icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

gabuchah
29. jan 2016

@maja099 ja tiež... Behom mesiaca dokonca 2x,teatree olej pomohol

gabuchah
29. jan 2016

@gloria13 ja podľa prvého dátumu som tiež 37 týždeň (27.2.termin)
A brucho mi tvrdne často, mám tiež často pichlavu bodavu bolesť akoby v krčku... Myslím že sa nám telo pripravuje...
Dokonca pozorujem aj akoby hlienovy výtok -to neviem ci je OK ale kým nie je di ruzova nestresujem 😀
Už sa začínam tešiť aj na pôrod, dúfam že bude rýchly 🙂 aniball už 2x odcviceny,keby to šlo bez kontrakcii aj pri pôrode tak radosť rodiť 😀

gabuchah
29. jan 2016

Baby odkedy piť alchemikovy čaj?

maja099
29. jan 2016

@gabuchah mavam aj dva tri naraz a pomohol mi naposledy sos aloe sprej

pahu
29. jan 2016

@gabuchah Počuj, Aniball môžem skúšať od koľkého týždňa? 😀

gabuchah
29. jan 2016

@pahu od 35 týždňa 🙂 tak nejako 🙂 ideš tiež do toho? 😀

gabuchah
29. jan 2016

@maja099 tak to mavas hodne.. Inak ja s týmto tiež trpievam ☹ ten sprej nepoznám ale budem naň pamätať 🙂

lenadka
29. jan 2016

@gabuchah na koľko sa ti podarilo nafúknuť?

stanka2612
29. jan 2016

Baby,ja som sa dnes zobudila a bolel ma strasne clenok,ako keby som ho mala vytknuty a bolest mi vystrelovala do lytka...mali ste niektora nieco take?dala som si octanovu mast,obviazala elastickym obvazom vylozila nohu a je to kus lepsie...ale boli to...a nemala som ziadny uraz a ani som si neni vedoma,ze by sa mi nieco stalo...

lenadka
29. jan 2016

@stanka2612 choď k lekárovi, kamoške sa tak prejavil zápal žíl, tiež opuchol členok a čudovala sa kde zle stupila, veľmi ju potom prekvapila diagnóza...

stanka2612
29. jan 2016

@lenadka fuha,to vazne?a k akemu?asi k vseobecnemu ci?

stanka2612
29. jan 2016

@lenadka clenok ale opuchnuty nemam

lenadka
29. jan 2016

@stanka2612 išla k obvodnému, ale ona to mala opuchnuté, myslela som že aj ty...jej to hlavne puchlo...obvodák ju poslal na chirurgiu a tam jej stanovili DG

stanka2612
29. jan 2016

@lenadka opuch nemam,ale nevadi,dakujem za radu,ak cez vikend tato moja domaca kura nepomoze,v pondelok idem,radsej spravim plany poplach ako nieco zanedbat 🙂

gabuchah
29. jan 2016

@lenadka najviac 24,5 ale rozdychavala som 🙂

mata0312
autor
29. jan 2016

Ahojte.baby tak.ja dnes total ulietany den, doobeda som isla k dr uz mam ukoncenu pn, tak som skocila.do ziliny odovzdat do prace a aj mi dala.papier na MD ...a ked uz som tam bola skocila som na kafe k segre, potom zasa k.nasim po maleho a akurat som od obeda prisla domov ...nohy opuchnute tak este uvidim aku bude tlak ... 😉

mata0312
autor
29. jan 2016

@gabuchah vyzera to tak zaujmavo 😀 vobec si to.neviem predstavit ale skusila by som.to heh

gabuchah
29. jan 2016

@mata0312 aniball? No vraj je fajn aj na pretrenovanie svalstva vnútri aj mimo tréningu na pôrod, koli sexu 🙂

gloria13
29. jan 2016

@gabuchah tak ja uz tieto novodobe pomôcky akosi neriešim...😉 asi som uz stara..😕😀 spolieham sa sama na seba a necham tomu volny priebeh...mne v podstate aj tak hrozi stale sekcia,no dufam ze sa to este zvráti v norm.pôrod...dva som prežila bez epiduralov,bez balonikov...uplne prirodzene tak hadam to nejako dám...aj keď rozdiel je ist rodit v dvadaiatke a rozdiel pomaly v styridsiatke..,ale nejako si to nepripušťam..asi hodne zalezi od psychiky..mne staci ak tam budem mat svojho draheho aby sme si to spolu co najkrajsie uzili a aby bola malá v poriadku..🙂 Termin mam oficialne 24.2., tak uz to musime vydrzat a snazit sa si to aj napriek vsetkym bolestiam..krcom..nevyspatych nociach co najviac užiť..🙂

gabuchah
29. jan 2016

@gloria13 a tak to nie je o veku 🙂 Ja som to tiež zvažovala, ale počula som toľko chvál na toto cvičenie, takmer všetky ženy bez nastrihov, šitia, po pôrode sedeli na zadkoch a doktor bol tiež nadšený keď som sa ho pýtala... Skracuje to aj dobu porodnu 🙂 bude to môj tretí porod tiež, ale drahého prvý a chcem mať z toho co najkrajší zážitok 🙂 epiduralku tiež odmietam, škodí to jak žene tak aj dieťaťu, ale inak si rada pomôžem, aj cajmi 🙂
Inak- pekný dátum máš 🙂 a hlavne, to je už za chvíľku 🙂 Ja ani neviem ktorého sa držať 😀
Takže manžel ide s tebou? To je super, najlepšie 🙂

gabuchah
29. jan 2016

@gloria13 a prečo ti hrozí sekcia?

gloria13
29. jan 2016

@gabuchah najprv bolo toho viac..vek, poloha malej bola priecna ,ale najväcsi problem bol placenta preavia totalis..,takze lekar co robil sono v 30t mi povedal ,ze na 99,9%pojdem rodit sekciou...no lenze teraz pri poslednej kontrole u lekara ktory ma ma rodit mi povedal,ze mala je uz dolu hlavickou a tym padom sa vytiahla aj placenta...no este trochu zasahuje do krcka,tak uvidime ako sa to cele nakoniec vyvrbi..

gabuchah
29. jan 2016

@gloria13 tak to veľa šťastia prajem, aby to šlo prirodzenou cestou... Škoda by bola rezať, keď telo už nerodi prvý krát.. Hlavne ze sa otočila, to myslím bude fajn a sekcia nebude... A nechápem čo furt majú s tým vekom, normálne ma to štve...
38 rokov je úplne b pohode... Keď som teraz ležala v nemocnici bola tam pani v 25 týždni, mala 47 rokov

gabuchah
30. jan 2016

Baby, včera bola o tom téma.. Tu je zatial za 1e na aukcii ohrievač a sterilizátor
http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=9248100
A tento je
A tento tomee topii za 6
http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=9246041
Ja tu našla krém avent na bradavky za 1,5 a doma mám 7avent fľaši s hrnčekom a lyžičkou za 7e 🙂

stanka2612
30. jan 2016

@gabuchah ja mam teda len sterilizator bez ohrievania,ale to mi bude stacit 😀 ale inak super tip,keby hladam,tak urcite drazim 😀 😀 a tie avent flasky si kde kupila?ja mam zatial len jednu novu,ostatne uz pouzivane kamoskinou malou,ale vydezinfikovane

gabuchah
30. jan 2016

Tie flasky som.kupila na aukciách tiež 🙂 s poštovnym necelých 10e,ale iba tri z nich boli úplne nové _vyvarene a tri mali cumel 🙂

stanka2612
30. jan 2016

@gabuchah ako tych flasiek mam tiez aj sedem,len iba jedna je nova...ale ved ked su vydezinfikovane,nemalo by sa nic stat snad...nechcem zbytocne kupovat,ked mam,nech sa mi to doma vsetko nekopi...

patkak
30. jan 2016

@aber mavala som ho aj predtym

aber
30. jan 2016

@patkak no tak to je dobre a v kolkatom si v tyzdni?

patkak
30. jan 2016

@aber zacinam 34.tt