icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

jarkajozo
2. feb 2016

@gabuchah juj tak to by ste si mali nad to sadnut 😊 kym to zvazite a vyberiete prejde este kopec casu 😊 tak drzim palce aby ste vybrali spravne 😊

gabuchah
2. feb 2016

@jarkajozo môj druhý termín je 3.3. 😀 inak prvý 27.2 🙂 inak, možno by tá menej bolel pôrod väčšieho dieťaťa ako s vyvolavackou... A pokiaľ pocvicis s balónikom....

gabuchah
2. feb 2016

@jarkajozo no a..času ako času, ja od začiatku hovorím že po 20tom príde, aloe ktovie 😀 otvorená na 2prsty som už 3týždeň 🙂 možno asi ozaj kedy ju uvidíme 🙂

jarkajozo
2. feb 2016

@gabuchah pijem len ten caj na balonik som pocula vela dobreho no neviem si seba predstavit 😊 ja druhy mam 6.3 ale dufam ze to bude skor 😊

gabuchah
2. feb 2016

@jul11 tak to sme dve 🙂 ja tiež na začiatku iba prevarena voda,bylinky 🙂 mám aj kokosový olej aké ten je dosť ťažký pre také novorideniatko tak máme iba gél a mlieko telové od hipp 🙂 mydlo mám tiež ale to budem v prípade núdze ja používať 😀

jarkajozo
2. feb 2016

@gabuchah juj tak ja som zavreta jakeby ma zosili 😞 tak ti drzim palce aby to skor aj bolo 😊

gabuchah
2. feb 2016

@jarkajozo veď ono z lekárskeho hľadiska a asi aj celkovo, je to fajn, že si zavretá... Ja málo oddychovala občas, ako pri prvakovi a druhakovi, do toho tá preeklampsia... A po nociach aj do 3hore, na dotaz veľakrát...
Možno aj preto som sa... Pri prvom som bola mesiac na jeden prst a šiel po termíne a pri druhom som nebola vôbec a šiel i dva týždne skôr 🙂
Také buď rada ze si zavretá a v poriadku 🙂 😉

misska22
2. feb 2016

@gabuchah môžeš mi dať kľudne 🙂 samozrejme prejedám sa slanina sladké slané mastné proste všetko a nič 😢 už neviem čo jesť

jarkajozo
2. feb 2016

@gabuchah ja tiez vsetko robim mamka aj priatel pomne kricia 😃 vcera som skrabala omietku v maleho buducej izbe 😃 neposedim ani chvilku no som rada no uz bx sa mohlo daco diat tak zeby som porodila na 38tt 😃

jarkajozo
2. feb 2016

@misska22 kedy mate termin a kde chcete rodit? Pozeram ze ste s kosic 😊

misska22
2. feb 2016

@jarkajozo pochádzam s košíc no rodiť budem asi v Michalovciach mám vybavenú lekárku ku pôrodu a ak nestihnem tak Humenné 🙂

misska22
2. feb 2016

@jarkajozo atermín mám 22. 3

jarkajozo
2. feb 2016

@misska22 teraz byvate niekde tam?

misska22
2. feb 2016

@jarkajozo Mimochodom bude to 4 cisársky a po troch chalanoch konečne dievčatko 🙂

misska22
2. feb 2016

@jarkajozo Pri Humennom prečo??

jarkajozo
2. feb 2016

@misska22 len sa pytam lebo moja mamka pochadza od MI ...juj a to sa da 4cisarske?tak drzim palce aby vsetko dobre dopadlo

misska22
2. feb 2016

@jarkajozo jasne všetko sa dá keď človek chce strašne sme chceli dievčatko verím že všetko dobre dopadne 🙂

pahu
2. feb 2016

@gabuchah My máme pre dievčatko Matildu, požičiam ak chceš 🙂

mnamkacik
2. feb 2016

@jarkajozo 8. a 10.3

mata0312
autor
2. feb 2016

@18lula4 vsetko.fajn a aj ma zobrala nacas 😀 a ty ako sa ma malicka?

mata0312
autor
2. feb 2016

@18lula4 tak.zaciname spolu 6.2. Idem.aj ja na matersku 😀

18lula4
2. feb 2016

@mata0312 my sme si veru pockali hodinku a pol a zas o tyzden idu mi brat kultivaciu a krvny obraz a casto stikutame napr.aj teraz 😀 inak mala v poriadku, hlavicka dole a tlak vynikajucos

mata0312
autor
2. feb 2016

@misska22 to ti mozeme len.zavidiet aj ked jasne treba aj pribrat ...ja vypijem vodu a priberiem 😀 keby sa dalo.kludne ti zo.desat kil darujem.😉

mata0312
autor
2. feb 2016

@18lula4 ja idem na krv a kultivacie 16.2. A potom este kazdy tyzden do 1.3. A to je posledna poradna a.uz iba rodit 😀 dnes som sikovna vsetky vecicky su uz roztriedene a na mieste a uz som aj zbalila vecicky pre.malu do.porodnice a.nachystala drahemu do vanicky 😉 ten tlak zavidim ☹ ja.ze 147/90

mata0312
autor
2. feb 2016

@18lula4 ja idem na krv a kultivacie 16.2. A potom este kazdy tyzden do 1.3. A to je posledna poradna a.uz iba rodit 😀 dnes som sikovna vsetky vecicky su uz roztriedene a na mieste a uz som aj zbalila vecicky pre.malu do.porodnice a.nachystala drahemu do vanicky 😉

mata0312
autor
2. feb 2016

Inak baby...uz sme o tom niekde pisali ze sa nedaju uz teraz podviazat vajecniky zadarmo a mne to moja dr dnes spomenula ze.kedze je sekcia tak ze mam na to narok zadarmo ...ja.ze to uz nerobia a vyviedla ma z omylu ....som.spomenula drahemu a teda skoro vyskocil z koze 😀 ze proti prirode a bla bla 😀 strasne by chcel este jedno ...no a ja teda nie aj.ked nikdy nehovor nikdy 😀

misska22
2. feb 2016

@mata0312 ahoj aj ja si davam sterilizaciu po 4 cisarskych a platim 80 eur zevraj polovica kedze su to dva ukony naraz

mata0312
autor
2. feb 2016

@misska22 vazne? Mne povedala zadarmo zaujmave...ale ja.si nedam ...mam len dve 😉

misska22
2. feb 2016

Mne uz staci mame troch chlapcov teraz bude dievcatko a dost mam iba 27 a cely zivot pred sebou aj s laskami

mata0312
autor
2. feb 2016

@misska22 jaaj ty si inak.mladucka 😉 to ja uz 35 na konci roka 😀 a ake mas rozostupy medzi detmi ? A ako.sa volaju?