Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@18lula4 jezis,tak to si uzila 😀 dufam,ze ani ten moj nebude az taky akcny ako je v brusku
Dovarila som kapustnicu a dala som si tanier a sotva dýcham.Ale je dobrá,povedla sa.A druhý chod nudle z mákom ty si dám na vačeru,bo to budem trávit až do večera.Mám problémy s trávením.
@jarkajozo krasne miery 😉 chlapec ako lusk
Vsetci lekari pri porodoch to si zas posedim 😞
@stanka2612 presssne tak ako pises, lebo sa hovori aj o tvrdnuti bruska, tak ani neviem co to je, ani nechcem vediet, radsej nech tam skace 😅 😅
a co su to vlastne tie prietoky dievcata??
Poradňa za nami.... Adamko váži 2614g, ja som pribrala pol kila.Zatvorený sme vraj na desať západov o týždeň vraj nejaké ctg +poradňa. Stále otočený správne- hlavička dole.vraj Doktor to nevidí žeby sa malý niekam ponáhľal ,takže ostávame pri pôvodnom termíne marec, ak nie neskôr 😠
@mnamkacik super 😉 a maly ma krasne miery.a aj ty si super pribrala 🙂 ja sa az obavam vahy u dokiho,lebo furt len zerem 😀 😀 😀
@stanka2612 no ja som sa tiež bála tej mojej váhy 😠 ,lebo každodenný problém môj je-čo by som tak zjedla (priznám sa trápi ma tak 3krát denne) väčšinou pomôže na odpútanie pozornosti mrkva, jablko alebo zmrzlina (to je úplne krajné riešenie) 😀 😀 😀
A ja mám zase opačný problém, nebývam takmer vôbec hladná... Bábätko má 1750 g, tak musím asi viac papkať, aj keď je vraj podľa tabuľky OK ...
objednala som si písmenká a šnúrky, a zajtra už konečne prídu,,,, tak sa teším že urobím kvietok na kočík pre Adama + náramky s menom pre maminu a tatka.
😉 😉 😉 😉
Chcem sa opýtať budete dávať bábätkám po narodení na rúčku tie červené šnúrky??
@gabuchah nehovorila mi nic ani pri malom som nic.nedostavala alebo si nepamatam kedze som.uz lezala.v nemocke ....
@18lula4 moja donesiem.ti aj moje zehlenie 😀 ked ta to.tak.bavi hehe prietoky sa.robia ako sono a dr zistuje ci je babatko spravne vyzivovane 😉
@mnamkacik ja som mala.len maslicku na kociku ..ale teraz su na nete fakt pekne kvietky 😉 ale snurku asi nie , sestra to davala ale ja sa bojim takemu malemu
@mnamkacik ja mam tiez len na kociku cervenu maslu ale snurku asi davat nebudem
@mata0312 ahaaaa takze prietoky su toto a budu mi vediet aj povedat kolko vazi? alebo mi ukazu foto? - no ja by som ti kludne pozehlila, este kym bude cas 😀 😀 😀 😀 vcera som v DM kupila aj kefky na cistenie flias a "svekrusa" mi este chce kupit vysielacky, ze si mame vybrat a ona somnou skoci ich kupit, lebo podla mna sa mi to zijde a ked aj nie, tak posuniem zas niekomu, alebo predam 😉
@18lula4 moze ti povedat vahu,.mne dr ale nepovedala 😀 ze to.nebude pocitat mala.akosi naponahlo 😀 mne ich robi moja dr...pri.malom.som.na prietokoch bola v nemocke lebo ich dr nemal..zmenila som lekara ked.som ostala tehotna 😉 ja pojdem do dm este na tie vlhcene utierky tie mi chybaju 😉 a.vidis kupim aj tu kefku...podla mna vysielacka.je super ..moja.segra ma aj s.kamerou a.vytuziva doteraz pri malom a to ma uz tri.roky ale.tak ma velku dvojposchodovu chalupu ..ja zatial.nemam a uvidim ci dokupime kedze byvam v byte ...😉 ale zla investicia to.podla mna a ked.chce kupit nech kupi hehe

@stanka2612 Však to zas ano,já som ráda aj za to hemženie.