icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

stanka2612
31. jan 2016

@mata0312 tak dva deci...mam to od susedy a zabera,ale zase ked nemozes...aby si tlak nemala z toho velky

18lula4
31. jan 2016

@mata0312
@mnamkacik kraaasne tatry 😀 Matka ja mam to iste a dnesnu noc sme mali asi disco 😀 este aby som sa herecke prisposobovala, dufam ze doktor uz je zdravy a povie mi v utorok ako je otocena a da mi fotecku lebo mame to fotenie 11.2.tak si chcem zobrat snimok 🙂

gabuchah
31. jan 2016

@misska22 gratulujem 🙂 vyzeráš super na to ze už 4té tehu 🙂 nech ti dobre dopadne 🙂 ja tiež po dvoch chalanoch dievča 🙂

gabuchah
31. jan 2016

@mata0312 ale magnézium môžeš či? Ja si dávam občas, aj ochutenu magnezku Red aj Rajec bylinkový

gabuchah
31. jan 2016

@stanka2612 budeš potrebovať olivový olej z lekárne ešte a lekarensky lieh 🙂 s olivovým olejom sa vlásky vytierali, teda pokožka na hlave 🙂

gabuchah
31. jan 2016

@1234lubka ty kokos to už radšej rodiť ako havarovat 🙂
No blíži sa to, včera som cvičila s balónikom tak možno aj preto taký sen 😀

mnamkacik
31. jan 2016

@stanka2612
@mata0312
babenky, u nás by som povedala, že toto dnešné pučenie ešte celkom kľudné 😉
na ultrazvuku sa doktorka opýtala, že či sa postavil v brušku, že taký hrboľ 😀 ,, on je cirkusant už teraz, ja som veľmi zvedavá čo to bude, až bude na svete 🙂

mata0312
autor
31. jan 2016

@gabuchah jasne magnezko jem 3x2 tabletky denne, aj ja sem.tam vypijem ochutenu mineralku ale malo vacsinou cistu vodu, dr.mi zakazala.mineralky ako.su fatra lebo ze obsahuju a viazu vela.soli
@18lula4 vcera vecer bola.aj nasa.akcna ale.ked.idem spat tak sa.ukludni poslucha maminku 😀 a dnes je cely den ticho asi.ju uz pojdem aj budit 😀 dufam.ze.tak.bude spavat aj ked bude na svete 😀

stanka2612
31. jan 2016

@gabuchah ten lieh to viem,olivovy olej to som este nepocula 🙂 dokupim teda 😉

misska22
31. jan 2016

@gabuchah dakujem krasne

mata0312
autor
31. jan 2016

@mnamkacik tak je to akcne dietatko 😀 mala.na utz je.tiez.vzdy akcna neznasa to a ledva sa necha pomerat 😀 nonstop.kopala dr do sondy 😀

beaa
31. jan 2016

@gabuchah no ja si tiez meriam mam epi-no len s pumpou.. dnes +2cm 21,5 jasam 😀 ...inak tie sny o porode mne sa minule snivalo ze som bola v porodnici a uz som sla rodit a kricala som na dr nech ma nestriha lebo som cvicila a ze radsej pojdem do druhej porodnice ak tak 😀 /tu mame 2 / no koniec 😀 uz to zacina 😀 😀

beaa
31. jan 2016

@aber drzim ti moc palce nech vam to dobre dopadne.. je to hrozne v dnesnej dobe ☹

mata0312
autor
31. jan 2016

@gabuchah inak tuto noc som.snivala o.mimi ale uz bolo.na svete a namiesto doevcatka to bol.chlapec a isli sme.na poradnu a nechala.som ho.cudzej zene lebo som zabudla kupit listok na parkovisku a bol plny tak.mi chcel.zjest ruku 😀

mnamkacik
31. jan 2016

@mata0312 vidíš, ja som zase nechcela otecka pustiť k malému, lebo som si myslela , že mi ho bude chcieť vziať a nevráti

18lula4
31. jan 2016

@mata0312 no ta moja bola asi preto taka ziva, lebo tatinko chrapal 😀 😀 😀 😀 😅 😅 😅 ale uz nam odisiel zas do Bratislavy na 10 dni, tak uvidime ako bude dnes 😎 , ale dnes som co-to pozehlila, aj ked nie moc, ale aby sa aspon nepovedalo 😕

mata0312
autor
31. jan 2016

@18lula4 tak ak.bude tak na tatinka reagovat ho.budete musiet odstahovat zo spalne 😀 tak budes sama? ☹ ... ale aspon nieco 😉 a kde robis a ako sa vlastne.volas? 😀
@mnamkacik to su ale sny 😀

mt5
31. jan 2016

Ahojte dievčatá, pripájam sa do tejto skupiny nakoľko mám aj ja termín pôrodu v marci. Chcela som vedieť váš názor na PEDA (epidurálku) ktorá ste ju mali. Som prvorodička tak netuším...Dík moc 🙂

mnamkacik
31. jan 2016

@mt5 vitaj 🙂

matvejkovamimushka
31. jan 2016

Ahojte,kočky,tak pekný víkend za nami, my sme oslavovali ocinove narodeniny, tak som piekla a v sobotu sme stihli aj fotenie, tak už sa nevieme dočkať výsledných fotiek ;) budúci víkend nás ešte čaká oslava narodenín môjho manžela a potom už hádam budem len oddychovať. Ja som kúpila aj klasickú aj podšitú plachtičku,ale keď som ich prala, tak ta podšitá schla neporovnateľne dlhšie.

milliondollarbaby
31. jan 2016

kocky, je tu nejaka buduca mamicka, co sa chysta rodit na Antolskej?

aber
31. jan 2016

@beaa Ďakujem veľmi pekne si zlatá

mt5
31. jan 2016

@milliondollarbaby Ahoj ja sa chystám na antolsku

milliondollarbaby
31. jan 2016

@mt5 cauko, to je super☺️ kedy mas termin? ja 14.3.

mt5
31. jan 2016

@milliondollarbaby 😉 ja 5.3. už som týždeň na MD a začínam pomaličky nad tým aj rozmýšlať. Premýšlaš nad PEDA?

milliondollarbaby
31. jan 2016

@mt5 jaaj, tak to Ty pojdes skor (aj ked teda clovek nikdy nevie😃).. ja mam panicky strach z bolesti v kombinacii s lekarmi, je mi do revu aj u zubara, takze ja by som epiduralku chcela.. chystam sa ist asi buduci tyzden niektory den na to poucenie.. a Ty?

mata0312
autor
31. jan 2016

@mt5
@milliondollarbaby ahojte medzi nami 😉

milliondollarbaby
31. jan 2016

@mata0312 dakujeme pekne☺️

beaa
31. jan 2016

@mt5 mas termin jak ja 😉

mt5
31. jan 2016

@milliondollarbaby ja tiež mám strach neboj, hlavne, ked neviem čo ma čaká, ja som si tie papiere bola podpísať tento týždeň, to ani poučenie nie je, len sa ťa spýtajú nejaké zákadné veci. Ja by som to chcela zvládnuť bez toho ale človek nikdy nevie ako to zvládne. Ako sa cítiš?