Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612
@mnamkacik aj ja mam maslicku na kociku a dalsiu mi vyrobila kolegyna, tak tu si dam na vajicko a snurku som tie kupila, tu zatial mam v penazenke, este som ju nevylozila- ale dam to malej na ruku az ked bude mat cca pol rocka a viac
Ja pracujem do 16.2. 🙂 Ale mám tu fakt realtívnu pohodičku 😀
@stanka2612 tiez chcem urcite bez kamery, to len ked pojdem do vane az malu pocujem, lebo budem sama v dome 🙂
@18lula4 viem si predstavit ja musim.vstavat o 7 a.to ked celu noc zle spim a prave nadranom konecne tvrdsie zaspim tak je to problem ☹ jooj ...ale.tak co.uz narobim ...uz budes odychovat a chystat sa na mimi 😀
@stanka2612 ja tiez asi kupim.nejake z bazaru 😉
@stanka2612 to su aj z kamerou?? :-0 :-0 :-0 😲 😲 😲
@18lula4
@stanka2612
@mata0312 ono i v byte sa zijdu...ved ked budes chciet odskocit do susedy 😉 😉
My mame stanoveny termin 7.3., tak uvidime, kedy ...
@1234lubka jasne aj s kamerou, je to super segra da maleho na poschodie a sedi dole vonkuu na terase a kedze.ma strme.schody hned vie ze maly je.hore 😉 strasna vyhoda doteraz pouziva 😉 nam na byte stacia aj.obyckove 😀 ja sa zo susedmi moc eee som.tu kratko aj ked mozno lebo oproti maju babatko narodilo sa 16.12 tak ked bude mala.mozno..skor sa poznam len s.jej chlapom 😀 ten.je vyrecnejsi
@1234lubka tak v tom pripade ano 🙂 len nie kazdy ma stastie na dobru susedu (nie je moj pripad,ja mam dobru) 😀
@stanka2612 alebo vies ked som zacala pracovat, bol jul, a maly zacinal skolku od septembra..chodil k susede ale spat chcel len doma...byvaju hned naproti tak nechala otvorene okno v izbe kde spal (vzdy.sa budil z obrovskym revom) a chodila na balkon nacuvat 😀 😀 keby som nemala svoje vysielacky pokazene tak ma ostarost menej 😉 a to uz kazda vie ci jej treba ci nie, ja som ich velmi vyuzila kedze sme byvali u babky amaly spal v poslednej izbe...az kym mal pol roka a neprekusil kabel... :-P
@1234lubka ja mam take,ze aj naz baterky aj na kabel 🙂 len este musim vyskusat aky maju dosah
@stanka2612 ja som mala tu cast co bolav postielke na baterky aj kabel, a ta co nosis zo sebou sa dalanabijat...z lidlu boli a asi 40-50metrov teda dosah mali....a to len dom mal 25metrov na dlzku....
Zeny ako mam toho mojho donutit aby malemu urobil izbu termin za chvilku a on ma furt cas keby ja som neosktabala steny neni urobene nic! Ja uz vazne nevladzem on ma cas hlavne ze ja nemam kde postielku rozlozit lebo spalnu mame taku malu ze mi tam nevojde tak ja budem soat s malym vo vedlajsej izbe
@jarkajozo fuha,no to neviem,ten moj je v tomto asi opak tvojho...skus mu pohrozit,ze pojdes napr.k rodicom,ak nebude izba,lebo nema babo kde byt...alebo mu povedz,ci nechce pre svojho syna krasnu izbu...popripade mu daj nejake ultimatum...inak ma uz nic nenapada...drzim ti palce 🙂

@mata0312 vies co ani mi nehovor, sak mne doktor povedal ze tie prsty puchnu lebo vela vody pijem, mam vypit max. 1,5l- no a potom zas mam problem ist na wc, tak som si povedala ze uz to vydrzim a radsej budem pit vodu a nech ma bolia prsty, ako mat zas problemy so zilou, aj tak to bude podla mna dost zle po porode 😢 😢