Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@aber to mi je luto,preco?neda sa s tym nieco robit? ☹
@aber preco?kvoli hypoteke?ci?
@stanka2612 nevedeli sme načas platiť úver...
@aber ☹ viem,ze ste asi skusali vsetko,no nedalo by sa este s bankou dohodnut na nejakom odklade splatok,popripade znizeni splatok,alebo nieco?ved banke ide prioritne o peniaze ta nechce byt,ale aby ste platili...
@stanka2612 už je v dražobnej spoločnosti a ty sa nechcú dohodnut, musíme celý úver zaplatiť.... Ešte máme šancu ho predať, skúsia sa snimi dohodnut, nech nám dajú čas na predaj... Ináč neviem kam pôjdeme po pôrode 😢😢😢😢😢😢😢
@beaa pijem zatiaľčo iba malinový 🙂 2x za deň, za týždeň pridám alchemikovy tiež 2za deň čo som vyčítala tak 7dní piť a 3dni pauza... Lanové semienka zatiaľ neuzivam tak neviem poradiť ako sa tŕň vývar robí 🙂
No a super náhodou pokračujes v cvičení, pomaličky a pekne to pôjde.. Epino je lepší bo vieš koľko máš nafukanych.. S aniballom to musím potom merať...
Ja zasa závidím tým čo dali najskôr malé číslo bo takto viem ze zasit má mohli ešte viac...dnes som dala 27 ale tiež ma to uz stipalo a tie tlaky mi pripomínali veruže z časti pôrod 🙂
@mata0312 veru, ja som len taka"vikendova " pokracovatelka, ale v piatok uz budem poslednykrat v praci, tak uz dufam ze sa trosku pohnem, len aby som nezacala hned rodit 😀 my mame postielku uz zmontovanu od konca roka, len mam v nej este len origos zabaleny matrac, co davas na matrac? Nejaku speci obliecku ci len deku, ci ako to poriesit? Báááábo raď 😀 😀
@aber fuha to je krute,drzim vam palce velmi...a keby bolo najhorsie,nemozete k rodicom?alebo nejakej rodine?aspon docasne?
@18lula4 ja som dala tu nepremokavu podlozku na matrac a na to este bavlnenu klasicku plachticku detsku
@18lula4 moja davam plachticku natahovaciu a neskor su take zo.spodu pogumovane keby sa mimi precikalo aby to.nepreslo na matrac 😉 a mam mantinel okolo postielky, paplonik, vankus a obliekcy k k tomu to mi dalaa sestra a na bazare som kupila baldachyn aj a s tycou 😀 nevedela.som odolat aby to tam mala nemala 😉 ked bude hotova odfotim 😀
@stanka2612 kreativne 😀 😀 dakujem, to nie z mojej hlavy 🙂 vsetko z netu 🙂 🙂 ale take zlate no...deti to este velmi nezaujimalo 😉 😉 aj ty to uz budes najblizsie roky riesit 🙂 torticku 🙂 och ten maly bol z nej taky stastny ze tam ma mimona z jednym okom 🙂 🙂
@gabuchah
@stanka2612
@mnamkacik
@mata0312 sak vsetky sme teraz najkrajsie 🙂 🙂 🙂 dakujem tie chlebiky vsetko to bolo za 20minut 🙂 najviac trvalo manzelovy natriet chlebiky maslom 😉 😉 😉
@aber uvidis,vsetko dopadne dobre,drzim palce,nech sa s tou drazobnou spolocnostou rychlo dohodnete a zostane vam druhy byt.najhorsie by bolo keby ze nemate kam ist...a vy nastastie v pripade najhorsieho scenara mozte ist k vasim.kvoli babatku sa snaz byt co najviac v klude a neboj,nastastie este mate nejake moznosti
@mata0312 no dobre tak to este musim dokupit tu plachticku aj podlozku, inak mantinel aj vankusik a perinku mi dala sesternica a baldachyn som nechcela 😀 aby sa mi tam prach nedrzal zbytocne, aj ked mam ho ale zas nemam tu tyc, na to uz kaslat 😀 dobre posli foto ako inspiraciu 🙂 :-P
@stanka2612 uvidíme ako sa to vykristalizuje. ...niekedy mám nádej, potom beznádej. ...
@aber neboj ako uz aj Lubka pisala,kasa sa nikdy neje taka horuca.teraz len komunikovat s drazobkou a dohodnut sa na tom predaji,na to teraz musis mysliet 🙂 a na babatko 😉
@aber moc nerozumiem.. Mali ste byt a ním ste rucili koli novému? Juuuj... Škoda že ste ten nepredali alebo nejako vám niekto neporadil poistenie bytu na neplatenie alebo podobne, táto doba je strašne zlá ale netráp sa,nerob si tlaky aj keď je to smutné a ťažké.. Hlavne zo môžete ísť k rodičom 🙂 My sme tiež tak bývali, u našich v obývačke a oni hneď vedľa spálňu mali, čiže sme museli cez nich chodiť a to sme boli potom 4ria a malí noční vtáci.. Má to aj obrovské výhody, rodicia pomôžu, pobavia, tebe navarí mamina a tak, kašli na majetky a užívaj si čo príde a na čo si tak dlho čakala...
🌹💟

Už nevládzem ani žiť....