Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@skarabubu ja som maleho.kupala.kazdy druhy den 😉 a tie flase zda sa mi to zbytocne ale jasne kazda ma.to.svoje 😉 ja.ich isto.nebudem ani pri malom.som nie 😀 teda nie tak casto
@18lula4 moj.maly bol v nemocke pri mne stale ticho vobec neplakal.bol uzasne mimi 😀 vidis a ja som pri nom bola.v nemocke vyse.troch tyzdnov z toho mam teraz paniku aj ja ☹
Ahojte,dievčatá, pýtali ste sa na to,že kedy utekať do pôrodnice. Ak je masívny odtok plodovej vody,ak sú kontrakcie u prvorodičiek každých 10 minút, alebo ak sa objaví červená krv. Ak je odtok plodovej vody taký, že máte pocit,akoby ste si cvrkli a po prezlečení spodného prádla sa to stane znova, vraj treba ísť ku svojmu gynekológovi, pokiaľ má ordinačné hodiny,inak do pôrodnice a ak by bolo také špinenie tmavohnedou krvou, tak to môže byť podráždením krčka napríklad pri vyšetrení a ak vymizne, netreba robiť paniku. Toľko v skratke.
dnes bol strasne rychly den 😉 😉 maly tu mal kamosa zo skolky na postrazenie 😉 😉 byt hore nohami hracky vsade..ale mamka sa z gauca nemusela pohnut..to sa deti v jednom kuse hrali 😀 😀 😀 😀 aspon sa konecne pohral..uz vyse mesiaca sme doma chybaju mu kamosi 🙂 inak dnes som kukala do zrkadla ze uz mam riadne gulate brusko 😀 😀 😀 som zvedava ako u mna zacne ten porod..len pevne verim ze voda pripadne zatka odijde doma..nie dakde vonku alebo na navsteve..... 😉
Baby konecne som doma a uz som si vas docitala 🙂 ja mam od kamaratky sterilizator a aj flasky take cislovane,ze pre novorodenca,dojca a tak,len som to este nesterilizovala,musim to uz spravit 😀 tak uvidim,ako to mi s tym sterilizatorom pojde...a nejake flasky som tiez kupila...a ak to nebude dobre,tak to vyvarim podla vasich rad 😀
@matvejkovamimushka dakujem budem sa potom sledovat 😉
Ja som len cumlíky častejšie vyvárala, budete sa mi smiať, umyté v jarovej vode, opláchnuté horúcou vodou som potom šupla do rýchlovarnej kanvice prevrieť 😅 😎
Mate niektora skusenost s herpesom na perách v tehotenstve???.....
Moja segra to sterilizuje sposobom ze da do parneho hrnca co ma ba zeleninu pusti na najsilnejsi program pary a hotovo...tiez rozmyslam ze to takto skusim...inak dievcata ..,nesledujete nahodou niektora ako casto Vam tvrdne brusko? Ja som 37t a hlavne vecer ked sa ulozim do postele mam pocit ze mam kontrakcie celu noc...nad ranom je uz klud..krpata spinka,ale akonahle sa otocim ci na jednu alebo druhu stranu,tak brucho jak skala..😕
@gloria13 v37 tyzdni je to uz dobre ze to pocitujes 🙂 kym nemas naozaj silne kontrakcie ktore musis predychavat tak pohoda 🙂 moje dieta vcera vecer akoby mi chcelo z brucha vyskocit...uz nema vela miesta 🙂 niekedy mam pocit ze mam velmi tvrde brucho...ale ziadny krc nic len ho mam tvrde...ale to je v poslednom trimestri ok 🙂 boze uz 35 tyzden od zajtra 🙂 blizi sa to bliizi 🙂

@mata0312 ani nehovor, asi uuuplne najväčšiu paniku mam len z toho ze budem musiet byt dufam "len"5 dni v nemocnici- to uz je moja depka a este sa bojim toho ze mi tam bude revat mala celu noc, lebo ak bude po mne, tak amen tma 😀