Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@jarkajozo veď ono z lekárskeho hľadiska a asi aj celkovo, je to fajn, že si zavretá... Ja málo oddychovala občas, ako pri prvakovi a druhakovi, do toho tá preeklampsia... A po nociach aj do 3hore, na dotaz veľakrát...
Možno aj preto som sa... Pri prvom som bola mesiac na jeden prst a šiel po termíne a pri druhom som nebola vôbec a šiel i dva týždne skôr 🙂
Také buď rada ze si zavretá a v poriadku 🙂 😉
@18lula4 ja idem na krv a kultivacie 16.2. A potom este kazdy tyzden do 1.3. A to je posledna poradna a.uz iba rodit 😀 dnes som sikovna vsetky vecicky su uz roztriedene a na mieste a uz som aj zbalila vecicky pre.malu do.porodnice a.nachystala drahemu do vanicky 😉 ten tlak zavidim ☹ ja.ze 147/90
Inak baby...uz sme o tom niekde pisali ze sa nedaju uz teraz podviazat vajecniky zadarmo a mne to moja dr dnes spomenula ze.kedze je sekcia tak ze mam na to narok zadarmo ...ja.ze to uz nerobia a vyviedla ma z omylu ....som.spomenula drahemu a teda skoro vyskocil z koze 😀 ze proti prirode a bla bla 😀 strasne by chcel este jedno ...no a ja teda nie aj.ked nikdy nehovor nikdy 😀
Mne uz staci mame troch chlapcov teraz bude dievcatko a dost mam iba 27 a cely zivot pred sebou aj s laskami

@gabuchah juj tak to by ste si mali nad to sadnut 😊 kym to zvazite a vyberiete prejde este kopec casu 😊 tak drzim palce aby ste vybrali spravne 😊