icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

skarabubu
4. feb 2016

@stanka2612 Však to zas ano,já som ráda aj za to hemženie.

stanka2612
4. feb 2016

@18lula4 jezis,tak to si uzila 😀 dufam,ze ani ten moj nebude az taky akcny ako je v brusku

skarabubu
4. feb 2016

Dovarila som kapustnicu a dala som si tanier a sotva dýcham.Ale je dobrá,povedla sa.A druhý chod nudle z mákom ty si dám na vačeru,bo to budem trávit až do večera.Mám problémy s trávením.

stanka2612
4. feb 2016

@jarkajozo krasne miery 😉 chlapec ako lusk

jarkajozo
4. feb 2016

Vsetci lekari pri porodoch to si zas posedim 😞

gabuchah
4. feb 2016

@mata0312
@skarabubu
Ja keď som.sa kedysi tak moc zavodnovala, dostala som v 9tom mesiaci lieky na odvodnenie
Teraz to už nepredisuju?

skarabubu
4. feb 2016

@gabuchah teraz to nechávaju tak,že?

pahu
4. feb 2016

@skarabubu Ja som objavila čaro ESPUMISANU 🙂 Hneď po jedle alebo s jedlom a nebude ťa trápiť žiadny problém 🙂

18lula4
4. feb 2016

@mata0312 mna zehlenie praveze bavi a teraz hlavne ked tie mini vecicky 😀 , len stale na to nie je cas, zas v sobotu, zajtra posledny den v praci

18lula4
4. feb 2016

@stanka2612 presssne tak ako pises, lebo sa hovori aj o tvrdnuti bruska, tak ani neviem co to je, ani nechcem vediet, radsej nech tam skace 😅 😅

18lula4
4. feb 2016

@skarabubu uzivaj si kapustnicu kym mozes, potom nebudes moct 😝

18lula4
4. feb 2016

a co su to vlastne tie prietoky dievcata??

skarabubu
4. feb 2016

@18lula4 Však to a to ju mám rada.

skarabubu
4. feb 2016

@pahu A može se to v těhotenstve?

gabuchah
4. feb 2016

@skarabubu môže, ale je to dostal umelinka...
Dáva sa to aj deťom a niektoré majú ešte vacsiekoliky, bo ich organizmus si potom nevie pomôcť..
🙂

lenadka
4. feb 2016

@pahu @skarabubu môže aj aj ho užívam, inak ma neskutočne nafukuje....ako sa hovorí, že dievčatá neprdia, tak áno ja som antiprdiaca v tomto tehu 😀

gabuchah
4. feb 2016

@skarabubu no neviem, keď tak čítam tak asi aj nechávajú a lieky nedávajú... I keď je to čudné, mne vtedy ale otrasne puchli nohy, až mi pretekali cez tenisky

skarabubu
4. feb 2016

@gabuchah No mě od minulého týždňa,ale strašně,však je doktor viděl a akorát se ptal,či moc nesolím.A já že nie,mám rada málo slaná jedla.

mnamkacik
4. feb 2016

Poradňa za nami.... Adamko váži 2614g, ja som pribrala pol kila.Zatvorený sme vraj na desať západov o týždeň vraj nejaké ctg +poradňa. Stále otočený správne- hlavička dole.vraj Doktor to nevidí žeby sa malý niekam ponáhľal ,takže ostávame pri pôvodnom termíne marec, ak nie neskôr 😠

stanka2612
4. feb 2016

@mnamkacik super 😉 a maly ma krasne miery.a aj ty si super pribrala 🙂 ja sa az obavam vahy u dokiho,lebo furt len zerem 😀 😀 😀

mnamkacik
4. feb 2016

@stanka2612 no ja som sa tiež bála tej mojej váhy 😠 ,lebo každodenný problém môj je-čo by som tak zjedla (priznám sa trápi ma tak 3krát denne) väčšinou pomôže na odpútanie pozornosti mrkva, jablko alebo zmrzlina (to je úplne krajné riešenie) 😀 😀 😀

pahu
4. feb 2016

A ja mám zase opačný problém, nebývam takmer vôbec hladná... Bábätko má 1750 g, tak musím asi viac papkať, aj keď je vraj podľa tabuľky OK ...

mnamkacik
4. feb 2016

@pahu každé tehu je individuálne, moja švagriná nepribrala skoro nič a bábätko malo 3230g keď sa narodilo,,, vraj oni začnú naberať miminká posledný mesiac,,,určite bude v poriadku
😉

mnamkacik
4. feb 2016

objednala som si písmenká a šnúrky, a zajtra už konečne prídu,,,, tak sa teším že urobím kvietok na kočík pre Adama + náramky s menom pre maminu a tatka.
😉 😉 😉 😉
Chcem sa opýtať budete dávať bábätkám po narodení na rúčku tie červené šnúrky??

mata0312
autor
4. feb 2016

@gabuchah nehovorila mi nic ani pri malom som nic.nedostavala alebo si nepamatam kedze som.uz lezala.v nemocke ....
@18lula4 moja donesiem.ti aj moje zehlenie 😀 ked ta to.tak.bavi hehe prietoky sa.robia ako sono a dr zistuje ci je babatko spravne vyzivovane 😉
@mnamkacik ja som mala.len maslicku na kociku ..ale teraz su na nete fakt pekne kvietky 😉 ale snurku asi nie , sestra to davala ale ja sa bojim takemu malemu

stanka2612
4. feb 2016

@mnamkacik ja mam tiez len na kociku cervenu maslu ale snurku asi davat nebudem

18lula4
4. feb 2016

@mata0312 ahaaaa takze prietoky su toto a budu mi vediet aj povedat kolko vazi? alebo mi ukazu foto? - no ja by som ti kludne pozehlila, este kym bude cas 😀 😀 😀 😀 vcera som v DM kupila aj kefky na cistenie flias a "svekrusa" mi este chce kupit vysielacky, ze si mame vybrat a ona somnou skoci ich kupit, lebo podla mna sa mi to zijde a ked aj nie, tak posuniem zas niekomu, alebo predam 😉

mata0312
autor
4. feb 2016

@18lula4 moze ti povedat vahu,.mne dr ale nepovedala 😀 ze to.nebude pocitat mala.akosi naponahlo 😀 mne ich robi moja dr...pri.malom.som.na prietokoch bola v nemocke lebo ich dr nemal..zmenila som lekara ked.som ostala tehotna 😉 ja pojdem do dm este na tie vlhcene utierky tie mi chybaju 😉 a.vidis kupim aj tu kefku...podla mna vysielacka.je super ..moja.segra ma aj s.kamerou a.vytuziva doteraz pri malom a to ma uz tri.roky ale.tak ma velku dvojposchodovu chalupu ..ja zatial.nemam a uvidim ci dokupime kedze byvam v byte ...😉 ale zla investicia to.podla mna a ked.chce kupit nech kupi hehe

mata0312
autor
4. feb 2016

@18lula4 malo.byt ze.to.neni zla investicia 😉 mam total.strpnute ruky sa.mi zle.aj pise

18lula4
4. feb 2016

@mata0312 presne, ked chce nech kupi- nedbam 😅 😅 mne asi prietoky nemera? to sa nerobi nahodou na tych pasoch na monitore v nemocnici?? tam este nechodim, asi ani ty este nie, idem zas v utorok na poradnu, tak asi ma uz bude posielat...