icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

jarkajozo
1. feb 2016

Inak co ste pripravili na odchod z nemocnice pre miminka? Alebo ako ho obliect?

mnamkacik
1. feb 2016

@mata0312 komu??

gabuchah
1. feb 2016

@mt5 tak keď už niečo do seba chcem napchat chcem vedieť čo to je a aj nežiaduce účinky.. To sa aj liekov týka 🙂 a nevedela by som tlačiť už vôbec, nakoľko pri prvom som bola hodinu SJ štvt na stole a tlačila a sestru musela pomáhať... Krby mám epi tak ho vôbec nemusim vytlačiť
Takže za mňa áno, je lepšia skúšať do hĺbky..

gabuchah
1. feb 2016

@mata0312 a komu sa narodilo? 🙂

gabuchah
1. feb 2016

@jarkajozo ty jo, to ti ho musela riadne podrazdit ☹ a ešte cez vianoce... Dlho si bol v nemocnici?
Mne vážili naposledy v 33-34 týždni a tiež boli malá väčšia, 2300 mala skoro, to by mala mať v 35 tuším 🙂 preto tiež verím, že po 20tom februári sa sama vypýta skôr ako druhý syn 🙂
A panva -tá má bolela v 8mesiaci... V noci moc nespavam a keďže niekedy zaspím to už spím po sediačky a na jednom boku že ani neviem 😀 ID 5toho mesiaca mám krutý syndróm nepokojných nôh...
Inak celé toto tehu niečo...
Ty v pohode? Ani zle nebyvalo? A čo to bude?

gabuchah
1. feb 2016

@jarkajozo aha, už vidím, malý píšeš, takže chlapec 🙂
A prvé dieťa je chlapec či dievča?

jarkajozo
2. feb 2016

@gabuchah toto bude moje prve dietatko 😊 ano chlapcek. 😊 tatikov vysnivany syn 😃 ja som bola cele tehotenstvo pn kedze pracujem v nemocnici tak som musela koli roznym infekciam..zle mi bolo pocas vsetkeho asi 2 dni dokopy inak dost dlho som si neuvedomovala ze som tehu..😊 asi az teraz si to uvedomujem ked tie kopance riadne citit a pohyb je coraz obmedzenejsi 😃 moj mal 2300v 30tt tak som zvedava co ma caka 😊 v stvrtok uz idem na poradnu do porodnice tak sa budem pytat na vyvolavacku som zbedava co povedia..a ty ako? Ake bolo tehu? Prve babo mas? A odkial si?

mata0312
autor
2. feb 2016

@jarkajozo moja mala.skoro o kilo menej 😀 ten tvoj.bude valibuk 😉 a my v rodine konecne.vytuzene dievcatko 😀 sedim uz na poradni a asi to potrva 😉

vierkal
2. feb 2016

@jarkajozo ja som pochystala uz do kufrika veci pre drobatko aby muz vedel co zobrat. a nasla som na trencanskej strankenemocnica porodnica co treba zobrat tak som to pribalila. akurat som zobrala tri ksoielky trojo dupaciek roznych velkosti nakolko neviem aky bude velky xixixixixixi

stanka2612
2. feb 2016

@gabuchah tak to mala rychly porod,bodaj by sme taky mali vsetky 🙂

stanka2612
2. feb 2016

@mata0312 juj gratulujem 🙂 uz to pomalicky zacne 🙂

stanka2612
2. feb 2016

@jarkajozo ja do porodnice pre babo potrebujem len vlhcene utierky,plienky,ciapocku a rukavicky,ostatne vsetko dostanem v porodnici.a na cestu domov som zbalila body s dlhym rukavom,pancusky,nohavice,svetrik ciapocka ponozticky a overal + v pripade potreby este deka 🙂 a autosedacku samozrejme...

mata0312
autor
2. feb 2016

Tak ja uz po poradni, vsetko je ako ma byt, zatvorena,.cista bez zapalov, prietoky ok a mala pribera ale hmotnost neviem 😉 uz len tri poradne huraaa 😀
@stanka2612 aj u nas len to potrebujeme v nemocke 😉

stanka2612
2. feb 2016

@mata0312 super,tak uz sa teraz len setrit a tesit na malinku

mata0312
autor
2. feb 2016

@stanka2612 veru veru nech uz to len a len ubieha 😉

skarabubu
2. feb 2016

@mata0312 Já idem 10.2 na tie prietoky.A tež som bez zápalov a uzavrená.Už se nám to kočky blíží.

mata0312
autor
2. feb 2016

@skarabubu ja 16.2. Krv a kultivacie 😉

stanka2612
2. feb 2016

@skarabubu @mata0312 ja idem 8.2 ale mne tie prietoky nikdy nerobil ani nepovedal,to ako sa zistuje?

mata0312
autor
2. feb 2016

@stanka2612 robi sa to ako sono 😉 asi ti.bude teraz robit na poradni

skarabubu
2. feb 2016

@mata0312 Aj mě bude robit aj stěry,krv a tie prietoky.

stanka2612
2. feb 2016

@mata0312 no ved asi sa spytam...

jarkajozo
2. feb 2016

@stanka2612 super dalukem vsetko toto mam zbalene v autosedacke 😊

jarkajozo
2. feb 2016

@mata0312 no to bude 😃 neviem pokom to dieta bude 😃 aj u nas u priatelovej rodiny prvy vnuk a pravnuk 😃 taze bude rozmaznanec 😊 a s mojej rodiny prve vnucatko

stanka2612
2. feb 2016

@jarkajozo este si skus pozriet na internete porodnicu,kam chces ist rodit,tam maju vsetko napisane co potrebujes 🙂 aj ja som tak balila

jarkajozo
2. feb 2016

@vierkal ja do porodnice len vlhcene, kremik na zadocek plienky , cumlik a ciapocky, inak vsetko mam zbalene v sedacke abx priatel nezabudol nieco zobrat 😊

jarkajozo
2. feb 2016

@jarkajozo ano veci mam podla porodnice pobalene len som nevedela co pre maleho na cestu domov 😊 to bude premna asi furt dilema to obliekanie 😃

jarkajozo
2. feb 2016

@stanka2612 ano veci mam podla porodnice pobalene len som nevedela co na cestu domov 😊 to bude premna furt dilema to obliekanie 😃

mata0312
autor
2. feb 2016

@jarkajozo neboj som.druhorodicka a tiez to je pre mna furt dilema 😀

jarkajozo
2. feb 2016

@mata0312 no super som myslela ze som sama 😞 dufam ze sa dotoho dostanem alebo nech je cim skor leto 😃

stanka2612
2. feb 2016

@jarkajozo ja som sice prvorodicka,ale vraveli mi,ze babatku staci obliekat o jednu vrstvu viac ako si obliekame my 🙂 a verim,ze v marci uz nebude mrznut...ale ak by nahodou ano,kupila som pre istotu aj fusak