Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Ahojte neviete ci treba nahlasit na urade prace odkial dostávam rodicovsky, ze som nastupila na MD?
K tym monitorom ja mam len normalny bez kamery aj tak utekam pozriet keby sa mi nieco nezdalo.pouzivame ho pri synovy.byvame na dome takze bez toho by sa mi ovela horsie robili veci.idem do sprchy aj s monitorom a tak 🙂,
dali by ste detskymadtac do pracky??? ja som nas dnes prala vo vani...sa mi zdal zatuchnuty aj nejake flaky sa na nom urobili...po dvoch "vaniach" voda cista, aj madrac vyzera ok....nechala som ho vramci moznosti odkvapkat...a tak ma napadlo ze ho strcim do pracky na odstredenie....vopchal sa..tak sa mi teraz zmyka...keby som ho dala preprat?? mam 8kilovu kapacitu...periem v nej aj koberce tkane od babky....len madrac neviem...
@1234lubka tak uz ked si ho dala tak snad prezije 😀 daj potom vediet,lebo toto som este neskusala,ja ho davamcistit,mame takeho zlateho pana aj so susedou,ktory to robi za dobry peniaz
@stanka2612 s takym parnym strojom??
ups no mne datumovo zajtra zacina MD a dnes to iste nestiham dnes sa len vraciame z dovolenky hadam nebude problem ked tam vybehnem v pondelok .....
@1234lubka hej kärcher sa to tusim vola a este pouziva aj lanzove mydlo k tomu,tepuje matrace,gauce,kresla...vzdy v lete ho zavolame a on to vycisti
@stanka2612 ja tak chcem dat vycistit nase madrace velke..tie do pracky nesturim 😀 😀 😀 no idem asi dat preprat ten detsky...aspon ho dobre vyzmyka 😉 😉 a budem kludnejsia ze je cisty..dufam ze mi neporazi pracku lebo potom porazi mne 😀 😀
@1234lubka drzim palce,daj vediet,ako to dopadlo
@stanka2612 dala som ho nasyntetiku 50...som zvedava 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲
@stanka2612 vypraty 🙂 este som ho dala na paroprogram a este raz vyzmykat 😀 😀 😀
@1234lubka a prezil tie otacky?
@stanka2612 hej no a pohodicka 1400 😉 😉 😉

@mata0312 ved vravim ked niekto potrebuje nech si kupi 🙂 janeviem ci teraz budem zhanat....ale asi len bazaru urciteb 🙂