Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mt5 tak keď už niečo do seba chcem napchat chcem vedieť čo to je a aj nežiaduce účinky.. To sa aj liekov týka 🙂 a nevedela by som tlačiť už vôbec, nakoľko pri prvom som bola hodinu SJ štvt na stole a tlačila a sestru musela pomáhať... Krby mám epi tak ho vôbec nemusim vytlačiť
Takže za mňa áno, je lepšia skúšať do hĺbky..
@jarkajozo ty jo, to ti ho musela riadne podrazdit ☹ a ešte cez vianoce... Dlho si bol v nemocnici?
Mne vážili naposledy v 33-34 týždni a tiež boli malá väčšia, 2300 mala skoro, to by mala mať v 35 tuším 🙂 preto tiež verím, že po 20tom februári sa sama vypýta skôr ako druhý syn 🙂
A panva -tá má bolela v 8mesiaci... V noci moc nespavam a keďže niekedy zaspím to už spím po sediačky a na jednom boku že ani neviem 😀 ID 5toho mesiaca mám krutý syndróm nepokojných nôh...
Inak celé toto tehu niečo...
Ty v pohode? Ani zle nebyvalo? A čo to bude?
@gabuchah toto bude moje prve dietatko 😊 ano chlapcek. 😊 tatikov vysnivany syn 😃 ja som bola cele tehotenstvo pn kedze pracujem v nemocnici tak som musela koli roznym infekciam..zle mi bolo pocas vsetkeho asi 2 dni dokopy inak dost dlho som si neuvedomovala ze som tehu..😊 asi az teraz si to uvedomujem ked tie kopance riadne citit a pohyb je coraz obmedzenejsi 😃 moj mal 2300v 30tt tak som zvedava co ma caka 😊 v stvrtok uz idem na poradnu do porodnice tak sa budem pytat na vyvolavacku som zbedava co povedia..a ty ako? Ake bolo tehu? Prve babo mas? A odkial si?
@jarkajozo ja som pochystala uz do kufrika veci pre drobatko aby muz vedel co zobrat. a nasla som na trencanskej strankenemocnica porodnica co treba zobrat tak som to pribalila. akurat som zobrala tri ksoielky trojo dupaciek roznych velkosti nakolko neviem aky bude velky xixixixixixi
@gabuchah tak to mala rychly porod,bodaj by sme taky mali vsetky 🙂
@mata0312 juj gratulujem 🙂 uz to pomalicky zacne 🙂
@jarkajozo ja do porodnice pre babo potrebujem len vlhcene utierky,plienky,ciapocku a rukavicky,ostatne vsetko dostanem v porodnici.a na cestu domov som zbalila body s dlhym rukavom,pancusky,nohavice,svetrik ciapocka ponozticky a overal + v pripade potreby este deka 🙂 a autosedacku samozrejme...
Tak ja uz po poradni, vsetko je ako ma byt, zatvorena,.cista bez zapalov, prietoky ok a mala pribera ale hmotnost neviem 😉 uz len tri poradne huraaa 😀
@stanka2612 aj u nas len to potrebujeme v nemocke 😉
@mata0312 super,tak uz sa teraz len setrit a tesit na malinku
@stanka2612 veru veru nech uz to len a len ubieha 😉
@stanka2612 robi sa to ako sono 😉 asi ti.bude teraz robit na poradni
@mata0312 no ved asi sa spytam...
@stanka2612 super dalukem vsetko toto mam zbalene v autosedacke 😊
@jarkajozo este si skus pozriet na internete porodnicu,kam chces ist rodit,tam maju vsetko napisane co potrebujes 🙂 aj ja som tak balila
@stanka2612 ano veci mam podla porodnice pobalene len som nevedela co na cestu domov 😊 to bude premna furt dilema to obliekanie 😃
@jarkajozo ja som sice prvorodicka,ale vraveli mi,ze babatku staci obliekat o jednu vrstvu viac ako si obliekame my 🙂 a verim,ze v marci uz nebude mrznut...ale ak by nahodou ano,kupila som pre istotu aj fusak

Inak co ste pripravili na odchod z nemocnice pre miminka? Alebo ako ho obliect?