Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@jarkajozo dobre robíš, keď to nejde po dobrom... A s tou postielkou to bol dobrý ťah 🙂 krásna 🙂
Ja pri prvom tiež bývala v byte a chlap, ten tiež moc tohto nespravil...A to ani poriadnu robotu nemal, tak sme šli k našim, aspoň som nebola sama stále a veľká pomoc aj kľud...
Takto to možno vyznievajú horšiemu než to bolo -ja Ken že chápem...
Prepáč ale nakopala by som ho do zadku, aby tehotná omietku skrabala, veď to je hanba
Skoro vsetko mam celene aj postelne aj mantynel aj prebalovaciu podlozku vsetko 😃 skoda ze moja postielka sa este len repasuje bo mame postielku drevenu 25rocnu este moj brat v nej spal a ja tiez a nedam nanu dopustit je fakt kvalitna 😊
@jarkajozo vyborne tesim sa 😉
Ahojte baby vidim ako si tu super pomahate a diskutujete o vsetkom moznom.dnes som sa po 3rokoch sem prihlasila.termin mam 8marca.35+2. V akej polohe su tie vase babatka? Moj uz je dole hlavickou ale tvarickou hore. Mate niekto takto to vase baby otocene?
Akurat som sa na hlad zobudila 🙂 jeden jogurtik, jablkovy dzus, wc a mozem ist dalej spinkat 🙂 ja zijem v uk a tu sa sono robi iba dvakrat v 12tt a 20tt. Chodi sa tu len na kontrolu k tym midwife. To su ako take porodne baby.a ona hmatom cez brucho vie zistit polohu babatka. A ze je tvarickou hore.zize chrbatikom k mojmu. Tak mi kazala sa davat na stvornozky.alebo na fit lopte sediet.spravne je aby bol tvarickou dole.ze ked lezis on pozera do zeme.to je pre porod najidealnejsie.ja aj citim kopance v predu na bruchu.ze tam ma koncatiny.
@lenka669 ahoj a vitaj medzi nami 😉 a veru ani ja neviem.kde.ma tvaricku 😀
@1234lubka s tou kamerou je to.naozaj vhodne.ked su velke domy a maju poschodie ze.vidis aby nespadlo ked je vacsie...ja byvam v byte.takze ak.budem tiez.len obyckove za par.eur z.bazaru ...primalom som ani nemala ale to som predsa bola sama a nechavala otvorene dvere a maly spaval.ako zarezany aj vysavat som mohla 😀 uvidime aka bude mala a predsa tu uz mam jedno cislo aby ju nebudil 😀
@lenka66 ahoj a vitaj 😉 moj je ulozeny zatial priecne,nemam pocit,ze by sa pretocil...uvidime v pondelok ked mam poradnu ale verim,ze sa otoci,lebo ak nie,musim ist sekciou...a to skusam aj svetlo a hudbu 🙂
@mata0312 krasny vyhlad ako obrazok ☺ my sme bez snehu
@stanka2612 sestricka na tej predpriprave ukazovala cvik na to otocenie
@stanka2612 musis.vediet na ktorej strane ma.chrbatik, dat sa do macacej polohy na.styri a pretocit sa.na tu strany kde ma chrbatik ...za skusku.nic nedas
@mata0312 fu,len ked neviem,kde ma chrbatik...musim sa spytat dokiho v pondelok 😀

@stanka2612 uz dnes sa trosku zarazil bo som objednala cestovnu postielku ta sa ma pytal ze naco tak som povedala ze ide k mamke abx mal kde maly spat ked dojdeme s porodnice ..ta supe daco teraz v izbe ..a ta postielka aj ide k mamke ale leb koli tomu ze ked tam prideme aby mal kde spinkat 😊 ale to on nenusi vediet