Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@misska22 jej aj ja mam prvorodeneho Gabka 🙂 bude mať 9 🙂 to budete oslavovať jeho meniny a možno aj narodenie dievčatka...
A tie kila -je to zvláštne ako nastavené to je, každá sme iná... Ja by dala za to neviem co aby som sa nemusela váhy báť, i keď ty sa jej tiež asi bojíš...
A čo doktor? Prečo ti niečo nedal? Kamarátka mala podobný problém a až po nejakých vitaminich sa jej to upravilo... a nie si celiatička? Ci ti nerobí pečivo a tak problém....
@gabuchah Vidis,kazdy vravi nieco ine...ale ano,urcite ho budem sledovat a ten nostek to je dobre vediet 🙂 vdaka lebo som si myslela ze fusak ani nevyuzijem,ved marec sa narodi,von pojdeme asi najskor az mesiac po narodeni (myslim...) a to uy snad nebude mrznut.tak super,ze si mi poradila 🙂 a kedy sa ide s babatkom prvy raz von?
@1234lubka joj,tak to sa uz tesis,ze? dalsi krocik k porodu 🙂 aj ja sa uy tesim,ked pojdem na tie pasy a na tu poradnu do porodnice 🙂
@stanka2612 kup si taky co sa da predlzit a vyuzijes aj dalsiu zimu ..ja mam tak po malom a mal.ho do tri a pol roka
@18lula4 Super,gratulujem 🙂 vsetko tak ako ma byt,parada 😀
@mata0312 hej taky som si kupila,ma aj na spodu rozopinaci otvor na topanky 🙂 to mi poradila predavacka
@stanka2612 no ja sa vobec netesim, brrr nemocnicne prostredie 😀 a mozno pridem tomu na chut za ten posl.mesiac
@mata0312 ty si akaaa dobraaa, ja som dnes bola kupit ako si poradila tu plachtu na matrac a je take ze nepotrebujem podlozku a na to plachtu, ale je to 2v1 cize ta plachticka je nepremokava tak som to hodila do pracky a periem..no a v piatok sa v praci lucim, takze od soboty zehlim, upratujem skrinu; balim sa 🙂
@mata0312 mnam dojdem na veceru 🙂 ja dnes spim u maminky tak mi zajtra slubila parene buchty...
@18lula4 tak nemocnicne prostredie ani ja nemusim,ale na babatko sa uz tesim neskutocne moc
@misska22 wau,super ze si si trufla na styri deticky 🙂 klobuk dole pred tebou,musi to byt krasne ale aj narocne vsetko zvladnut...a to mas len 27,fuu...ja mam 31 a cakam svoje prve...a ci sa dam na druhe,to uvidim az po porode 😀
@stanka2612 kludne pridi este ostalo.😉 mnam parene buchty take domace 😀 jooj to.moje sladke ma.zabije 😀
@mata0312 startujem metlu,otvaraj okno 😀
@18lula4 myslim ze nemocke sa na chut prist neda vrrr ...len myslienka ze budem na vipke ma ako tak upokojuje a ze drahy tam.bude a nami ...baby ja sa uz tak.straaaaaaaaasne.neviem dockat svojho dievcatka :-* dnes ked.som vykladala tie vecicky vsak.ja mam pre tu moju princeznu minimalne 10 siat takych mini 56/62 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 isto.ich vynosi hehe
@stanka2612 len pohni, radsej vysavac bo vonku predsa.zima 😀 😀
inak baby dnes som bola u doktora teda s tou nohou a zistil,ze som mala posunutu driekovu cast chrbtice,tak ma napraval,ze z toho ma ta noha boli a veru je uz lepsie...tak som rada,ze nemam nejaky zapal...tri dni mam brat tri krat denne paralen a malo by to prestat boliet 🙂 ak nie,mam este znovu prist...
@stanka2612 tak super 😉 dufam ze to uplne zmizne ta bolest 😉
@stanka2612 jjved aspon omrknem doktorov ktory sa ako vola 😉
@mata0312 aj ja verim,on je fakt super obvodak,sice si u neho platis rocny poplatok ale potom uy nepyta nic a je dobry odbornik 🙂 zatial vzdy co povedal,tak aj bolo...

@mata0312 Gabko ma 11 Samko ma 9 Borisko 3 a teraz bude Ninka