Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 neboj budeme informovať 😎
@stanka2612 na poradni u mojho nie no idem do nemocnice na poradnu a tam budem cakat na ultrazvuku potom pojdem na monitor a tak na vysetrenie 😊 a urcite tam nebudem sama lebo ma objednali na 9.00-11.00
@jarkajozo aha tak to asi ano,tam to uz moze trvat...ja sa idem objednat buduci tyzden,lebo len v pondelok mi moj doki bude robit vsetky odbery...
@stanka2612 mne odbery a vyter robil uz davnejsie 😊
Ja idem v piatok... Poobede, výter mi zatiaľ nerobili 🙂 najradšej by som už bez poradní 🙂
Aj vase deturence v bruskach su take akcne? Niekedy ma az prehne ked kopne fajne pod rebro a hlavne ked ho tatik nahovara nech rozkope mamku kym moze 😊 a to hlavne vtedy ked moje horminy pracuju 😃
Baby ja som sa zobudila.na taku bolest prstov, strpnute su stale ale.toto ako.keby ich mam.dolamane na kusky az mi do placu bolo taka bolest vystrelovala, a vsak.ich mam aj pekne opuchnute ☹ ani jedina vraska.na nich aspon nejaka vyhoda 😀
Aj ten moj sa posledne dni vlni,puci,z prava do lava a bolestivo kope do mechura... 🙂 zacal mat brutalnu gymnastiku 😀
@stanka2612 Hej ten močový mechur dostává zabrat.
Dnes to vyzera na dlhu poradnu 8 zien predomnov
@jarkajozo mas nejaky casak?alebonieco,cim zabijes cas?

@mnamkacik dala.by som si 😀 mnam aj tie stankine parene buchty musim maminke tiez.povedat 😀