icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

jarkajozo
4. feb 2016

@stanka2612 uz dnes sa trosku zarazil bo som objednala cestovnu postielku ta sa ma pytal ze naco tak som povedala ze ide k mamke abx mal kde maly spat ked dojdeme s porodnice ..ta supe daco teraz v izbe ..a ta postielka aj ide k mamke ale leb koli tomu ze ked tam prideme aby mal kde spinkat 😊 ale to on nenusi vediet

skarabubu
4. feb 2016

@jarkajozo Dobré na chlapy se musí někedy aj takto.

mata0312
autor
4. feb 2016

@jarkajozo treba.aj takto ked to.inak nejde..slzy vedia zabrat 😉 treba vyskusat vsetko

gabuchah
4. feb 2016

@jarkajozo tiež by som to tak riešila.. Nebudeš sa snažiť, nebudem variť prať.. Po prípade u rodičov mi bude lepšia... I keď keď je chlap lenivý či pohodlný, ťažko ho do toho a keď už ideš cez seba a slzy.. To je už zle ☹

gabuchah
4. feb 2016

Baby, tak odo dnes už aj my máme 🙂 už môže malá prísť 🙂

jarkajozo
4. feb 2016

@gabuchah mas to krasne nachystane 😊 ano komu nuet rady tomu niet pomoci a ja sa uz nevyjadrujem ma ultimatum ...ja v 9mesiaci som skrabala omietku a jemu bolo dobre bo prisiel s roboty a konecne sa nieco pohlo..no ale dnes uz dal celu izbu do lepidla tak ma bezvyznamne plus

jarkajozo
4. feb 2016

@gabuchah nam dnes dosla cestovna k babke 😊

gabuchah
4. feb 2016

@jarkajozo dobre robíš, keď to nejde po dobrom... A s tou postielkou to bol dobrý ťah 🙂 krásna 🙂
Ja pri prvom tiež bývala v byte a chlap, ten tiež moc tohto nespravil...A to ani poriadnu robotu nemal, tak sme šli k našim, aspoň som nebola sama stále a veľká pomoc aj kľud...
Takto to možno vyznievajú horšiemu než to bolo -ja Ken že chápem...
Prepáč ale nakopala by som ho do zadku, aby tehotná omietku skrabala, veď to je hanba

gabuchah
4. feb 2016

@jarkajozo a inak, super farba a aj obliečky 🙂 mám rada zelenú 🙂

jarkajozo
4. feb 2016

Skoro vsetko mam celene aj postelne aj mantynel aj prebalovaciu podlozku vsetko 😃 skoda ze moja postielka sa este len repasuje bo mame postielku drevenu 25rocnu este moj brat v nej spal a ja tiez a nedam nanu dopustit je fakt kvalitna 😊

stanka2612
4. feb 2016

@jarkajozo vyborne tesim sa 😉

mnamkacik
4. feb 2016

@gabuchah krása, aj my sme do zelena

gabuchah
4. feb 2016

@mnamkacik zelená je moc fajn 🙂 ja to s ružovou neprehanam aj keď čakám dievča, izba pár kúskov 🙂 skôr s ruzickami -kvietkami, to môžem 🙂
Naviac, zelená ukludnuje 🙂

gabuchah
4. feb 2016

@jarkajozo táto postieľku má tiež už 18rokov 🙂 vtedy stala skoro 3000korún... 🙂
Tak sme viaceré na zelenú 🙂 ja aj kefu, hrebienok, nožničky.. 🙂

gloria13
4. feb 2016

@gabuchah tak už len porodiť..😉

mnamkacik
4. feb 2016

@gabuchah veru,aj manikura a kefa prichystane

lenka669
4. feb 2016

Ahojte baby vidim ako si tu super pomahate a diskutujete o vsetkom moznom.dnes som sa po 3rokoch sem prihlasila.termin mam 8marca.35+2. V akej polohe su tie vase babatka? Moj uz je dole hlavickou ale tvarickou hore. Mate niekto takto to vase baby otocene?

gabuchah
4. feb 2016

@lenka669 ahooj leni a vitaj 🙂 no toto je úplne úžasná skupina 🙂 máme sa tu rady 😊☺ teda aspoň ja mam ten pocit 😀Ja mam prvý termín ktorého sa držím 26.2, avšak druhý až 3.3 🙂 malá je tiež dole hlavou aké kde má tváričku,to netuším 🙂 ty to vieš podľa sona?

lenka669
5. feb 2016

Akurat som sa na hlad zobudila 🙂 jeden jogurtik, jablkovy dzus, wc a mozem ist dalej spinkat 🙂 ja zijem v uk a tu sa sono robi iba dvakrat v 12tt a 20tt. Chodi sa tu len na kontrolu k tym midwife. To su ako take porodne baby.a ona hmatom cez brucho vie zistit polohu babatka. A ze je tvarickou hore.zize chrbatikom k mojmu. Tak mi kazala sa davat na stvornozky.alebo na fit lopte sediet.spravne je aby bol tvarickou dole.ze ked lezis on pozera do zeme.to je pre porod najidealnejsie.ja aj citim kopance v predu na bruchu.ze tam ma koncatiny.

1234lubka
5. feb 2016

@skarabubu s kamerou to aj drahe musi byt, ked niekto chce nech ma, zatial nemam vysielacky, uvidim ci budem potrebovat 🙂 ubabky nam trebalo lebo cez tri izby nebolo pocut do kuchyne, a to som chcela aj na dvore posediet a.tak 🙂

1234lubka
5. feb 2016

@lenka669 mne nepovedal ako ma tvar...len poloha hlavicky 1. 🙂 v noci som orvykrat dostala taku riadnu kopacku do rebier...och, to bol iny budicek. Prvy ma tak nekopol, aspon nepametam 🙂

mata0312
autor
5. feb 2016

@lenka669 ahoj a vitaj medzi nami 😉 a veru ani ja neviem.kde.ma tvaricku 😀
@1234lubka s tou kamerou je to.naozaj vhodne.ked su velke domy a maju poschodie ze.vidis aby nespadlo ked je vacsie...ja byvam v byte.takze ak.budem tiez.len obyckove za par.eur z.bazaru ...primalom som ani nemala ale to som predsa bola sama a nechavala otvorene dvere a maly spaval.ako zarezany aj vysavat som mohla 😀 uvidime aka bude mala a predsa tu uz mam jedno cislo aby ju nebudil 😀

mata0312
autor
5. feb 2016

Jeee ked.nasnezi 😀 moj syn ma.inu radost 😀 nas vyhlad 😉

stanka2612
5. feb 2016

@lenka66 ahoj a vitaj 😉 moj je ulozeny zatial priecne,nemam pocit,ze by sa pretocil...uvidime v pondelok ked mam poradnu ale verim,ze sa otoci,lebo ak nie,musim ist sekciou...a to skusam aj svetlo a hudbu 🙂

stanka2612
5. feb 2016

@mata0312 krasny vyhlad ako obrazok ☺ my sme bez snehu

skarabubu
5. feb 2016

@gabuchah Já som kupila svetlunko zelený kočík,pretože stále nevieme pohlaví.Snad tam može být aj dievča aj chalan.

mata0312
autor
5. feb 2016

@stanka2612 sestricka na tej predpriprave ukazovala cvik na to otocenie

mata0312
autor
5. feb 2016

@stanka2612 musis.vediet na ktorej strane ma.chrbatik, dat sa do macacej polohy na.styri a pretocit sa.na tu strany kde ma chrbatik ...za skusku.nic nedas

stanka2612
5. feb 2016

@skarabubu jasne,zelena je super farba pre obe pohlavia 🙂
@mnamkacik @gabuchah @jarkajozo aj ja mam rada zelenu,mam celu domacnost ladenu do zelena,ci uz gauc,vankusiky,obklad linky...a kazdy sa u nas skvelo citi 😀

stanka2612
5. feb 2016

@mata0312 fu,len ked neviem,kde ma chrbatik...musim sa spytat dokiho v pondelok 😀