icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

mata0312
autor
3. feb 2016

@mnamkacik dala.by som si 😀 mnam aj tie stankine parene buchty musim maminke tiez.povedat 😀

mnamkacik
3. feb 2016

@stanka2612 neboj budeme informovať 😎

mnamkacik
3. feb 2016

@jarkajozo no budem vyzvdeať od Dr. všetko 😉

jarkajozo
3. feb 2016

@stanka2612 na poradni u mojho nie no idem do nemocnice na poradnu a tam budem cakat na ultrazvuku potom pojdem na monitor a tak na vysetrenie 😊 a urcite tam nebudem sama lebo ma objednali na 9.00-11.00

jarkajozo
3. feb 2016

@mnamkacik aj ja vsetko sa budem pytat 😊

mnamkacik
3. feb 2016

@jarkajozo Ja asi iba poradňa- do nemocnici pošle asi až o týždeň

stanka2612
3. feb 2016

@jarkajozo aha tak to asi ano,tam to uz moze trvat...ja sa idem objednat buduci tyzden,lebo len v pondelok mi moj doki bude robit vsetky odbery...

jarkajozo
3. feb 2016

@mnamkacik ja normalne uz idem minuly tyzden u svojho a teraz uz do porodnice uz aj na materskej som 😊 napisem ako to prebiehalo

jarkajozo
3. feb 2016

@stanka2612 mne odbery a vyter robil uz davnejsie 😊

gabuchah
3. feb 2016

Ja idem v piatok... Poobede, výter mi zatiaľ nerobili 🙂 najradšej by som už bez poradní 🙂

18lula4
3. feb 2016

@mata0312 my mame postolky v zozname do porodnice a povinne 😀 a ved to je taka vec ze zaberie 0 miesta, tak beriem urcite ked to mam na zozname

mata0312
autor
3. feb 2016

@18lula4 to.je jasne ked to je na zozname 😉 ja som pri malom nikdy nepouzivala a vsetko bolo ok ani na siroko nebalila 😀 len pampersku

gloria13
3. feb 2016

@gabuchah dnes to celkom ujde..krpata sice divočí,ale citim sa lepsie..

jarkajozo
4. feb 2016

Aj vase deturence v bruskach su take akcne? Niekedy ma az prehne ked kopne fajne pod rebro a hlavne ked ho tatik nahovara nech rozkope mamku kym moze 😊 a to hlavne vtedy ked moje horminy pracuju 😃

mata0312
autor
4. feb 2016

@jarkajozo moja mala az.tak nie, vie ma.teda niekedy riadne kopnut ale inak ziadne mexicke vlny na bruchu sa nekonaju 😀

jarkajozo
4. feb 2016

@mata0312 to mate dobre toto moje kurca neviem co tam robi brusko skace sprava dolava 😃

mata0312
autor
4. feb 2016

@jarkajozo pri malom to tiez tak.bolo 😀 asi je leniva po tatinkovi ze.aj on bol take dieta ze.len spal a spal a spal 😀 no bodaj by hehe ..ja som.skor.citila pohyby a kopance, teraz.je to uz miernejsie 😀

mata0312
autor
4. feb 2016

Baby ja som sa zobudila.na taku bolest prstov, strpnute su stale ale.toto ako.keby ich mam.dolamane na kusky az mi do placu bolo taka bolest vystrelovala, a vsak.ich mam aj pekne opuchnute ☹ ani jedina vraska.na nich aspon nejaka vyhoda 😀

jarkajozo
4. feb 2016

@mata0312 prajem vam abx bola malinka kludnucka...presne skor to bolo castejsie teraz len obcas ale poriadne

gabuchah
4. feb 2016

@jarkajozo ja až nadskakujem občas 😀 a to nehovorím keď niekde som vonku a začne sa pučiť dopredu, chodím jak kačica 😀

gabuchah
4. feb 2016

@mata0312 ty kokos to čo sa ti robí? Ja ten pocit poznám iba z chodidiel väčšinou... Ani studená voda nepomáha? Sa asi hodne zavodnujes

jarkajozo
4. feb 2016

@gabuchah no je to brutal idem teraz na poradnu tak som zvedava co povie 😊 mohol bx si ma uz aj nechat 😃

skarabubu
4. feb 2016

@jarkajozo No ze začátku se skoro nehybalo ale teraz viac a viac,ale nekope jen se tak protahuje a natahuje.

skarabubu
4. feb 2016

@gabuchah No já sa asi dost zavodňujem,nohy mi začali strašně opuchat až mě pálí koža.Máte někdo radu co na to?

stanka2612
4. feb 2016

Aj ten moj sa posledne dni vlni,puci,z prava do lava a bolestivo kope do mechura... 🙂 zacal mat brutalnu gymnastiku 😀

skarabubu
4. feb 2016

@stanka2612 Hej ten močový mechur dostává zabrat.

jarkajozo
4. feb 2016

@skarabubu mna kope a dakedy vynde taky pukel ze s priatelom len typujeme co tam ma 😃

jarkajozo
4. feb 2016

Dnes to vyzera na dlhu poradnu 8 zien predomnov

stanka2612
4. feb 2016

@jarkajozo mas nejaky casak?alebonieco,cim zabijes cas?

lenadka
4. feb 2016

@jarkajozo aj môj je taký príliš akčný, je to moje tretie dieťa, ale toto som nikdy nezažila takú akčnosť, aj teraz sa tak mrví že au...