradňu mi nerobili až 3.2. No a skočila som k obvodnej, lebo do rána hororo, sa mi pohoršilo, úplne mi hlieny zatekali, dýchať dom nemohla, hlava, dutiny bolia, poslal ma na krčné radšej, tak mi dala spray do nosa, ATB kvpaky do nosa uniflox, ATB zinnat a sinupret sirup. Na ten spray mi povedala, že si mám dávať normálny dospelácky pár dní, že to menej škodí ako keď zle dýcham a ohrozujem dieťa nedostatkom kyslíka. V pondelok na kontrolu.
Jo a zázvorák som si dala tiež včera aj predvčerom ráno a fakt ako teraz s neho páli záha-ble...
Baby aha co som si kupila jedna mamina predavala uplne novu za par eur tak som neodolala 😀 uvidime ci sa bude princeznej v nej pacit 😉
Ahojte, dievčatá, tak som dnes bola na tej psychoprofylaktickej príprave na pôrod vo ZV pôrodnici a neviem si to vynachváliť. Veľmi príjemná pôrodná asistentka, precvičenie dýchania, úľavových polôh a cvikov na uvoľnenie, videla som čakaciu miestnosť, pôrodnú sálu a hlavne som sa dozvedela, kedy ako prvorodička mám utekať do pôrodnice. Vrelo odporúčam, myslím, že stačí absolvovať raz 🙂 dostala som aj zoznam,čo so sebou, celkovo sa cítim tak kľudnejšie
@matvejkovamimushka Ja som tam dnes zabudla volať, vravia že to bolo dobre, ,,,časovo to bolo ako?
@mnamkacik Prišla som tam pred jednou a odchádzala som niečo po tretej, boli sme tri, aj mi bolo ľúto, že manžel nemohol ísť so mnou, lebo tie dve budúce mamičky tam mali manželov,ale keď sa nedá,tak sa nedá, manželovi som všetko zreferovala po telefóne.
@mata0312 to je zavinovačka? Krásna 🙂 veselá 🙂
A tá zaha -myslím, že aj koli tomu väčšiemu brušku ťa morduje... Pre mňa bol 8mesiac v každom tehu najnáročnejší, aj zaha,aj dýchanie.. Ako som sa presupla do deviateho, bruško mi padlo trocha a už nemám také problémy... Len mávam veľmi bodavu bolesť akoby v krčku, dnes som bola v mestečku a občas som rozdychavala
@gabuchah vola sa to ze ulita 😀 je to na sposob zavinovacky pri malom som nemala nic.podobne tak uvidime ci sa bude malej pacit 😀 no.uvidime ked prejdem.do deviateho ale nedavam tomu velku nadej ze to.bude lepsie ...a o tom zadychani ani nehovor ..volam s mamou a fucim ako lokomotiva az sa na mne smiala ze co robim a ja som.len spratovala obyvacku po.synovi 😀
@matvejkovamimushka ja som.chodila pri malom.poctivo a teraz ze.nebudem ...ale.kamoska dnes isla ze mam.ist s nou ze.ok pojdem a maly dostal v noci ten.zachvat ostal doma zo skolky takze som.nesla 😉
@mata0312 Vzhľadom k tomu, že všetky dôležité informácie som si vypočula a na každej príprave hovorí to isté, tak cvičiť môžem aj doma dýchanie a uvoľňovanie techniky. Ja som bola hlavne zvedavá na pôrodnú sálu a kedy a kde sa treba hlásiť

@mata0312 tak si aspon uspesne zacala 👏👍