icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

gabuchah
6. feb 2016

@margarita jej, tak ty už máš tri pôrody za sebou? a každý lepší? Tak ti ozaj nemusíš cvičiť 🙂
A ktorý bol najlepší -najrýchlejší?
Inak, na tvoju výšku máš inak modelkovsku váhu 🙂 a krásne veľké deti, máš čo nosiť 🙂

stanka2612
6. feb 2016

@gabuchah no vidim,ale iba kedc som na kolenach vo vani 😀 v sprche uz nie

lenka669
6. feb 2016

@01kristinka tak na pripravu maternice na porod tak som myslela

gabuchah
6. feb 2016

@stanka2612 no ja môžem byť v akejkoľvek polohe, nevidím 🙂 pokiaľ nepouzijem zrkadlo 😀

stanka2612
6. feb 2016

@gabuchah a nezarosuje sa ti?lebo ved brusko stale rastie,mozno o tyzden uz ani ja neuvidim...

lenka669
6. feb 2016

Baby aky mate nazor na vankus na kojenie? Neviem ci si ho kupit ci nie?

gabuchah
6. feb 2016

@stanka2612 zarosuje 🙂 preto ho ani nepoužívam vo vani a došlo minule k úrazu 🙂 no moja, ja na ňu nevidím už dobré tri mesiace 🙂 ale tak ty si aj vysoká, možno to bude aj tým 🙂

gabuchah
6. feb 2016

@lenka669 ja ho mam, taký veľký, za 5e som tu kúpila.. Mala som ho aj pri malých a super.. Ale viac ako pri kojeni som ho využila keď začínali sedieť

stanka2612
6. feb 2016

@gabuchah asi ano,aj to brusko mam mensie ako vy,aj ked kila mam statocne navyse...ale inak rozlezane na tej vyske...

gabuchah
6. feb 2016

@stanka2612 podla mňa nemáš navyše... Pri tvojej výške... 🙂
Buď rada ze nemáš nejakej mega, aspoň tak chrbát nebolí a nepotrha sa ti pokožka 🙂
Ja mam brucha veľké ale naposledy čo meral, tak už nebolo nad ale pod krivkou, ľudia hovoria ze nemám veľké.. No na 9mesiac to mohlo byť aj horšie, ale tak ešte som neskončila 🙂
Zato moje stehná, tie si dávajú aj za brucho teraz a krásne Venušine sú 😀

stanka2612
6. feb 2016

@gabuchah joj to zas mne hovoria ze uz som aj v tvari pribrala 😀 jedine,do coho som este nepribrala su lytka,inak mam krasne aj stehna,aj zadok,aj ruky a ramena mam jak zapasnik 😀 😀 ale moj mi vravi,ze som krasna a babo je zdrave,takze pohoda,po porode dam kila dole 😎

lenka669
6. feb 2016

@gabuchah pozeram aj ja pouzity, novy je dost drahy a pri prvom som kojila len 2 tyzdne a pouzivala som len moj vankus na ktorom spim.ale bolel ma z toho chrbat.

gabuchah
6. feb 2016

@stanka2612 hehe, mne túto mama minule, že som.v tvári akási spuchnuta 😀
A koľko si pribrala? Veď si tenká stále 🙂 tento tehotenský hnedý tuk pokiaľ nie je z prejedania byť mal ísť rýchlo dole 🙂 aspoň dúfam 😀

gabuchah
6. feb 2016

@lenka669 hej, sú drahé, preto som kupovala takto... Akurát gulicky som dokupila, mal malú výplň 🙂

gabuchah
6. feb 2016

@stanka2612 a inak, ramená a rusky mám jak vyhadzovac aj mimo tehu 😀

stanka2612
7. feb 2016

@gabuchah no neviem,nezda sa mi podla fotky 🙂

mata0312
autor
7. feb 2016

Ahojte zienky 😉 tak ja som sa tuto.noc inak vyspala 😉 celych 5 hodin bez wcka 😀 to sa mi nestalo asi od zaciatku tehu 😀 asi si ten deviaty mesiac si aj uzijem 😀

margarita
7. feb 2016

@gabuchah
diky za kompliment, na chvilu spristupnim aj nas posledny album z letnej dovo, aby si videla, ako normalne vyzeram, a ze decka su velke najma v porodnici, potom ako rastu su celkom v norme, aspon myslim, ze obri to zrovna nie su 😀

https://www.modrykonik.sk/blog/margarita/album/...

co sa porodov tyka, pre mna najlepsi bol praveze prvy, lebo to som este nevedela, do coho idem a co ma caka 😀 😀 😀 ani som si nemyslela ze bude taky rychly, sice bol ako vsetky vyvolavany, ale mne to zabralo okamzite a kontrakcie sa dali predychat, mala som najprv pocit, ze to ani nie su snad uz tie kontrakcie, len mam krce ako ked som prve dni menzesu skrabala stenu 😉
Mavala som totiz dost brutalne uvody menzesu, aj som sem tam odpadla....
tak sa na mne rehotala PA, ze ja ani neviem ze mam kontrakcie, a mam dojem, ze este nieco ine pride 😉
porodila som od podania vyvolavacky do 4 hod.

druhy som sa uz bala viac, ze aj babo bude vacsie, ze uz viem ake su kontrakcie, ale celkom sa dalo. tretie ma strasili, ze bude mat aj 5 kg, tak ze uz musim tlacit, aj ked mne sa este do toho ani nechcelo, no ale zacala blbo rotovat tak ma hnali nasilu ze uz uz lebo budeme rezat. a najmladsia aj mala pri porode dystokiu ramienok, nastastie porodnik je skuseny a vytiahol ju uplne sikovne takze sa ani nezadusila ani klucnu kost jej tym nezlomil.

a preto mi ako 4rodicke teraz lepi asi najviac 😉 zase ma varuju, ze dieta asi male zrovna nebude, a ja uz mam v hlave vsetky tieto mozne scenare a komplikacie. ale cakam a uvidim, ake to nakoniec bude.

ako sa vravi > Nic nemozno do konca premysliet, ale vsetko sa da do konca vydrzat 😉 😎

1234lubka
7. feb 2016

@gloria13 posledne tyzdnepred porodom mozes ved potrat uz nehrozi 🙂 akurat vcera som o tom debatovala z kamoskou co zije vnemecku..tam dokonca posledne dva tyzdnepred terminom odporucaju kupel 🙂

1234lubka
7. feb 2016

@margarita ty si jaka chuda pri troch detoch :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 🙂

margarita
7. feb 2016

@1234lubka
aj ja sa divim, ale to mam geneticky po mojej mame, ona ma o 30 rokov viac nez ja, a akurat v prechode pribrala zo 5kg, bezne sme si nosievali veci jedna druhej. fakt za to nemozem, zerem co vidim a necvicim, akurat beham za detmi...

mm sa smeje, ze mozno teraz po stvrtom konecne priberiem aby mi ludia verili, ze nie su adoptovane 🙂

mata0312
autor
7. feb 2016

@margarita krasne deticky a naozaj si chuducka a vysoka 😉 a krasne foto ..neboj stvrte uz len tak vyplujes 😀 😉

margarita
7. feb 2016

@mata0312
vdaka, ale aj tak dufam, ze pojde radsej tym inym otvorom 😉

stanka2612
7. feb 2016

@margarita bud rada co by ine dali za moznost vsetko jest a nepribrat...ja ked si chcem strazit postavu,musim sa teda obmedzovat 😒 teraz v tehu si uzivam,jem vsetko a vela a aj tak vyzeram 😀 😀 +16 kg

gloria13
7. feb 2016

@gabuchah 😂😂😂

mata0312
autor
7. feb 2016

@stanka2612 jooj moja ty vyzeras uzasne 😉 ja som uz ako maly slonik 😀

mnamkacik
7. feb 2016

@stanka2612 Ja som na tom rovnako, aj môj drahý skonštatoval di to uzivas čo že môžeš jest

stanka2612
7. feb 2016

@mata0312 vsetky sme krasne,ved sme tehotne 😉 to je ine ako ked sa vyzeres z fast foodu 😀

01kristinka
7. feb 2016

@lenka669 podla mna je to zbytocnost. Ked chciet upravim si podla potreby deku alebo maly paplonik a to iste sa da kraane vyuzit aj pri polohovani a sedeni. Radsej som dala peniaze sa ine veci jak za vankus na kojenie.

ckatka
7. feb 2016

@skarabubu ano, ja mam 5kg a narvala 🙂 ale je to - vravim - cisty molitan. Na nejaky tuhy, pamatove peny a kokos by som si asi netrufla prat to. Ale mam aj vysavac ten specialny Vorverk, takze je cisty aj po dokladnom povysavani