Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Kočky kolko ste kupovali falšek a cumlíků?Já mám dva a jednu falšku na čajík z umelé hmoty.Kupujete aj flašu na mlieko hned teraz?
Nedam dopustit na sterelizator od avent
@skarabubu mám tie isté fľaše ako @mata0312, akurát že zatiaľ len jednu aj pri staršej som ich používala, tak po nej mám 4 staré fľaše, ale tie už asi používať nebudem, mám teda jednu použiteľnú pre mimi do pol roka s cumlíkom najmenším, potom dokúpim ak bude treba a mám ešte sklené fľaše po deťoch tie ani nepočítam, v podstate sme nejak fľaše nepotrebovali, akurát potom dlho na ranné kakavko vždy dve tie isté dookola-tomme tipee, len cumlíky boli pre väčšie deti. V dobrej cene kúpiš aj tu na bazáriku nové tieto fľaštičky, je ich celkom dosť v ponuke ešte zabalených.
@mata0312 síce od cca pol roka sme v jednej pernamentne mali čajík na prechádzke a lialo to do seba moje dítko riadne, čajík jej chutil...moje mali cumlíky, ale len na spanie, to som prso vytiahla a oni len hľadali čo by cucali tak som im hneď cumeľ strčila, onak otvorili oči a bolo po spaní, ale po 10-30 min. aj cumeľ vypluli

Dievčatá, ktoré už máte bábo, poraďte ako vyvariť flasky a cumlíky? ako sa to robí?