Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Baby ja som sa dnes tak prejedla, že som už ozaj ako vorvaň vyvrhnutý na brehu mora-ledva fučím 😀 júj keď ten koláčik sa mi tak vydaril 😝
@01kristinka dakujem za radu. To ma nenapadlo ze paplobik alebo deku zrolovat 🙂
@domi_nika13 všetko spolu 🙂 na vrch tašky som si dávala košeľu, župan, uterák, prezuvky, balzam na pery na boku tašky a zbytok dolu do tašky 😉
@mata0312
tiež to tak mam aj som mala... Okolo postieľky, keď sa narodí dá sa do slzicky a dieťa naň, podle mňa to nie sú vyhodené peniaze a zasa cez bazár to nestojí až tak moc... Asi by sa mi pokazde nechcelo rolovať deku ktorá sa aj tak rizloluje alebo môže vysmyknut 🙂 v tomto je aj dieťa na pevno neskôr keď sedka 🙂
@lenka669
@domi_nika13 ja si to dám navrch tašky do igelitky-nočnú košeľu, župan, prezuvky, uterák, balzam na pery, žabky do sprchy, popôrodné vložky-jeden balík aby by mi odtekala voda, hroznový cukor...
@domi_nika13 neboj, toto sú väčšie stresy veľakrát ako už potom 😉 to už len ideš 🙂
Ja žabky do sprchy ani nemám... Ani som nemala... Na šťastie bez následkov 🙂 Ja v tej sprche aj sedela 😀
@lenadka
Hroznový cukor? To na čo?
@domi_nika13
@lenadka
O tom cukre som ani nepocula 🙂 možno si zoberiem, ale ja som bola rada ze som sa napila vody aspoň, aj to ma napadlo aj na konci 😀
Tie žabky si asi pribalim.. Dva krát som bola bez nich, spoliehala som sa na to ze ved nemocnica...
🙂
@domi_nika13 ja po pravde košieľka nemám ani jednu...
Body a overalceky 🙂 najpohodlnejšie
Košieľky mi liezla nervy, malí sa mrvili a košieľky stále ako neupravené.. Body sú super, zapnes a držia 🙂
@domi_nika13 ako komu vyhovuje, ako prvorodička som mala rada bavlnené košieľky, lebo sa ľahko obliekali a teraz mi je to jedno, asi bodíky skôr-dobre držia aj plienočku na mieste...vezmi s každého a bude 😉 ja tak beriem 2 košieľky, 2 bodíky a 2 overalíky, dali mi zoznam v pôrodnici a oznámili, že bábätkám si veci maminy u nich už nosia svoje, len tesne po pôrode oblečú erárne...
Zienky, nepribudlo nové marcové mimi? Ja som zvedavá
@gabuchah keby nemám po najstaršej dcére tak určite ďalšie nekupujem, ale tie bavlnené sú celkom v pohode, novorodenec sa toľko nemrví, aj keď to moje čudo je v bruchu ako besný, tak uvidíme čo na svete bude dovádzať...fakt si niekedy myslím, že chudák sa strašne čuduje, ako a kde sa to ocitol a prečo ho tam držia po tme a stlačeného a lezie mu to na nervy 😀
@mata0312 mať,ja keď už tvrdo zaspím tak spím bez WC...ale behanie začne po 23 hod tak do pol druhej každých 10-20min.. Ak zaspím tak ma strhne a musím pochodit, alebo ísť na WC alebo čosi hodiť do pusy...
Potom už únavou okolo 2ráno odkvacam a spím... A ráno s malými do školy.. Prídem a doobeda zaspím hneď...
@gabuchah no ja tak kazdu hodinku a pol vstavamna wcko az do rana, a rano sa najlepsie.spi a musim vstavat do skolky s malym ...tuto.noc maly bol u babky a my sme spali u svokry a normalne sa mi dobre spalo 😀 a celkovo sa akosi lepsie citim ..az na to ze mi zacali puchnut nohy dost

@margarita iná chudotinka ty kokso, dlhé nohy, akože po troch deťoch...
Bueeee,aj ja scem takú genetiku 🙂
A čo sa pôrodu týka -narokuj si na cisársky keď ho chceš, máš na to aj právo... I tak nechápem že ti typuju 5kg dieťa a nechajú ta rodiť normalne...