Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@gloria13 ja podľa prvého dátumu som tiež 37 týždeň (27.2.termin)
A brucho mi tvrdne často, mám tiež často pichlavu bodavu bolesť akoby v krčku... Myslím že sa nám telo pripravuje...
Dokonca pozorujem aj akoby hlienovy výtok -to neviem ci je OK ale kým nie je di ruzova nestresujem 😀
Už sa začínam tešiť aj na pôrod, dúfam že bude rýchly 🙂 aniball už 2x odcviceny,keby to šlo bez kontrakcii aj pri pôrode tak radosť rodiť 😀
Baby odkedy piť alchemikovy čaj?
Baby,ja som sa dnes zobudila a bolel ma strasne clenok,ako keby som ho mala vytknuty a bolest mi vystrelovala do lytka...mali ste niektora nieco take?dala som si octanovu mast,obviazala elastickym obvazom vylozila nohu a je to kus lepsie...ale boli to...a nemala som ziadny uraz a ani som si neni vedoma,ze by sa mi nieco stalo...
@stanka2612 choď k lekárovi, kamoške sa tak prejavil zápal žíl, tiež opuchol členok a čudovala sa kde zle stupila, veľmi ju potom prekvapila diagnóza...
@lenadka fuha,to vazne?a k akemu?asi k vseobecnemu ci?
@lenadka clenok ale opuchnuty nemam
@stanka2612 išla k obvodnému, ale ona to mala opuchnuté, myslela som že aj ty...jej to hlavne puchlo...obvodák ju poslal na chirurgiu a tam jej stanovili DG
@lenadka opuch nemam,ale nevadi,dakujem za radu,ak cez vikend tato moja domaca kura nepomoze,v pondelok idem,radsej spravim plany poplach ako nieco zanedbat 🙂
Ahojte.baby tak.ja dnes total ulietany den, doobeda som isla k dr uz mam ukoncenu pn, tak som skocila.do ziliny odovzdat do prace a aj mi dala.papier na MD ...a ked uz som tam bola skocila som na kafe k segre, potom zasa k.nasim po maleho a akurat som od obeda prisla domov ...nohy opuchnute tak este uvidim aku bude tlak ... 😉
@gabuchah tak ja uz tieto novodobe pomôcky akosi neriešim...😉 asi som uz stara..😕😀 spolieham sa sama na seba a necham tomu volny priebeh...mne v podstate aj tak hrozi stale sekcia,no dufam ze sa to este zvráti v norm.pôrod...dva som prežila bez epiduralov,bez balonikov...uplne prirodzene tak hadam to nejako dám...aj keď rozdiel je ist rodit v dvadaiatke a rozdiel pomaly v styridsiatke..,ale nejako si to nepripušťam..asi hodne zalezi od psychiky..mne staci ak tam budem mat svojho draheho aby sme si to spolu co najkrajsie uzili a aby bola malá v poriadku..🙂 Termin mam oficialne 24.2., tak uz to musime vydrzat a snazit sa si to aj napriek vsetkym bolestiam..krcom..nevyspatych nociach co najviac užiť..🙂
@gloria13 a tak to nie je o veku 🙂 Ja som to tiež zvažovala, ale počula som toľko chvál na toto cvičenie, takmer všetky ženy bez nastrihov, šitia, po pôrode sedeli na zadkoch a doktor bol tiež nadšený keď som sa ho pýtala... Skracuje to aj dobu porodnu 🙂 bude to môj tretí porod tiež, ale drahého prvý a chcem mať z toho co najkrajší zážitok 🙂 epiduralku tiež odmietam, škodí to jak žene tak aj dieťaťu, ale inak si rada pomôžem, aj cajmi 🙂
Inak- pekný dátum máš 🙂 a hlavne, to je už za chvíľku 🙂 Ja ani neviem ktorého sa držať 😀
Takže manžel ide s tebou? To je super, najlepšie 🙂
@gabuchah najprv bolo toho viac..vek, poloha malej bola priecna ,ale najväcsi problem bol placenta preavia totalis..,takze lekar co robil sono v 30t mi povedal ,ze na 99,9%pojdem rodit sekciou...no lenze teraz pri poslednej kontrole u lekara ktory ma ma rodit mi povedal,ze mala je uz dolu hlavickou a tym padom sa vytiahla aj placenta...no este trochu zasahuje do krcka,tak uvidime ako sa to cele nakoniec vyvrbi..
@gloria13 tak to veľa šťastia prajem, aby to šlo prirodzenou cestou... Škoda by bola rezať, keď telo už nerodi prvý krát.. Hlavne ze sa otočila, to myslím bude fajn a sekcia nebude... A nechápem čo furt majú s tým vekom, normálne ma to štve...
38 rokov je úplne b pohode... Keď som teraz ležala v nemocnici bola tam pani v 25 týždni, mala 47 rokov
Baby, včera bola o tom téma.. Tu je zatial za 1e na aukcii ohrievač a sterilizátor
http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=9248100
A tento je
A tento tomee topii za 6
http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=9246041
Ja tu našla krém avent na bradavky za 1,5 a doma mám 7avent fľaši s hrnčekom a lyžičkou za 7e 🙂
@gabuchah ja mam teda len sterilizator bez ohrievania,ale to mi bude stacit 😀 ale inak super tip,keby hladam,tak urcite drazim 😀 😀 a tie avent flasky si kde kupila?ja mam zatial len jednu novu,ostatne uz pouzivane kamoskinou malou,ale vydezinfikovane
Tie flasky som.kupila na aukciách tiež 🙂 s poštovnym necelých 10e,ale iba tri z nich boli úplne nové _vyvarene a tri mali cumel 🙂
@gabuchah ako tych flasiek mam tiez aj sedem,len iba jedna je nova...ale ved ked su vydezinfikovane,nemalo by sa nic stat snad...nechcem zbytocne kupovat,ked mam,nech sa mi to doma vsetko nekopi...

@maja099 ja tiež... Behom mesiaca dokonca 2x,teatree olej pomohol